אני צריך עזרה... D:

DDN

New member
תאשים אותם בפשע

ותן להם לברוח קצת זמן מהרשויות ומהמאפיה לפני שהם מצליחים לטהר את השם של עצמם ולרצות את כל הצדדים.

אין לכם רעיונות?... :(

בבקשה .. אני חייב את זה.. תתנו לי רעיונות ואי יתן לכם תשובות לשאלות או משהו כזה.. בתור אחד שמשחק בגירסה 3 ו-3.5 4 שנים אני יודע כימעת חצי ספר בעל פה.. תנו לי רעיונות ואני יעזו לכם...

DIDGIN

New member
הם מוזמנים

למשתה לכבוד יום הולדתו של בן מלך או יורש עצר לבית אצולה. עוד לפני שהם מוזמנים לאחת הדמויות (רצוי מטיל לחשים) יש חלום מציאותי מדי שבו היא רואה אדם קרח לבוש בגלימות אדומות כדם שעליהם סמל של אגרוף האוחז אגודת חיצים (סמלו של הקסטור) מכשף שרשרת\ענק\תליון מרהיבים. לאחר מכן הוא שם אותו על צווארו של אדם כבול. השרשרת\ענק\תליון מתחיל להתהדק ולחנוק את האיש עד שהוא מת. אפילו במותו הוא ממשיך להתהדק סביב הצוואר. האיש בגלימות לוחש כמה מילים והבשר נמס מהגוף המת, מותיר רק עצמות יבשות. או אז השרשרת\ענק\תליון מרפה. האיש בגלימות מוריד אותו מהצוואר ואז הדמות מתעוררת. בזמן המשתה חתן השמחה מקבל מתנות מכל מיני אצילים או שליחים של האצילים הללו. אחד השליחים מציג בפניו את אותו שרשרת\ענק\תליון. השחקן עשוי לעצור אותו מלענוד את התכשיט. אם לא, הוא יחנק וימות. נסיונות ההחיאה של הכוהנים יכשלו, כיוון שהתכשיט ימשיך לחנוק. אביו יציע פרס למי שיגלה איך מסירים את התכשיט, או שיביא כוהן רב עוצמה שגר במקדש סודי בהרים. אם השחקן יציל אותו, הם ימונו לגלות מי מאחורי המזימה. הכוהנים של הקסטור תכננו לסכסך ככה בין שני אצילים. אחד מהם יחשוב שהשני הרג את בנו.

אתם עדיין יכולים לשלוח לי רעיונות.

רעיונות אל משימות נשקים קסומים וכו....

Dumarius

New member
נשקים קסומים אתה מחפש?

שלח אותם למשימה מיתולוגית. הם צריכים להביא איזשהו נשק קסום כדאי שמישו יוכל לבנות משו, או אחד מהם מוצא נשק קסום שמשחית את הנשמה שלו והופך אותו לרשע, ואז הוא הופך לאיזה נקרומנסר ומתחיל לנהל קרבות עם הקומפניונז שלו ואתה יכול לעשות מזה מלחמה שלמה.. בכלל אתה יכול להמציא איזשהו נשק בסגנון הזה שמעביר לדמות את הנשמה של איזה קוסם אפל, ושולח את הנשמה של הדמות לכלא באחד ממישורי האביס, ובאותו הזמן שהקבוצה נאבקת בדמות המושחתת, הנשמה שלה נאבקת להשתחרר...

רעיון נחמד אבל לא לזה אני מתכוון..

אני צריך רעיונות לכוחות של נשקים.. יענו חרב שאתה יכול לעוף איתה או שמהו כזה.. אבל אני מחפס דברים משונים לא רגילים.. (לא, חרב +3, פעם ביום +4, הכוח שלך נניח שעם משהו שאני פוגע בו עם החרב, יענו היה דם על החרב, ואותו בחור ברך לי מהקרב אז אני יכול להחריז שהוא יהיה שנו אל החרב ורק אליו החרב תכבל כל הזמן +5 עד שהיא תהרוג אותו... ) זה דוגמה לחרב שהיית לי בשלוש משימות שונות .. וזה כי אני צריך רעיונות וכוחות חדשים.. ואני מוכן לתת רעיונות לחפצים קסומים בתמורה לרעיונות שאם תשלחו לי...

Dumarius

New member
חרב שלושת הלהבות

בסיפורי השולחן העגול יש את אגדת בראדוון, אביר האש. בראדוון היה אביר אטריבטי שבשלב מסויים התחתן עם פיית אש. כמתנת נישואין הוא קיבל מהאלה הגדולה מורגאן את חרב שלושת הלהבות. החרב יוצרת 3 סוגים של להבות: להבה ששורפת מתכת להבה ששורפת אבן להבה ששורפת קסם. מעבר לזה יש לה את הכח פשוט לבעור באש רגילה. את הכוחות הקסומים של האבן ממנים 3 האחיות של פיית האש שהתחתנה עם בראדוון, ואם אחת מהן תמות, החרב לא תפעל יותר. זה חרב שמופיעה באבירי השולחן העגול. רעיון נחמד. עוד משו מאבירי השולח ןהעגול היא חרבו של ארתור-אקסקליבר. חרב האמת, חבר שיש מזהה כל דובר שקר, תקבל גם בונוסים לקרב נגד אותו אחד. זה גם רעיון. בכלל תחפש בכל מיני מיתולוגיות...

תודה רעיון באמת נחמד..

אני חושב שאני ישתמש בחרב שלושת הלאבים הזאת, היא ממש נחמדה... D: תודה...

ואם אתה רוצה למשימות שלך..

זה לא ממש רעיון שלי אבל הוא רעיון מעוד נחמד... החפץ הוא חפץ מרושע (זה יכול ליות משימה כל שהיא שבא אתה רוצה שהשחקנים יארסו את החפס המרושע הזה)... קוראים לו קדות הנשמות... קדות הנשמות נוצר כשכל האלים הטובים חיסלו את האל הכי מרושע שהיה וגופתו נפלה לתוך הר געש אחר כמה שנים טובות ההר געש התפרס והאל יצא משהו בטור קדור.. מה שהקדות עושה זה: 1) כל תינוק שנולד צריך להתיל FOTR של DC 15 (או איזה שבא לך) ואם הוא לא מצליח אז הוא מת ונשמתו נשעבת לתוך הקדות (וזה עומר שאי אפשר להחיות אותו יותר 2) כשמשהו מת הוא צריך להטיל FORT של DC 25 (או איך שבא לך) ואם הוא לא מצליח אז נשמתו נשעבת לקדות * הקדור עובד רק על רדיוס של ק"ל אחד. וכשהקדור ישעב מספיק נשמות האל יבלד מחדש.. אני חושב שזה יויפ של רעיון...

למעלה