אני צריך עזרה

dorchuk4

New member
אני קונה

אני קונה zhelm למי שיש למכירה אין לי מספיק nx לscissors of karma עדיף שתהיה עם יותר לאק, אם לא אז 15+ בכל הסטאטים. אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות פשוט אני לא יכול לעמוד בfm 90% מהיום כי המחשב לא עומד בעומס... יש לי 80 מיל ו2 כאוס סקרולס דרך אגב, כמה עולה כל כאוס סקרול? אני שם בחנות שלי כל לילה ב42-45 מיל ופשוט אנשים לא קונים

icy woman

New member
chuskach

לא פשוט, אבל זה מה יש

icy woman

New member
ומה הכינוי שלך?

שאוכל לרשום אותך בבאדי. בעקרון, זהו זאהלם שיותר מתאים לקוסם (INT 16), אבל יש לאק 15 וגם שתי שורות פוטנציאל

dorchuk4

New member
אני צריך עזרה

אני צריך עזרה ב2 דברים: 1) בדיוק עכשיו עברתי רמה ל47 ואני צריך להגיע לרמה 50 כי יש לי בזכות סיוון ואיריס זיהלם שאני רוצה ללבוש, וגם על הדרך אני רוצה להשיג ride. יש למישהו דרך לעלות רמות שלא יהיה משעמם? (עשיתי מספיק cpq חחח) 2)שאני מנסה לצלם אני לוחץ על scroll lock (זה מה שרשום לי בסיסטם אופשן ליד סקרין שוט) ואני בוחר תיקייה ושאני מנסה לצלם אני לא מצליח (עשיתי שהתמונות יגיעו לדסקטופ) מישהו יודע איך לפתור את זה?

Hasselblad

New member
תשובה חלקית והערה

לגבי הצילום אני גם לא מצליחה לצם על הסקרול לוק ולכן אני משתמשת בתוכנה חינמית ובטוחה לחלוטין בשם Fraps. לגבי ההערה, אשמח אם תכתוב את כל השאלות בקשות וכו בשירשור אחד ולא תפתח כל פעם הודעה חדשה. לרוב אני משתדלת לפתוח שירשורי נושא ואז רצוי לשרשר לשם את השאלות אבל במידה ואין שירשורי נושא השתדל לא לפתוח כל פעם שירשור חדש אלא לשרשר את עצמך לשירשור הקודם שפתחת.

למעלה