אני צריך אותכם

אני צריך אותכם

היי כתבתי כאן מזמן. אני גבר נשוי עם ילדים ואשתי יודעת. ( אני לא ארחיב במקומות המובנים ). אבל מאז ומתמיד אני חי עם הקושי, עם הרצון ועם השאיפה. אני אוהב את אשתי ואת ילדיי. אינני יכול לראות את חיי בלעדיהם. אבל גם אני רוצה שיהיה גבר לידי ואיתי, שידבר איתי על מה שאני והוא אוהבים ועל מה שאנחנו מרגישים ורוצים ואני לא מצליח למצוא אחד כזה. רוב מי שיצרתי איתו קשר רצה סקס במיידי ואני לא בקטע, וגם אם הייתי, בטוח לא על ההתחלה, זה כל כך מפחיד אותי שאני ישר נסוג ונעלם. הייתי רוצה לבנות עם הגבר ההוא קשר של חברות והייתי כמובן רוצה שהוא יהיה הומו דתי ונשוי ורצוי עם ילדים. זה כל כך חסר לי ואני בטוח שזה חסר לכל כך הרבה גברים במצב שלי, המינימום הזה של מישהו לדבר איתו, לפחות זה, לפחות בהתחלה. (קשור או לא קשור אתם תחליטו ,כי אני כבר לא יודע מה לעשות). לא מזמן יצר איתי קשר בעיר שלי, גבר נשוי עם ילדים. היכרות בין המשפחות הובילה אותו ליצור קשר ולשאול ולהתעניין ביחד וכאילו להציע חברות. הוא טען שאין לו חברים והוא מחפש מישהו לשבת איתו בסבבה, צחוקים, עניינים, משהו שלא עושים עם האישה. ממש כך, בוא נראה איך שנינו זורמים אחד עם השני. ואני התמים חשבתי והבנתי שהבחור קצת בודד ולכן הוא מחפש חבר. לא עלה על דעתי שאולי הוא הומו וכו' וכו'. ככל שהזמן עבר התחלתי להרגיש שיש משהו מעבר לחברות הרגילה בה הוא מעוניין. יש לציין שמדובר בגבר שנראה מאוד טוב, מאוד. ועם כל זאת לא חשבתי בכלל בכיוון. וגם לא הרגשתי. ככל שהזמן עבר, משהו בי התחיל לשים לב לסימנים. לא שמשהו דובר או נאמר על ידו , אבל הוא לא הרפה. התחלתי להרגיש שאני שבוי בקסמו והבנתי שאני בבעיה וככל שניסיתי להתרחק ולהתנתק, הוא לא הרפה. שום דבר לא נאמר ואף אחד לא נחשף אבל ככל שניסיתי לוותר על הקשר הזה הוא המשיך לנסות ולשמור עליו. אני לא יכול להמשיך ככה ואני לא מעוניין לשמור איתו על קשר, לפחות לא כל עוד הוא יודה בזהות המינית שלו ונוכל ללבן את העניין. אולי הוא מחכה לי שאני אפתח את הנושא, אני רועד מפחד כי אני לא יכול לדעת עד כמה אני מאמין לו ועד כמה הוא לא ישתפן ברגע האחרון ויחליט לסגת מכל העניין. ואולי בכלל הוא יעשה לי כזה סרט שאני אתחרט שבכלל דיברתי איתו על כך. הגבר הזה דרך אגב חייב להיות בשליטה עצמית. אני לידו יכול לומר הרבה דברים והוא ישב וישמע ויקשיב ואני שם לב שככל שאני מתקרב לנושא הרגיש הוא נעשה יותר ויותר קשוב, אבל הוא משאיר אותי כל פעם עם חצי תאוותי בידי, תרתי משמע. החלטתי שבזמן הקרוב אני הולך לסנן אותו מצידי ששתי המשפחתו לא יברו האחת עם השניה יותר, אני חייב לחתוך אותו, ושהוא יחליט לכאן או לכאן, אבל אין לי מושג איך להבהיר לו מה הנושא ומה הקטע, אין לי. האם יש מישהו בינכם או שאתם מכירים שהוא הומו נשוי + שמוכן לדבר על דברים. מוכן להיחשף מולי, מישהו שגם רוצה לשתף. אני נקרע כאן לבד. אני נכנס וקורא בפורום הזה פעם אחר פעם ועדיין מרגיש לא שייך. אני רוצה להיות חלק ממכם, ונראה לי שזאת דרך אחת לעשות זאת. שלעם קלימרו

idani2222

New member
ואייי.. איזה קטע

לדעתי הוא ממש אובססיבי אליך ויש סיכוי גבוה שהוא כן בקטע.. אני לא הבנתי למה אתה לא מדבר איתו על זה.. הרי זה מה שרצית .. מישהו קרוב נשוי ולדבר איתו על הכל ה' שלח לך מישהו כזה ואתה לא רוצה . אז אל תתפלא למה לא תמצא. אכן סיפור מעניין............. תעדכן אותנו

avitano

New member
קלימרו היקר

סיפור מרגש ונוגע... מבין ללבך, כולנו רוצים בן אדם שיבין אותנו ושיהיה קרוב אלינו אני שמח שאשתך יודעת, זה איפשהו יכול להקל על העניין לא חשבת לשתף אותה בזה? לדעתי זה כן חשוב והיא צריכה לדעת, צריך לתת לה את הכבוד שלה היא בכל זאת בן אדם לגבי הגבר שהכרת, קשה לדעת אם הוא כזה לפי הסיפור, מה גם שהוא מגיע מנק' המבט שלך והדברים שפירשת עם הזמן אבל לדעתי אתה צריך לרמוז לו ולראות אם הנושא עולה חבל שתאבד חבר ואדם קרוב בגלל פחד הוא לא חייב להיות הומו כדי להבין אותך ולא חייב לדעת עליך בשביל להיות חבר שלך אתה כבר מבוסס בחיים שלך ויש לך אישה וילדים, אתה חושב שתאבד את זה אם הוא יידע? כי גם אם הוא לא יקבל את זה, אז תתנתק ממנו ותמשיך הלאה (זו הסיבה שאני חושב שאשתך צריכה לדעת מהנושא) אתה מוזמן להמשיך לשתף ולספר איך העניין מתקדם שיהיה בהצלחה :] אופיר

ספר יקר

New member
״קשה לדעת אם הוא כזה״

ממתי מצנזרים פה ת׳מילה הומו?

avitano

New member
חח זה לא צנזור סתם זה סלנג כזה שנתפס

אתה "כזה" ? יכול להיות הרבה דברים - במקרה הזה גיי

ברוך הבא קלימרו בקליפה...

סיפורך מרגש ומעניין וכמה טוב שבאת אלינו לשפוך את אשר על לבך ועוד יותר טוב שאשתך יודעת על מצבך וב"ה זכיתם ויש לכם יחד דור ישרים מבורך. התופעה הזו כל כך מוכרת, עליך פשוט להסיר את הקליפה ולהישאר האפרוח החמוד והמתוק, כדי למצוא את הגבר ההומו הנשוי והדתי שיחליף איתך שיחות נפש לפחות בהתחלת הדרך. לגבי החבר שהכרת מהישוב שלך - דעתי היא שעליך לפתח שיחה בנושא כדי לבחון אם הוא באמת הומו/דומיני כדי לשמור על קשר, או אולי בעצם סטרייט שמתוך סקרנות רוצה יותר לשמוע מאשר להשמיע לך... אם הוא מקשיב לך וככל שאתה מתקרב לנושא הרגיש הוא נעשה יותר ויותר קשוב, משמע שהוא רוצה לדעת, לכן לא הבנתי מה משמעות דבריך שהוא משאיר אותך עם חצי תאוותך בידיך? האם הוא מפסיק את השיחה או שהוא כן רוצה לשמוע על מצבך? פתח את הנושא עד הסוף (הטוב...) ותשאל אותו ישירות לגבי מצבו ואיך אפשר להמשיך את הקשר אם בכלל. אשמח לשוחח איתך בנושא ובכלל בפרטי בהיותי דיסקרטי לחלוטין ולא חשוף לספר את סיפור חיי כאן... אתה כמובן מוזמן לשהות איתנו כאן בפורום המקסים עם החברים היקרים והנהדרים ונשמח לייעץ, להתחזק ולהתעודד יחד. עדכן אותנו ידידינו.

טיףטף2

New member
אני בטוח שמצפה לגאולה

יוכל לסייע לך. הוא בנאדם מקסים
צור איתו קשר והכל יסתדר.

תודה טיף טף יקירי על המחמאה והפרגון

מקווה בעז"ה שלא תצא תקלה תחת ידי ואסייע ככל שיתאפשר לי ורק בשיחות נפש מלב אל לב... ואגב, טיף טף נשמה - תידע שתמיד יש תקווה: הנה בחור אהוב (שמידי פעם מציץ מן החרכים ואף זורק פה ושם כמה משפטים) זכה להתחתן. אני מכיר עוד שניים (חברים לשעבר פורום - לפני שלש וארבע שנים) שהייתי איתם בקשר אישי בפרטי רבות - האחד זכה להתארס ובקרוב עומד גם להתחתן והשני עומד להתארס ובעז"ה לסגור על חתונה. (אגב, השניים האלה הוגדרו בזמנו כדומיניים והסיכויים שלהם להתחתן היה טוב לאור העובדה שהם נמשכו גם לנשים ומזה 3/4 שנים הם התנזרו לחלוטין מגברים וב"ה יצאו לדרך חדשה).

Nחמן

New member
הסלמה בדרום

אינני מקנא בך, מצלג. אינני מקנא גם באסף זהבי יקירנו, וגם לא באוריאל ובטוהר (ידידנו משכבר הימים) ולא בכל תושבי הדרום על מה שעובר עליכם בימים האחרונים. אני מקווה, שהחלטת הממשלה תפתיע את כולנו, ושצה"ל ייכנס לעזה ויחריב אותה עד היסוד כך, שתושביה ייהפכו לפגרים מתים או לפליטים. לאחר מכן יכבוש אותה וישתלט עליה ועל חורבות גוש קטיף, שייבנו מחדש על פי חוק, ולא עוד אלא ערי גוש קטיף יסופחו למדינת ישראל ושום ממשלה לא תוכל עוד לגרש יהודים אלא ברוב מיוחס ולאחר משאל עם. "וכאשר יענו אותו, כן ירבה וכן יפרוץ" ואתם, תושבי הדרום, חיזקו ואימצו וראו את ישועת ה' כהרף עין.

ריק בש

New member
לא פשוט

אבל אולי בכל אופן תאזור אומץ ותגיד משהו לחברך, תן רמזים. חבל לאבד הזדמנות. נשמעת הזדמנות מעניינת. אתה לא צריך להגיד שאתה הומו. דו מיני זה מספיק טוב.

היי קודם כל תודה על היחס ורציתי להוסיף

**** דרך אגב "מצפה לגאולה1" ונשוי גאה1" אין לי מושג איך ליצור אתכם קשר באחד על אחד, אם תוכלו להסביר לי אשמח. תראו העניין הוא מורכב, כי בסופו של דבר הפחד הוא זה שמניע את הכול. הרי אם לא הייתי מפחד מזמן הייתי יודע אם הוא כן או לא ומשם היינו ממשיכים. הרי שנים של פחד וחיים בתוך ארון הזינו את מי שאני הייתי ואת מי שאני היום. זה שנפתחתי לאט לאט בפני כמה אנשים בחיי עדיין לא אומר שהתגברתי עליו. בעניין הגבר הנשוי וההומו הקונפליקט שלי מערב גם פחד וגם משיכה מאוד חזקה, אני כבר לא יודע ממה אני מפחד יותר מזה שהוא ידע שאני הומו והוא ידחה אותי, או מזה שהוא ידע שאני הומו וירצה אותי, "מלכוד 22". זו בלאגן של רגשות, וההגיון לא עוזר בכלל. מישהו רמז לכך שאני מקרב ודוחה אותו באותו זמן. מה שאני פוחד שיעשו לי אני עושה לאחרים. אני כנראה מבקש שפשוט הכל יהיה יותר פשוט. לא יצרתי איתו קשר בימים האחרונים (לא יותר משבוע) ואני יודע שביום יומיים הקרובים הוא הולך לשלוח לי SMS. תבינו שההודעה האחרונה שלו אלי היתה מאוחר בלילה אחרי ששתינו ביחד, היינו שנינו קצת מסטולים ואני עזבתי קצת באכזבה את הפגישה ביננו, וכשאני במיטה אני מקבל הודעה ( אחרי כמה הודעות שנשלחו ביננו ) "אני בסך הכול מחפש אהבה" ואני שולח לו ש"גם אני" ואז הוא שואל "אתה אוהב את אשתך" ואני עונה"כן" ואני שואל אותו "ואתה" והוא לא עונה על השאלה אלא כותב"כבר מאוחר נדבר" ולא מגיב יותר להודעות. כל כך התעצבנתי, כבר הייתי מוכן ללכת עוד צעד קדימה. והוא פשוט סירב להמשיך. וזהו, זה קטע אצלו הוא משחק את משחק המאצ'ו, כל כך אטום. מן פוקר פייס. והסברתי לו שאני מאוד רגיש. ואני מצליח להרגיש שעובר עליו משהו, אם הוא רק ירשה לעצמו לדבר ולהשתחרר, והוא בשלו, "אין לי מושג על מה אתה מדבר". אני פשוט משתגע.

אתה עושה דבר והיפוכו

אתה רוצה שהוא יתקרב ואתה פוחד. אתה לא רוצה שהוא יתקרב ואומר שהוא פוחד. אתה זקוק להבהרה, קודם כל לעצמך. אתה יכול להגיע לכך על ידי ניתוח מכאיב של סדרי העדיפות שלך ולקיחת סיכונים בהתאם: משפחה מול הומוסקסואליות, ידידות מול הומוסקסואליות. אין אפשרות להגיע לשום דבר ללא לקיחת סיכונים.

ריק בש

New member
ממה שאתה מתאר זה נראה ברור כשמש

שהוא בקטע שלך ואתה בקטע שלו. חבל על המשחקים.

ספר יקר

New member
מסכים עם ריק בש, מסכים איתך

לדעתי הוא כתב : ״כבר מאוחר נדבר״, כי התאכזב לשמוע תשובה חיובית לשאלה אם אתה אוהב את אישתך. ולדעתי גם לך וגם לו ברור שאתם בקטע, אבל כמו שניתחת זאת: אתה מפחד לגלות זאת, עם כל ההשלכות שיהיו לדבר. טיפול פסיכולוגי זה ההמלצה החמה שלי אליך... בגיל כזה, לא פשוט לשנוץ סדרי בראשית באופן עצמאי. לגבי מסרים אישיים בתפוז: לחץ על שם המשתמש של האדם אליו אתה מעוניין לשלוח מסר, ואז חפש את המילים ״שלח מסר״. משם אני מאצין שתסתדר.

בתור אחת שדורשת הכרה וסובלנות

הייתי מצפה ממך לחוסר שפיטה מוחלט, לסובלנות ושלא תצפי לשום דבר מאף אחד

לא קשור לסובלנות

זה שאשתו יודעת לא מכשיר "בגידות" בחוץ מכל סוג שהוא.החלטת לקחת החלטה אמיצה, להתחתן עם אישה ולהביא ילדים- אז אל תסכן את הזוגיות הזו ואל תפזול לצדדים. זה מוסר בסיסי של מוסד הנישואים, שנעשה בחסות האל ותחת מסורת הדת. זה לא משהו ששמים למשל ולשנינה. יש ציפיות מוסריות מאנשים דתיים. האמירה שלך ("לא תצפי לשום דבר מאף אחד") אנכרוניסטית לחלוטין... זה שהבעל הומו לא מכשיר את בגידות, צר לי! למה לפגוע באישה? לא כואב לה שהוא"מנסה את מזלו" עם מישהו אחר? ועוד למשהו ארוך טווח ומשמעותי? זה פוגע פחות אתה חושב? וכיצד זה יקעקע את יסודות הזוגיות בניהם? וההורות המשותפת? יש לזה מחירים! שלא לדבר על מחלות שהוא עלול לחטוף ולהדביק את אשתו...אז קלימרו לא עושה סטוצים, הוא מחפש לנהל עוד מערכת יחסים רגשית עם מישהו אחר. זה לא פחות נורא, כשאתה תפוס/ נשוי! בטח ובטח שנגרם גם עוול לאישה של הגבר הנשוי השני שאולי בכלל לא יודעת על הבגידה, וגם אם יודעת שהוא הומו- לא תכשיר בגידה מאחורי גבה. עצה שלי? תחתוך את הקשר. ניכר מדבריך שאתה מאוהב בו קשות ונמשך אליו מאוד. למה שתבגוד ותפגע ככה באשתך? לא מגיע לה ההערכה הזו, במיוחד שהיא יודעת שהיא נשואה להומו ומוכנה להמשיך בחיים הנישואים! באמת מגיע לה שתכתוב "רוב מי שיצרתי איתו קשר רצה סקס במיידי ואני לא בקטע, וגם אם הייתי, בטוח לא על ההתחלה". לדעתי לא. זה לא מוסרי... אני בטוח שאתה לא היית רוצה שיבגדו בך (רגשית, לא רק פיסית) עם מישהו/מישהי אחרת. וכבר אמרו חכמים מה ששנוי עליך... אתה רוצה אוזן קשבת? יש מספיק אנשים בחוץ במצבך, שאולי ידברו איתך, אבל לא ימשכו אותך (או אולי אתה אותם) ותוכל לפתח איתם ידידות אמיצה, כנה ומזדהה. את הקשר הזה אפשר אפילו לנהל רק בטלפון, כדי שלא יהיה את החשש שזה יתפתח למשהו פיסי. אפשר להיות חבר של מישהו הומו מבלי להתאהב בו. מעבר לזה, זו בגידה, חד וחלק. אי אפשר לפסוח על שני הסעיפים. בשביל זוגיות כזאת עליך לפרק את הנישואים...

ועוד איך זה קשור

העבודה הרוחנית הגבוהה ביותר היא לא לצפות מאף אחד לכלום, לא "להבין" בשום דבר, לא "לשלול/לבקר/לייעץ/להחליט" בשביל אחרים. אלינו רק לקבל אותם כמו שהם. מה שנראה לך חול ידידי כברור מאליו, אולי ייראה גם לי אבל לא לו ולא לאחרים. אם אתה היית כמוהו היית נוהג בדיוק אותו דבר וכנ"ל ההיפך. הוא היה נוהג בדיוק כמוך משום שאתם אשים שונים. לא תאמין אבל יש דבר כזה אנשים שונים. אמנם יש אמת אובייקטיבית אבל התנהלות היא רק סובייקטיבית ואנחנו לא יכולים לצפות מאחרים שינהגו כמונו אלא רק לקבל לקבל לקבל. כל השאר זה אגו! ורק להבהיר, אני מקווה שלא דיברת אלי אלא על מר בחור בהערכה

למעלה