אני צריך עזרה... D:

אני צריך עזרה... D:

אני רוצה להביר לחברים שלי הרפתקאה בגירסה 3.5 (DND) ופשוט אין לי רעיונות!!... פשוט נגמרו אחרי 4 שנים של משחק... :p אז אם למשהו יש רעיון להרפתקאה, משימה, או לפחות סיפור כל שהו אז בבקשה.. רק שתדעו אני מאביר את המשחק ל 4-3 ברמה 2 .. אני רוצה לשהו מעניין, לא "כמה גובלינים תקפו.. לכו להרוג אותם או משהו כזה.. משהו אם רעיות טוב.. (המשחק נמצא בעולם שאני המצאתי אז לא לתאר מקומות, יענו על עולמות שכבר בוניים)

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=DND בלוג אל משימה שאני משחק בה... ועם יש למשהו שאלות בבקשה.. אני יודע הרבה על DND גירסה 3 ו-3.5 .... XD

ממש צריך עזרה !!

אני עושה את המשימה הזאת היום !! XD.. ואני לא רוצה לאלתרסתם משחק.. כי אז זה לא יוצא טוב!!!.. אז בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....

BluePrint

New member
...yes, we get that

אבל... מה זה "XD"? מצטער על ה
, אבל זה מטריד אותי כבר שבועות.

Dumarius

New member
הוא תהה מזה XD

והתנצל על כך שזה לא קשור לנושא... לשאלתך, בלופרינט, XD זה סמיילי צוחק...

double O S

New member
אייקון צוחק../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

כמו בסאותפארק, תטה את הראש שמאלה

Dumarius

New member
הממ...

לא הבנתי אם אתה מעביר משימה ל3-4 שחקנים רמה 2 או לשני שחקנים אחד רמה שלוש והשני ארבע.. אם השחקנים לא מנוסים אתה תמיד יכול לשלוח אותם למשימה אחר איזה חפץ... עוד רעיון זה לחפש אדם כלשהו, ועוד רעיון זו שליחות פוליטית...

חיחי.!

זה משימה ל- 3,4 אנשים... ברמה 2.. והם די מנוסים שתיים מהם משחקים איתי כבר 4 שנים ועוד שתיים מחשקים 3 שנים.... D: ותאמין לי אני כבר עשיתי להם משימה כמו הדוגמא שלך ... אני צריך משהו חדש משהו לא שיגרתי..

Dumarius

New member
אני מבין...

אני חייב להודות אני פחות מנוסה ממך, אבל אולי בכל זאת אני אוכל לעזור.. ניסית לתת להם תפקיד במלחמה (מלחמה של ממש כמו מלחמה בין שתי צבאות)... זה מסובך אבל יש לזה אופי אחר וזה די מיוחד.. שווה את זה לדעתי...

נכון זה די מסובך..

אבל לא את זה אני מחפס... אני מחפס משהו מיוחד.. אני יסביר לך למה.. העולם שלי הוא עולם "חאי מגיק" יענו יש בו הרבה קסם מכל מני סוגים, יש כאלה שגם אני ממציא אני רוצה משהו שהוא מוזר לא שיגרתי מעניין (ואני כה נתתי לקבוצה כצת יותר גדולה מהם, 8 אנשים תפקיד במלחמה... זה לא ממש כיף.. כי זה מאוד מסובך.. אני יותר אוהב לתת משימות בשטח פתוח או בעיר...

Dumarius

New member
נסה לזרוק אותם למישור אחר...

אם העולם שלך מלא בקסם, הרפתקה ממישור אחר נראית מתאימה בהחלט

למעלה