אני צריך עזרה :)

טל 182

New member
אממ...

אני כיתה ט' ואני בבליך...אבל אוהל שם זה אחלה בית ספר! יש לי חברות משם ואני בטוחה שאת תהני בו! אבל עדיין...אני מעדיפה את בליך --> אני פשוט מאוהבת בבית ספר שלי חח...

orxxx

New member
חחחח...

אנלא יכולה ללכת לבליך.. זה לא האזור רישום שלי אבל אהל שם ובליך זה בערך אותו דבר...

טל 182

New member
כן...בערך...

למרות שיש הבדל קטן ביניהם אבל לא משנה...תהני!

ואוו.... אני מקווה שאני יצליח לעזור....

שמע זה לא כל כך המקום לדבר על זה כי בכל זאת זה לא פורום לעניין הזה.. ואני חושבת שהעניין הזה אישי.... אז העצה הכי טוב שאני יכולה לתת לך היא...: אמרת שחברות של חברה שלך אמרו שהיא עדיין מאוהבת בך.... זה סימן שאתה צריך לומר לה את האמת ולספר לה שאתה עדיין אוהב אותה ופשוט עשית טעות בזה שנפרדתם..... אם היא באמת אוהבת אותך ועם הקשר הזה באמת חשוב לך ולה אז תדברו שנייכם על זה.... מקווה שעזרתי..... שיהיה לכם המון בהצלחה.... :)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אגב,

גם לי זה היה ככה... הייתי עם מישו וזרקתי אותו אחרי שבוע... אחכך הבנתי שאני עדיין אוהבת אותו אמרתי לו את זה וב17 לחודש אנחנו נהיה חצי שנה:) קיצר, תגיד לה. [אני מרגישה מטופשת על, אבל נעבור גם את זה.]

helush716

New member
מקווה שאני יכולה לעזור... =]

ממ.. תראה.. אני חושבת שאתה צריך לעשות מה שמרגיש לך הכי נכון. אם אתה באמת אוהב אותה שום דבר לא יחליף את זה ותרגיש רע עם הפרידה הזאת עוד הרבה זמן. ואם היא אוהבת אותך אז בכלל... במידה והיא חשובה לך כמו שאתה מתאר ואתה באמת רוצה להמשיך ולהיות איתה ביחד כדאי שתלך לדבר איתה ותאמר לה מה שאתה מרגיש אליה באופן הכי טיבעי והכי אתה.. הכי אמיתי שלך כי האמת שלך זו התרופה הכי טובה לבעיה הזאת. כשאנשים אוהבים הם לפעמים מבולבלים ועושים דברים בלי בקרה.. זה קורה וזה בסדר.. כולנו בני אדם ואני בטוחה שאם תסביר את עצמך היא תבין ותסלח. הכי חשוב: לא לקיים את השיחה הזאת בטלפון או אייסי/ מסן אלא פנים אל פנים ( אבל זה כבר ברור.. ) ובהחלט לא יזיק אם תגיע עם איזה פרח או משהו מתוק.. בנות אוהבות דברים כאלה ובכלל.. תמיד נחמד לקבל משהו ממישהו שאוהבים. אז המון בהצלחה.. מקווה שעזרתי..=] פה בשבילך =]

helush716

New member
טוב אל תתפלא אם כבר ראית את זה בעוד מקום

בפורום.. פשוט בפעם הראשונה שהגבתי... אני לא בטוחה אם זה שלח או לא..
ממ.. אז ככה.. קודם כל מה שעשית ( הפרידה ) זה מעשה שאולי היה טעות אבל אתה יכול לראות אותו כמשהו טיבעי ובסדר לחלוטין. כשאנשים מאוהבים הם לפעמים מבולבלים ועושים טעויות.. וזה בסדר.. כולנו בני אדם אחרי הכל. במקרה הזה התרופה הטובה ביותר היא כמובן ללכת ולדבר איתה. אבל לא סתם לדבר.. לא סתם למרוח ללכת עם הכוונות הכי אמיתיות שלך, עם הרגשות הכי אמיתיים שלך וההתנהגות הכי טיבעית שלך. תהיה אתה ותאמר לה מה שאתה מרגיש לנכון ובמידה והיא אוהבת אותך כמו שתיארת יש סיכוי שהיא תבין.. כמעט שבטוח. לא יזיק אם תביא איתך פרח או משהו מתוק בשבילה.. זה גם קצת מנחם
ו.. זהו.. אז המון בהצלחה =] ו.. פה בשבילך, תרגיש חופשי =]

למעלה