אני צריך את עצתכם...

שעטנז

New member
אני צריך את עצתכם...

מי שזוכר, לפני כמה ימים כתבתי שאני יוצא לדייט הראשון של בחיים עם איזה אמריקאי. בכל מקרה, בסופו של דבר הוא כן התקשר והתברר שהוא בכלל קלט ממני שאני לא מעוניין ושאני לא רוצה לדבר איתו. חחחח מוזר - למה הייתי כולי חמוד... כנראה שזה בגלל שאני לא יוצר קשר עין... בעעע, אבל זה לא קשור... בקיצור, הוא אמר לי שהוא כן רוצה. ואני כאילו בסבבה - לא לפה ולא לשם. בכייף לזרום לדייט שני... בכל מקרה, מאז אנחנו מדברים דיי הרבה. אתמול הוא אמר לי לא לקבוע כלום ליום שישי [עזבו שקבעתי כבר עם כל החברים שלי... אבל זה דייט שני - אני יכול להבריז להם]... בכל מקרה, הוא זרק כזה שהשותפה שלו לא בדירה, ושהוא לבד ושנקפוץ... בכל מקרה, אני ישר נכנסתי לסרטון קטנטן. לא אמרתי לו כללום משום שפחדתי לצאת יהיר/מתנשא או משהו... ואז הוא יגיד 'מי בכלל חשב על לאנוס אותך, יא מכוער!' חחחח אני צוחק. הקיצר, עוצו לי - מה לעשות?! ללכת?? אני לא רוצה לצאת חננה כבד כזה ולאמר 'אני לא בא איתך לבד לבית הריק שלך'. תכלס אני לא ארגיש הכי נעים, אבל אני מניח שזה יהיה סתם תמים. מה אני בעצם משדר בזה שאני אלך אליו לדירה... בעעע, אני בקושי מכיר אותו... מה אומרים?! לזרום [לדירה שלו כאילו... לא שום דבר אחר - זה לוקח חודש/חודשיים מינימום!
] או לאו?! =]

GrimBoy

New member
היי שענטוז הקטן...

בתור התחלה קוראים לו נתן? בלונדיני נמוך? הרבה פעמים הביישנות שלנו מצטיירת לאחרים כסנוביות או כחוסר עניין. זה סוג של סטיגמה הומואית עצמית להגיד את זה, בדיוק כמו להגיד שלכולנו יש חוסר ביטחון, שזה לא בהכרח טעות. המשמעות של ללכת אליו לדירה לא בהכרח אומרת לרוץ מרתון לכיוונים מהם אתה חושש, אבל תיהיה בטוח שלשחק דומינו זה גם לא מה שבראש שלו. הוא סביר להניח חושב על זה בדיוק כמוך. למי שגר בדירה שכורה מאוד מאוד קל להגיע למקומות האלה, אתה פשוט מזמין אליך ונותן לזרעים להמשיך משם. אם תשאל את דעתי האישית, שלפי מה שהבנתי זה מה אתה מחפש לשמוע, אני לא הייתי הולך אליו לדירה במיוחד אם אתה לא בטוח. מצד שני אם אתה מספיק חזק כדי לשמור על הביצים שלך קשורות ועל הפה פתוח רק למטרות דיבור, אז לך, שב איתו על קפה, ואם אתה רואה אותו מנסה לזרום לכיוון מסויים תסביר לו שאתה רחוק מלעבוד בשיטת "הייתה לנו שיחה, עכשיו נעשה סקס". אין שום דבר פסול בלאמץ את השיטה הסטרייטית (שהיא בסה"כ שיטתם של בני האדם, לא פחות ולא יותר) ולא להיות קל להשגה כל כך מהר. הדוגמא הקלאסית היא צורת המחשבה המוטעת של הרבה נשים: הן חושבות שאם הן יתנו לגבר שלהם מהר הוא יישמח ויירצה אותם ואילו הוא חושב שאם הן נתנו לו מהר אז הן נותנות מהר לכולם וזה יוריד את הערך שלהן בעייניו. גברים לא בהכרח אוהבים את המרדף אחרי האישה, המרדף מעלה את הערך של האישה בעיניהן וזה מה שחשוב להם, להרגיש שהם משיגים מש'ו שלאחרים היה קשה להשיג. זה קטע מצחיק, לפעמים אני שומע את ידידות שלי מדברות על זה ואני מבין עד כמה הצורות חשיבה הן שונות. בהצלחה איש.

שעטנז

New member
תודה../images/Emo70.gif

אבל, אמממ, נראה לי אני אלך... באמת שסקס זה בכלל לא אופציה. אני ביישן אחושרמוטה, ואם אני לא מכיר את הבן אדם על בוריו וסומך עליו ב-100%, אין מצב שיהיה משהו. שלא לדבר על מאוהב...
=] תכלס לפעמים זה כייף לשבת לבד ולדבר... עדיף ממסעדה, למרות שאני מורעב אחושרמוטה! אכלתי עכשיו שני שפודים
איך טעייים
|שבע| ולשחק את הבלתי מושג זה דיי סבבה, אפילו שזה משחק ואני שונא משחקים. =X

GrimBoy

New member
אל תטעה בין השניים...

אף אחד לא באמת משחק את הבלתי מושג. זה רק הדרך של אלה שמנסים להשיג להסתכל על זה. לא להזדיין עם מישהו בפגישה השנייה זה לא לשחק משחקים, אני מקווה שאתה מבין את זה.. להיות מסוגל להתאפק, להיות מסוגל להעריך את עצמך כמישהו שלא ייתן את עצמו לכל מי שיגיע איתו לפגישה שנייה, זה רחוק מלשחק משחקים... ההפך הוא הנכון, זה להיות בוגר ורציני ו-"איכותי". ולא אמרתי שאתה לא צריך ללכת אליו לדירה, אמרתי שאם אתה מתכוון ללכת אז רצוי שתעשה לעצמך שיחה קטנה, אחד על אחד, שבה תבהיר לעצמך מה אתה הולך לעשות ומה אתה לא. וגם אם החלטת כן לרוץ, גם זה בסדר... שוב, זה עניין של דיעה. אף אחד פה לא ורדה רזיאל. וגם ורדה רזיאל היא לא ורדה רזיאל.

שעטנז

New member
חחחחח האמת שבכלל לא חשבתי על זה.

על סקס יעני... סתם חשבתי שזה מוזר ללכת למישהו הבייתה בפגישה השנייה. ומעניין מה הוא מתכנן. חחחח

easyjet1

New member
אני חושב...

שזה בדיוק ההפך, הרבה יותר כיף, נעים ונוח להיות אצל מישהו בבית (שיש פרטיות) מאשר אלס וואר... ובונה הגזמת! אפשר לחשוב שהמילה "לא" נמצאת רק בעברית..... רואים שזה הולך לכיוון לא מתאים אומרים no thnx וזהו. אם הוא זונה הוא יגיד get the f*** out of here אם הוא אותו prince charming שאתה מחפש הוא יגיד Its ok love.... לשאלה החשובה באמת: בן זונה, איפה הכרת תאמריקאי? =)

moshe34

New member
ממליץ ללכת על זה, אבל

להבהיר לו בצורה מדוייקת מה אתה חושב. שלא סתם יתכנן דברים שאתה לא רוצה

תפנים, אחת ולתמיד לכל החיים שלך, ותאמין לי

שיהיה לך הרבה יותר קל וכיף, שים זין אחד בגודל של מדינה שלימה על כל העולם. מה לעזאזל אכפת לך מה הוא חושב? "פחדתי לצאת מתנשא יהיר"??!? עם כל הכבוד אליו לירן שילך להיתנאייק מה אתה דופק חשבון. עוד משהו, אמרתי לך שאין לך מה לחשוב על "וואי מה הוא חושב עלי" או בכלל להתגש וכאלה כי יכול להיות שהוא בעצמו מרגיש כך. וצדקתי. אז שים זין מותק לך עם מה שאתה מרגיש לנכון והכי חשוב שלא יזיז לך את חיליק מה הוא חושב עליך. אל תלך בגישה של "וואי מה הוא חושב עלי.. וואי מה הוא יגיד.." תלך בגישה הפוכה, "וואי מעניין איך הוא יהיה.. מעניין אם אני אוהב אותו.." תן לו להתרגש ממך מותק לא ההפך חח איזו הרצאה קיצר שים זיןןן [מנהלים סורי על השפה אני במוזה
}

שעטנז

New member
וואלה, רן,

תתפלא, אבל אני זה שעדיין לא סגור. הוא אמר לי שבמפורש שהוא רוצה ואני לא אמרתי שום דבר כזה. אנחנו רק מדברים ב'טלפון וכאלה... אף פעם לא הייתי בכזו עמדה. הכל בגלל שאני בכלל לא יודע אם אני רוצה משהו. וצחקתי שאמרתי שאני פוחד להישמע "מתנשא ויהיר"... אפילו רשמתי. אני מודה שאמנם חשבתי על זה, אבל אם באמת הייתי מתנגד לזה הייתי ישר אומר... הייתי מכפכף אותו דרך הטלפון. הלב שלי עדיין לא שם ב- 100% והראש שלי עדיין על הכתפיים - אני עושה הכל מנקודת מבט שלי, ורק מה שנוח ונראה לי לנכון. חוץ מזה, לא בהקשר של הבחור, אתה מכיר אותי - אני דיי בעייתי וקצת עם בעיות ביטחון... יעבור לי. יש לי חברים שדואגים לי. =]

יאללה מעולה

עוד מעט אני אעלה את ``פלייבק איל גולן`` ויהיה לכולם פה שמייח /tapuzforum/images/emo6.gif

שעטנז

New member
יאללה../images/Emo70.gif *כפיים* ../images/Emo3.gif

"אבל אני איני כזאאאאאאאאאתתתתתת..." חחחח
אמיץ הילד...

easyjet1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif הוצאת לי תמילים מהפה

UHUstick

New member
אם

הייתי חושב שיש לזה לאן להתפתח (מבחינתך) הייתי הולך. דעתי - תמים זה בטוח לא יהיה!

למעלה