אני צריך אותכם

מסכים איתך, שוחחנו על כך רבות...

אבל אני על העמדה שלי ודעתי הנחרצת שומר בקנאות. מה הם עשו עם אחרים זו באמת זבש"ם ושעשו חשבון נפש עם עצמם, העיקר שאני מנעתי עצמי מלהיות אובייקט למימוש הבגידה והתאוות המיניות שלהם שלהם. נכון זה לא קל ולא כל כך פשוט, אבל צריך לשמור על מידת מוסר מסוימת.

Nחמן

New member
אין מילים בפי

לשבח אותך על מפעל החסד הפרטי שלך. ממש הצלת חיים. הלוואי תציל להציל רבים. כל המקיים נפש אחת מישראל, כאילו קיים עולם מלא!

Nחמן

New member
תודה על העדכון

אני מאחל לך ולכל תושבי הדרום, שהקב"ה ישמור צאתכם ובואכם מעתה ועד עולם. שמח להיוודע, מה הם עיסוקיך בימים טרופים אלה. מנסיוני אין ספק, שזהו סגולה מפני מרעין בישין לכל עם ישראל. להווי ידוע לך, שבעוד פחות מחודשיים אני מתכוון לפרוש רשמית ממסגרת העבודה. בעצם לא הפסקתי לעבוד לרגע וגם בעוד חודשיים אינני מתכוון להפסיק לעבוד אלא אם עד לפני שנה נהניתי ממשכורת אבל הייתי מחוויב לעבודה, עכשיו אהיה אזרח חופשי ואוכל להקדיש מעט יותר זמן ללימוד מבלי להזניח את נושא ההתנדבות, שהוא בדמי. אם יזדמן לך לבקר בירושלים, תוכל לטעום קפה ועוגה בביתי. מאחל לך המון הצלחה במעשיך ולשאר הגולשים אביא זאת כדוגמא של הסחת הדעת מאי אלו דברים מטרידים ללא כל צורך בטיפול נפשי כזה או אחר. חזק ואמץ ויהי ה' עמך!

בין 0 ל- 100 ומבחן הרגליים

היי ובכן אני קורא את כל התגובות ועד לדיון המאוד נוקב. הייתי מבקש להסביר איך אני רואה את העולם שבו אני חי. ובכן הומסקסואליות מבחינתי אם לכמת אותה במספרים נעה בין 0 ל - 100 זאת אומרת עד כמה הבן אדם הוא סטרייט או הומו נע על הסקאלה הזו 0 = סטרייט 50 = דו מיני 100 = גיי טהור - מה שאומר שלא רק שהוא לא נמשך לנדים אלא אפילו נגעל מהמחשבה לקיים איתם יחסים. אני נמצא באזור ה- 80 - וכאן נכנס מבחן הרגליים שאומר : שאם העיניים שלי נטויות כלפי הרצפה ואני רואה רגליים של גבר - אני ישר נדלק ואם אני רואה רגליים של אשה אני אצטרך להרים את העיניים ולבחון את השארץ מקווה שהבנתם את הפואנטה. כך אני חי בעולם שלי עם ההומוסקסואליות שלי. קצת קשה לי על כל אותם שחוזרים ומדברים על הדברים הידועים והכוונה היא : הרבה פעמים אני קורא בפורום את אותם משפטים ש\"אסור לקיים משכב זכור " - מה חדש? והאם יש חוסר הסכמה לכך שקיום זוגיות אחרת מהזוגיות שאתה כבר נמצא בתוכה - שהיא בגידה ? ברור שזו בגידה אבל כשאני כותב את דבריי אני לא מצפה לקרוא את מה שמובן - או לקבל "בראש" על מה שאני כבר יודע אני מתאר התמודדות, אני משתף אתכם בה. הייתי עם גברים רבים ועם אף אחד מהם לא הגעתי לחדירות - אני מדבר על התקופה של לפני החתונה. אחרי החתונה - נוצר קשר ביני לבין גבר אחר - הלכתי לפגוש אותו - וכבר מרחוק שראיתי אותו - קיבלתי פיק ברכיים וחזרתי עם זנב בין הרגליים הביתה אני נע כמו מטוטלת בין הרצון שלי לשמור על הקיים לפי הדחפים הפנימיים המאוד חזקים לכן כשאני כותב - שאין לי עניין בקיום יחסים עם הגבר איתו אני מתראה "לפחות לא על ההתחלה" - אינני מאותת על רצון לבגוד - אלא אני מדבר על אפשרויות - על פחדים על משיכה על רצון - אבל גם עם שאלה מאוד גדולה - מה אני עושה? ובכל אופן אינני מתיימר לומר שאף פעם לא אעשה זאת - כי הרי ביננו לכל החברה שכאן והצדיקים הגדולים ביותר - הרי אף אחד לא יכול לומר שהוא לא יבגוד- אף אחד לא יכול לומר שהוא לא ישכב עם גבר - ושאף אחד מהשניים לא יקרה ב- 100 אחוז התורה בעצמה מלמדת אותנו " אין אפטרופוס לעריות" וכולי תקווה שגם " אל תביאני לידי ניסיון" יהיה חלק מאוד גדול בחיי לסיום - ואני עוד אמשיך להביא את השתלשלות העניינים ביני לבינו אני מבקש יותר מהכול - הקשבה וחמלה - גם אם לא הבנה וחיבוק - כי קשה לי ולכם? יום טוב קלימרו

גנימדס

New member
אני לא יכול להתאפק-

אז מה אתה עושה איתה? אתה צריך ללכת אתה למיטה כל יום. אתה צריך להסתכל לה בעינים. אתה אמור לדבר איתה. אתה אמור להימשך אליה. מה אתם עושים ביחד? אתה נמצא בזוגיות עם מישהי ולא מרוצה ממנה היא נמצאת בזוגיות עם מישהו שלא נמשך אליה בשביל מה אתם ביחד? מה יוצא מזה? אני שוב ושוב קורא כאן על אנשים שבחרו בפתרון "להתחתן" כאלו שזה הכי מושלם. אם מתחתנים אז הכל מסתדר. אז נמשכים רק לנשים, יש יחסי מין נפלאים. והכל מלא אושר וילדים וחיים של סטרייטים, וטלית בבית הכנסת וחיוכים מרוצים של אמא. אז לא. תתעוררו אנשים. אחרי נישואין כדת משה וישראל- מחכה אותו אדם שהייתם קודם. רק שהפעם אתם בבוץ יותר רציני. חמלה? אני חומל , בספור העצוב הזה יש רק אנשים מסכנים שמאממללים את עצמם. אבל אני חומל על אשתך מאשר עליך. היא הקרבן האמיתי של כל הסיפור.

גנימדס

New member
אל המציאות

ואני חושב שלא רק אותו. אני חושב שכל הקונספט הזה בו מתעלמים לחלוטין ממשיכה מינית וחושבים "נסתדר אחרי ליל הכלולות" היא שגויה. בעיות לא נפתרות אם מדחיקים אותן. המציאות קיימת ,גם אם לא מתייחסים אליה. גם לגבי ההומו הצעיר שחושב להתעלם מנטיותיו שלו ולהינשא למי שאינו נמשך אליה, וגם לגבי ההומו שכבר נשוי שחושב על פתרון אלטרנטיבי . שבת שלום!

גנימדס

New member
ובעצם---הסתייגות

כשאני חושב על זה ,יש מקום להסתייגות. לא נתכוונתי להתקיף. לכן שתקתי למרות שראיתי את ההודעה עוד בחיתוליה. עצוב לי לקרא משהו כזה. הבנתי, זה לא יקדם את קלימרו אם יקבלו את פניו בביקורת נוקבת. שיספר את סיפור חייו. לא אפריע לו בהמשך.

ספר יקר

New member
אולי כדאי לעצור ולשאול את אישתו של קלימרו

מה היא רוצה , מה היא לא רוצה, ומה היא מוכנה לסבול , גם אם לא בעונג רב. או לפחות לעצור לשאול את קלימרו מה נראה לו לגבי אישתו. כי זה לא כ״כ ברור שהאישה מצפה מבעלה ההומו לשמור לה אמונים. אולי היא מבינה לליבו, וחשוב לה שהוא יהיה מאושר ומסופק בחיים (מה שגם יקרין לזוגיות ולחיי המשפחה שלהם, בלי שום ספק). אולי היא בעצמב לסבית שמתלבטת באותן התלבטויות? אולי קלימרו צריך לספר לה על תחושותיו, ולו רק כדי שתדע מה עובר על בעלה ותוכל להעניק לו את התמיכה לה הוא זקוק, גם את תגנה מכל וכל את הרעיון שינהל מערכת יחסים עם גבר? ואולי, אולי קלימרו לא רוצה לנתק את הקשר עם הגבר, אפילו שהוא אוהב את אישתו? אולי הוא מוצא שהדבר הנכון יהיה לא לספר לה פשוט, וכך לא להכאיב לה? צאו קצת מהמסגרת לתוכה תחמתם את עצמכם, הבינו שאנשים שונים מצפים מעצמם דברים שונים ומתאימים לעצמם דרך חיים שונה משלכם...

זה כנראה נגמר אבל נותרתי פגוע

היי אחרי כל מה שסיפרתי אז כנראה זה נגמר. הוא לא שולח הודעות יותר ואין ביננו קשר. הבעיה היא שהוא פשוט לא סופר אותי יותר, הכוונה היא שהוא איבד את האנושיות קצת אם לא הרבה, וגם ברחוב הוא כבר לא מתייחס כמו אדם נורמלי. זה מדהים איך הכל התהפך, ונעשה כל כך רע. אבל אני את הלקח למדתי. אם הקב"ה העמיד אותי בניסיון אז זה שמח שהוא הסתיים כך, גם אם כואב לי הלב. הייתי צריך לדעת שזה יכול להיגמר כך. אני עדיין כל כך רוצה לדבר ולפגוש מישהו שהוא במצבי, גם הומו גם דתי וגם נשוי, אני כל כך זקוק לדבר עם מישהו שיבין בדיוק מה עובר עלי קשה לי קשה לי מאוד קלימרו

ספר יקר

New member

ייתכן שהוא חושש לאבד את המשפחה. לא מצדיק את היחס שאתה מתאר, אבל אולי יעזור לך לסלוח לו. בראש הפורום יש רשימה של ארגוני הומואים דתיים. אני ממליץ לך להכנס לקישורים ולהתעדכן באתרים של הארגונים לגבי מפגשים. בין המשתתפים במפגשים גם הומואים דתיים נשואים. אני גם שולח לך מסר בנושא. תהיה חזק יקירי. אני מקווה שתמצא מישהו איתו תוכל לחלוק בצורה גלויה את תחושותיך.

למעלה