אני צריך את עצתכם...

Li r a N

New member
תראה,

בדר"כ מישהו שמזמין גבר אליו לבית, ועוד מציין שיש לו בית ריק אז זה רומז רק לדבר אחד אבל אתה יודע, קרו מקרים מעולם - ולא תמיד זה בשביל ***. אני דווקא בעד
בהצלחה ! (דבר איתי במסן )

Save Me

New member
אני חושש שהתקשרת למישהו אחר מאמי

אלא אם התקשרת מחסוי

Save Me

New member
טוב אופס זה לא לפה P:

אבל מה שרציתי להגיד לך שגם לי תמיד אומרים שאני נראה לא מעוניין ושתלך לדירה ואל תעשו כלום :)

eranmc

New member
אף מהמם שלי, שלום!

1. מזל טוב נסיך. 2. זוכר בפעם השניה שפגשתי אותך ממש לא אהבתי אותך? לפעמיים אתה משדר קרירות וחוסר עניין. פאק של מזל תאומים כנראה
3. אתה לא מכוער, אתה מהמם. 4. אני יודע שאתה לא סטציונר (ההיפך ממני
), אז רצוי שתבהיר לו את העניין מראש. 5. מה רע בסטוצים?
כל עוד שזה לעיתים רחוקות ועם אנשים סבבה אז זה יכול להיות ממש כייף. 6. לדעתי תזרום, מה כבר יקרה? תמיד אפשר להגיד "לא מתאים לי, ביי". 7. אני מקווה שאתה גורר את רועי לתאטרון בעצמאות
8. חולה עליך.

שעטנז

New member
../images/Emo57.gif

1. תודה. 2. כן, בטח שאני זוכר! הייתי עם שיער ארוך. כיפתי משהו. חחחח ולירון התלהבה שהיא ראתה את מאריה! לעזעזל
3. שקר זול.
4. אני לא סטוציונר... למרות שיש איזה מישהו שבכלל בכלל לא הייתי מתנגדדד! אני עוד אשיג אותו.
5. לא אמרתי שזה רע... זה סתם זול ומוריד לך מהערך, לדעתי. מן הסתם זה כייף - זה הרי סקס. 6. כן... אני תייכף הולך אליו. באמת שבקטנה. 7. הוא לא באמת יבוא... אולי בעזרתך נצליח
ואני בספק אם אני אלך לתיאטרון בעצמאות... נראה לי שאני אלך לאפטר באומן... לשם החברים שלי הולכים. 8. מתעליך
ותבקר פה לעיתים יותר תכופות
סוטה

eranmc

New member
תספר איך היה אחר כך

תהנה! אני בא לבקר המון
מה עם הפחשם?

שעטנז

New member
לא יודע... לחזור?!

אני כבר לא יודע מי זו מאריה... התרחקתי. חחחח איך שם?!

white star

New member
../images/Emo54.gif באיחור "קל"

ברור שזה דייט לסקס, אצלו בדירה לבד. השאלה אם אתה בכלל רוצה לשכב איתו? אם כן אז לך על זה אם לא אז תגיד לו שאתה מעדיף לשבת באיזשהו מקום שיהיה

שעטנז

New member
לא../images/Emo70.gif חחחח אני לא רוצה לשמוע על זה בכלל....

אמרתי לו שניפגש אצלו ומשם נזרום לאנשהו.... אם הוא באמת חושב שזה למטרות סקס, אז הילד כאפות הזה יקבל ברכייה לביצים. חחחחחח

white star

New member
../images/Emo54.gif חחח אתה כזה חאמוד ותמים

כדי שתבהיר לו שאתה לא בקטע של לדכב איתו עדיין לא בכל אופן

../images/Emo88.gifזה ממממש לא כזה ברור שזה דייט לסקס..

הדייט השני שלי ושל לירון היה אצלי בדירה.. לא היה סקס (למיטב זכרוני)

white star

New member
../images/Emo54.gif כי אתה מיוחד ../images/Emo140.gif

ובטח אמרת לעצמך "בחור כזה קטן וחמוד, בטח גם מה שיש לו זה קטן וחמוד, לא קוברה גדולה ומאיימת כמו שאני אוהב"

../images/Emo88.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שזה קיצור של נווו איך היה? מה היה ? כמה ס"מ ? אתה הולך בסדר? השתמשתם ב
? איך הוא מנשק? ומפָסק? ונע? ונד?

שעטנז

New member
וואי, איזה סופ"ש!!! =]

אני עכשיו בעבודה ויש לי כמה שניות פנויות! וואלה, היה ממש כייף. אני עדיין לא כל כך סגור על הבחור, אבל בסדר. חחחח וואלה, הגעתי אליו הבייתה. ידידה שלו הייתה שם אז ממש נרגעתי. עד שהיא הלכה - בשלב הזה דיי נלחצתי. אבל בסדר - ישבנו דיברנו, ואז הלכנו לשדרה לשבת במקס ברנר, הייתה לנו שיחונת חמודונת... הוא באמת מקסים! אח"כ הלכנו קנינו סושי ולקחנו אותו לדירה שלו... אחרי שבלסנו אותו ישבנו ודיברנו כזה... איכשהו היה מן גישוריון לנשיקות... והוא מנשק מעולה... וכל כך התגעגעתי לזההה! חחח אני מתעלזה
אך קרה מקרה שהוא קפץ כזה עליי [חמוד], ואני לא שמתי לב ובאתי לקום והוא נחת על המרפק שלי. נפתחה לו השפה והתנפח לו אחושרמוטה! דם ועניינים. וכל כך לא היה לי נעים לללכת אחרי דבר כזה. בסוף נשארתי לישון שם. התחרמנו קצת [בלי נשיקות למה כאב לו] והלכנו לישון... אני מתחרט. דיי מתחרט... לא קרה כלום כמובן. אבל לא יודע... זה טיפה הורס. אני הייתי ונשארתי אמביוולנטי. ואזזזזזזזזזזזזז - הלכתי עם חברים לים, וחזרנו, והלכנו לארוחת צהריים בנמל. וכל הדרך אנחנו עם גג פתוח ואני עם כובע ומוזיקהה! חחחח תכלס, היה ממש כייף. ואז הלכתי לישון בסנטר ומשם נפגשתי עם חבר באבן גבירול, ואז סגרתי את היום עם סושי במון! ALL IN ALL, היה כייף אבל יקררר. =X בקשר לבחור - אני לא יודע... בטח אני אפגש איתו לעוד דייט. רחוק מהבית שלו.
תודה לכולכם
מתעליכם

למעלה