וואי, איזה סופ"ש!!! =]
אני עכשיו בעבודה ויש לי כמה שניות פנויות! וואלה, היה ממש כייף. אני עדיין לא כל כך סגור על הבחור, אבל בסדר. חחחח וואלה, הגעתי אליו הבייתה. ידידה שלו הייתה שם אז ממש נרגעתי. עד שהיא הלכה - בשלב הזה דיי נלחצתי. אבל בסדר - ישבנו דיברנו, ואז הלכנו לשדרה לשבת במקס ברנר, הייתה לנו שיחונת חמודונת... הוא באמת מקסים! אח"כ הלכנו קנינו סושי ולקחנו אותו לדירה שלו... אחרי שבלסנו אותו ישבנו ודיברנו כזה... איכשהו היה מן גישוריון לנשיקות... והוא מנשק מעולה... וכל כך התגעגעתי לזההה! חחח אני מתעלזה
אך קרה מקרה שהוא קפץ כזה עליי [חמוד], ואני לא שמתי לב ובאתי לקום והוא נחת על המרפק שלי. נפתחה לו השפה והתנפח לו אחושרמוטה! דם ועניינים. וכל כך לא היה לי נעים לללכת אחרי דבר כזה. בסוף נשארתי לישון שם. התחרמנו קצת [בלי נשיקות למה כאב לו] והלכנו לישון... אני מתחרט. דיי מתחרט... לא קרה כלום כמובן. אבל לא יודע... זה טיפה הורס. אני הייתי ונשארתי אמביוולנטי. ואזזזזזזזזזזזזז - הלכתי עם חברים לים, וחזרנו, והלכנו לארוחת צהריים בנמל. וכל הדרך אנחנו עם גג פתוח ואני עם כובע ומוזיקהה! חחחח תכלס, היה ממש כייף. ואז הלכתי לישון בסנטר ומשם נפגשתי עם חבר באבן גבירול, ואז סגרתי את היום עם סושי במון! ALL IN ALL, היה כייף אבל יקררר. =X בקשר לבחור - אני לא יודע... בטח אני אפגש איתו לעוד דייט. רחוק מהבית שלו.
תודה לכולכם
מתעליכם