אני צריך עזרה :)

ibanez master

New member
אני צריך עזרה :)

היי כולם, אני מבקש את העזרה שלכם. לפני חודש נפרדתי מחברה שלי אחרי שהיינו 3 וחצי חודשים יחד.. אני לא יודע בדיוק למה נפרדתי ועכשיו במבט לאחור אני רואה שזאת ממש הייתה טעות ענקית, כי אני עדיין אוהב אותה. וחברות שלה אמרו לי שהיא עדיין אוהבת אותי אבל היא ממש נפגעה ואני ממש רוצה שנחזור. מישהו יכול לתת לי עצה איך אני יכול לגרום לה לקרות ? תודה לכולם מראש

יוליפ

New member
אני פאקינג לא מבינה באהבה אבל..

למה אתה שואל את זה כאן? אין איזה פורום כזה בתפוז? מצטערת עם ביאסתי אותך ..

ibanez master

New member
:\

איזה מניאקים כולכם, אני יודע שזה לא קשור לפה ואם אתם לא נחמדים ואין לכם מה לומר אל תגיבו. זה חשוב לי ואני ישמח לקבל תגובת ממי שבאמת ינסה לעזור לי

יוליפ

New member
אני מצטערת אבל

מצטערת.. אני בעצמי לא יודעת עם אהבתי אף פעם ואני לא יכולה לעזור. ואמרתי לך סליחה אם אני אאכזב אותך בתגובה הקודמת שלי

J Lafferty girl

New member
טוב,אז אני אעזור לך פה._.

שיהיה. אממ תגיד לה מה שאמרת לנו. שמתי לב שכל פעם שמדברים איתי על אהבה אני נותנת עצות בסגנון של "דבר\י איתה\ו". אבל זה באמת נכון. אני חושבת שכנות באמת מספיקה.. ואם אתה ממש רוצה להשקיע אז תכין לה משו, אחרי שלושה וחצי חודשים אני מניחה שאתה יודע מה ימצא חן בעיניה.. ואתה יכול גם להיעזר בחברות שלה ידברו איתה ויבררו איך יהיה סיכוי שתחזרו..[בלי לספר לה ששאלת,כמובן.] נו, יהיה בסדר, הייתם ביחד די הרבה זמן ואם אתם באמת אוהבים אחד את השניה, אין סיבה שלא תחזרו. בהצלחה

sapirosh92

New member
אוי מיי גאד יש כזה פורום.

איזה אנשים מוזרים. אתה יכול גם להיכנס לפורום חטיבת בינים.

NA BoldAs Love

New member
תתאבד.

לא סתם. 3 וחצי חודשים זה לא ממש הרבה , תרגע ותנסה לסדר משהו... בכל זאת פעם הבאה שבא לך לדפוק תראש בקיר תעשה את זה באשכול הזה של כל הלא קשורים...

ibanez master

New member
חח כנסי שניה

אני לרוב לא דופק תראש בקיר, אני מעדיף לדפוק אותו בלוקרים בבצפר... זה יותר מגניב

זו גם דרך טובה לפרוץ אותם.D:

סתם. אממ, לא יודעת, תנסה להגיד לה, או לרמוז שאתה רוצה שתחזרו. מקסימום....תחזור ללוקרים. [איןלימהלהגיד]

תו 69

New member
../images/Emo204.gif תראה, אני מאמינה...

שכל דבר הוא לטובה, כל דבר שקורה יש לו מטרה. אולי בגלל שנפרדתם זה גרם לך להבין שאתה באמת אוהב אותה? אז ככה, אתה לוקח את עצמך, כן כן אתה שיושב מול המחשב, וטסססססס לכיוון ביתה הקט של אהובתך ושופך את ליבך! הבנת מותק ?? D:

טל 182

New member
אויש...אתה כזה חמוד.

תקשיב מאמי...אני מסכימה עם מה שאמרו אנשים חכמים לפני...פשוט תגיד לה את זה! מה שכתבת פה לנו - תכתוב או תגיד לה את זה! לפי דעתי זו הדרך הכי פשוטה ומקסימה שיכולה להיות. אתה כזה חמוד...אני הייתי רוצה חבר כמוך! רואים כמה אתה אוהב אותה באמת כי מעט אנשים היו עושים את מה שאתה עשית. אוףףףף!!! למה ברמת גן חצי מאוכלוסיית הגברים הם ערסים??! למה?!!1 מקווה שיצליח לך! טל.

orxxx

New member
גמאני מרמת גן :)

מרגשש...!! ולא אנלא מסכימה איתך.. יותר מחצי ערסיםם :/

orxxx

New member
חחח...

אני כיתה ח'' [[קטנע האא?חח..]] בבצפר עליות.. אבל שנה הבאה אהל שם :) את?

למעלה