אני צחקתי תהנו לכם: http://izismile.com/2013/11/05/daily_gifdump_18_gifs-14.html
G goldy New member 6/11/13 #1 אני צחקתי תהנו לכם: http://izismile.com/2013/11/05/daily_gifdump_18_gifs-14.html
א א ו פ ל י ת New member 6/11/13 #4 וזה כי כל אנשי הפורום הנכון פתחו את הלינק והלכו למות מצחוק, תרתי משמע. אופ.
ס סpap New member 6/11/13 #7 לא כתבתי "קורע" כתבתי "משעשע" / "חביב" לא כי הבדיחה שלך למוטי יותר מוצלחת
R resplendent chemis New member 6/11/13 #11 ברור שזה לא הצחיק אותי כי לא הבנתי בכלל מה קורה אבל אולי זה באמת מצחיק אולי שמישהו יסביר לי? אולי את?
ברור שזה לא הצחיק אותי כי לא הבנתי בכלל מה קורה אבל אולי זה באמת מצחיק אולי שמישהו יסביר לי? אולי את?
א א ו פ ל י ת New member 6/11/13 #12 אני זה לא רעיון טוב, כי אותי זה לא הצחיק. במקרה הטוב, הקטע כמעט הרים לי זווית אחת של השפה העליונה טיפה למעלה, אבל רק כמעט. חכי בסבלנות, אם יבוא מישהו שזה יצחיק אותו, הוא יספר לך. אופ.
אני זה לא רעיון טוב, כי אותי זה לא הצחיק. במקרה הטוב, הקטע כמעט הרים לי זווית אחת של השפה העליונה טיפה למעלה, אבל רק כמעט. חכי בסבלנות, אם יבוא מישהו שזה יצחיק אותו, הוא יספר לך. אופ.
ל ליאור243 New member 6/11/13 #15 לא ראית אף פעם גבר מאונן? במקרה הנ"ל הוא רק שיפשף את המשקפיים במקום את ה!#@. ומיכוון שיש לכן ראש כחול יותר מהגברים..הספרית קפצה מהר מדי למסקנות חפוזות ...כרגיל אצל נשים.
לא ראית אף פעם גבר מאונן? במקרה הנ"ל הוא רק שיפשף את המשקפיים במקום את ה!#@. ומיכוון שיש לכן ראש כחול יותר מהגברים..הספרית קפצה מהר מדי למסקנות חפוזות ...כרגיל אצל נשים.
R resplendent chemis New member 6/11/13 #16 תודה על ההסבר נשמה מזל שהסברת כי אמנם לא הבנתי לבד אבל הייתה לי הרגשה שהגבר מצטייר כסוטה או משהו עכשיו אני מבינה שסתם שפטתי אותו לכף חובה ואני בושה ונכלמת בעצמי. אני הולכת לעשות לי עכשיו כוויות עם סכין מלובנת כדי להכות על חטא נראה לי 12-13 כוויות והמין הגברי יסלח לי
תודה על ההסבר נשמה מזל שהסברת כי אמנם לא הבנתי לבד אבל הייתה לי הרגשה שהגבר מצטייר כסוטה או משהו עכשיו אני מבינה שסתם שפטתי אותו לכף חובה ואני בושה ונכלמת בעצמי. אני הולכת לעשות לי עכשיו כוויות עם סכין מלובנת כדי להכות על חטא נראה לי 12-13 כוויות והמין הגברי יסלח לי
ל ליאור243 New member 6/11/13 #18 יצאת ,לא נורא אל תיקחי את זה רחוק מדי עם סכינים וכוויות. אם לא סיפרו לך,יש לכן הנשים דרך נהדרת להתנצל בפני המין הגברי. (אם גם את זה לא הבנת,תשאלי את ג'ייק..הוא יסביר לך)
יצאת ,לא נורא אל תיקחי את זה רחוק מדי עם סכינים וכוויות. אם לא סיפרו לך,יש לכן הנשים דרך נהדרת להתנצל בפני המין הגברי. (אם גם את זה לא הבנת,תשאלי את ג'ייק..הוא יסביר לך)
R resplendent chemis New member 6/11/13 #19 את זה דווקא הבנתי מי יתן וזה יקרה עם מי שאני רוצה ועוד בימינו! מבחינתי יש את כל הנכונות
R resplendent chemis New member 6/11/13 #21 אני מאחלת להן שלא! אתה לא מבין איזה סמרטוט אני מחכה ומחכה שיקרה כבר משהו אבל בסדר מה כבר יש לי לעשות