אני צריך עזרה להאמין

• פותח הנושא a03l
  • פורסם בתאריך

a03l

New member
אני צריך עזרה להאמין

שלום מזה זמן רב אני קורא חומרים רבים בנושא המאגיה, ומנסה ככל יכולתי לבצע תרגילים פשוטים. סביר להניח, שאני פשוט לא מאמין במה שאני מנסה לעשות. המוח שלי לא מסוגל להאמין, שבין הידיים שלי, נמצא כרגע כדור אנרגיה, ולכן אינני מסוגל להרגיש אותו עם הידיים. אני רוצה להאמין, רק כנראה המוח שלי זקוק למן הוכחה כלשהיא, משהו שפשוא יגרום לו לעבור את השלב האחרון ולהאמין במלוא מובן המילה במאגיה. מישהו חושב שיש לו איזשהיא דרך לעזור לי...? a03l

אלון קס

New member
תמשיך לקרוא, תמשיך ללמוד.....

ו.... תנסה להסתובב עם אנשים שעוסקים במגיה, להצטרף לאיזושהי קבוצה אולי או משהו כזה - זה יעזור לך לשבור את החומות הגנה.

a03l

New member
בעיה

אני גר בקיבוץ למקרה שאינך מודע לעובדה החברה בקיבוץ היא מרובעת וסגורה על עקרונותיה (מה לעשות, קיבוץ:)) ואין פה באיזור שום דבר שקרוב לנושא אני מוסיף לקרוא כל הזמן אבל אני פשוט לא מסוגל לבצע כלום a03l

a03l

New member
לא משהו שאתה מכיר

אין מצב שאתה מכיר פה מישהו שמתעסק עם מאגיה המעט שאולי יכולים להתעסק עם זה זה חבורת המסוממים של הקיבוץ ואין לי שום כוונה לדבר איתם על זה כי הם עוד ידרדרו אותי לסמים. אין לאף אחד רעיון יצירתי שיעזור לי....? a03l

אלון קס

New member
תתפלא - אולי אני כן מכיר......

בכל מקרה, תנסה אותי. אם לא, אז אתה יכול להצטרף לאיזה קורס בעיר שקרובה לקיבוץ שלך. או שתצטרף (משום מה יש לי תחושה שאתה בן נוער) לתנועת נוער מסויימת ושמה בטח תכיר מישהו שעוסק במגיה...

Justin Angel

New member
לפי דעתי

אתה טועה. אני לא מסתובב\הסתובבתי עם אנשים שעוסקים במג´יק, ואני יצאתי יחסית בסדר :) אני נפכתי לחלק מהמסדר שלי רק אחרי שלוש שנות לימוד. לפי דעתי צריך להתחיל ללמוד לעבוד לבד ורק שמרגישים מוכנים להכנס לקבוצה.

a03l

New member
אבל

אין מצב אח שלי אני לא עובר את השלב הראשון מדיטציה אני עושה בלי בעיה הבעיה היא לעבור לשלב המעשיות אני אומר שוב קראתי כבר מלא חומר ואני ממשיך לקרוא אבל אני לא מצליח לבצע כלום בבקשה, אם מישהו מסוגל לעזור... a03l נ.ב האם מישהו חושב שהוא מסוגל לתקשר איתי????

Justin Angel

New member
...

"magick is about change. when change occuers , and it will , you wil have your prove" -אני , לפני כשנתיים , בדיון היום ראיתי את לואיס פרו (אולי טעיתי בשם) מבקר במסע אצל גורוים בהודו בערוץ שמונה. אחד מהם אמר משהו מאוד חכם , הוא אומר שהתוצאה הפיזית הסופית היא התרגשות זולה , תעלול קסמים. לשתי דקות מתרגזים ואז זה נעלם. הוא צודק... את האמונה בדבר רוכשים אחרי אימונים ולא דרך שום דבר אחר.

mishmish18

New member
אולי אני יכולה..

מה הסיפור בעצם? אתה לא מצליח ליצור כדור אנרגיה, או שאתה חושב שבגלל שאתה לא רואה אותו הוא לא קיים? הוא קיים. אתה צריך להתרכז.. יש לי רעיון בשבילך: שים את שתי הידיים אחת מול השנייה ותנסה להעביר אנרגיה (כמו ליצור כדור אנרגיה). אתה אמור להרגיש התנגדות כי אתה עושה קונטרה לעצמך - וזאת האנרגיה בין הידיים שלך! זאת נראית לי הוכחה מספקת, לא? דרך אגב, כתבתי איזה משהו כדי להגדיל את האנרגיה שלך, אם אתה רוצה, תיצור איתי קשר באימייל - [email protected] בהצלחה, טל :)

למעלה