שמישהו יעשה לה כבר תוכי.
R resplendent chemis New member 6/11/13 #23 לא טרחתי להבין עד כה מה זה התוכי הזה שאתם מדברים עליו כי יש לי הרגשה שלא בא לי לדעת את התשובה אז אנא ממך ואני חייבת שאם מישהו יעשה לי משהו זה יהיה האקס לא שום דבר אחר יוווו איזה תקועה אני עכשיו הבנתי את זה ממש תרפיה בכתיבה פה כל הכבוד לזיקן
לא טרחתי להבין עד כה מה זה התוכי הזה שאתם מדברים עליו כי יש לי הרגשה שלא בא לי לדעת את התשובה אז אנא ממך ואני חייבת שאם מישהו יעשה לי משהו זה יהיה האקס לא שום דבר אחר יוווו איזה תקועה אני עכשיו הבנתי את זה ממש תרפיה בכתיבה פה כל הכבוד לזיקן
ל ליאור243 New member 6/11/13 #27 ולכן צריך להסביר לה,פפו על המושג "אחוות גברים" שמעת? תסביר לה ותלמד אותה ...כך הגבר הבא ירוויח.. (בתולה זה חרא)
ולכן צריך להסביר לה,פפו על המושג "אחוות גברים" שמעת? תסביר לה ותלמד אותה ...כך הגבר הבא ירוויח.. (בתולה זה חרא)
ל ליאור243 New member 6/11/13 #29 אלי כבר הסביר לו מה איך,ומתי עושים תוקי. עכשיו נשאר לו רק למצוא איזו לחי שובבה ולהפליק לה אחת טובה.
ל ליאור243 New member 6/11/13 #33 קובי,יכול להיות שעבר בינך ובין פפו? (סתם הרגשה,יכול להיות שאני טועה ואתם מרביצים תוקים כל היום ביחד)
ל ליאור243 New member 6/11/13 #39 אני הייתי שם לה אותו בפה(שלא תוכל לנאום) ועושה כל מה שגבר חולם לעשות.... (לשבת על כורסת הטלויזיה עם בקבוק בירה ביד אחת ..וביד השניה מגרבץ בהנאה מול המשחק .....בשקט!)
אני הייתי שם לה אותו בפה(שלא תוכל לנאום) ועושה כל מה שגבר חולם לעשות.... (לשבת על כורסת הטלויזיה עם בקבוק בירה ביד אחת ..וביד השניה מגרבץ בהנאה מול המשחק .....בשקט!)
ל ליאור243 New member 6/11/13 #41 מצאת את מי לשאול... תסלח לי על השורה הבאה: אני לא מוצא שום סיבה לבזבז שעתיים מהחיים שלי בשביל לראות 22 גברים רצים במשך שעה וחצי על דשא במרדף אינסופי אחרי כדור. (ברור שבארסה לוקחת )
מצאת את מי לשאול... תסלח לי על השורה הבאה: אני לא מוצא שום סיבה לבזבז שעתיים מהחיים שלי בשביל לראות 22 גברים רצים במשך שעה וחצי על דשא במרדף אינסופי אחרי כדור. (ברור שבארסה לוקחת )
X xvxxvx New member 6/11/13 #42 אז ישך בחורה ערומה עם פרח בפה בחדר וישך ת'משחק של בארסה ואתה לא עושה לא את זה ולא את זה?