אני פותח!

THE gray

New member
אני פותח!

אני אחרי טקס טוב ושמח לבב והחלטתי לפתוח דיון- אני אגיד משפט ואתם תגיבו.. dont leave me hige and dry (אל תייבשו אותי:) " ברגע שאתם שולחים אנרגיה, אפילו אם זה בזמן ריצה קשה או הרבה עומס או עייפות גדולה וגם אם אתם לא מרגישים שום דבר (פיסי או נפשי) האנרגיה נשלחת, כי אנרגיות תמיד נשלחות כששולחים אותם לטוב ולרע"

Pagra Baleben

New member
../images/Emo26.gif

אתה מתכוון, שאנרגיות נשלחות כשרוצים לשלוח אותם לא חשוב באיזה מצב נמצאים? אז לפי דעתי זה לא נכון-צריך ריכוז מסוים בשביל לשלוח אנרגיות><

nubis

New member
נכון

אבל כמה אנרגיות יש לך זמינות בשביל לשלוח בכול מצב. בברכה אלמוג

bflygirl

New member
זה העניין של העידן החדש

להיות במודעות לשים לב למי ולמה שולחים אנרגיות איך אנו משתמשים ביכולות הטיבעיות שלנו למה נגמר לנו הכוח איך להגן על עצמנו וכו' וכו' צריך ללמוד את עצמנו ולהיות מודעים למעשינו, במיוחד למילים שאנו מוציאים מהפה, גם למילים יש המון כוח וזו אנרגיה שכולם משתמשים בה בנוסף לכוח המחשבה

E c h o

New member
מילים

הכוח היחידי שיש למילים נמצא בראש שלך. מילה זה אוסף של הברות שהתפתחו במשך אלפי שנים. אבל מה המילה אומרת- זה רק בראש של בני אדם. אקו

bflygirl

New member
הכוח היחיד למילים נמצא בראש שלי?

נכון אבל לא רק בראש שלי יחי ההבדל הקטן תנסה להבין

bflygirl

New member
בכל אופן דרך המילה אני מכוונת יותר

טוב.... יש הבדל בין לחשוב/לחוש אני אוהבת אותך/שונאת אותך/מקללת אותך לבין להגיד את זה

ToryMaster

New member
תראה

אני חושבת שכמות האנרגיות שנשלחת היא שונה, אבל בכל פעילות שהיא שאדם מבצע, הוא שולח אנרגיות מסוימות, אם הוא רוצה או לא

THE gray

New member
אני חושב....

שאנרגיות זה דבר גמיש ביותר ובכל מצב אפשר לשלוח אנרגיות, אפילו בזמן פעולה כמו סקס בזמן הגמירה אפשר לשלוח כמות עצומה של אנרגיות (סקס מג'יק) אם אני לא טועה..

בע.....מעטה נשתמש במושג

"פורקן" ...... לא כל כך הבנתי אותך... שאתה שולח אנרגיות ...הם נשלחות...על מה דנים פה?לטוב ולרע?שלחת ..נשלח! תבהיר את עצמך בבקשה
חביב הקסם

THE gray

New member
מבהיר.....ואפילו בלי אבקת כביסה!

התכוונתי שלא משנה מץי אפיל אם אתה מרוקן ולא מרוכז ובזמן ריצה אם תשלח אנרגיות כלפי משהו הם תמיד ישלחו, אולי בעיקוב אולי בלי הרגשה אבל הם ישלחו

אמממממ,לא נראה לי

אז למה צריך את כל הפעולות המאגיות? למה מדיטציה?דימיון מודרך?ריכוז? אם אני לא מרוכז ואני שולח אנרגיה אז..כיף לי! אבל זה לא ככה... אולי אתה שולח אנרגיות,בכמות מזערית ביותר...משהו שאולי ישפיע במקרה ה 1000...אם אתה שולי כמות נכבדה של אנרגיה אז אתה תרגיש. חביב הקסם

bflygirl

New member
בשביל הגנה ואיזון והתפתחות בחיים

וכל שאתה מתפתח ואוסף מלאכים אתה בכלל ברמה אחרת ויש אנרגיות שבכלל לא משפיעות עליך כי אתה שלם יותר עם עצמך, מוגן יותר, חזק יותר וכך הלאה...

THE gray

New member
אולי כל הפעולות המאגיות הם להגברת..

עוצמת הארנגיה ולשלוח אותה למטרה יותר ממוקדת ואולי "על טבעית".. אבל יש צדק כלשהו בדברייך

dark angl

New member
תיקון קטן...

רוב האנשים יכולים להבדיל בין אנרגיה מאגית לאנרגיה שאנחנו משתמשים תמיד כדי לחיות.... רק תיקון קטן....

תיקון?קטן?אולי טעות?ענקית!

אין "אנרגית מאגית" ואנרגיה שאנחנו "משתמשים תמיד כדי לחיות"! אנרגיה זה אנרגיה. אנחנו לא מדברים על אנרגיה של הגוף כמובן,ואם לזה התכוונת-הדבר לא הוזכר למיטב זיכרוני בדיון. אך אם את מדברת על אנרגיה רוחנית אחרת,רייקי,הילינג וכדומה-זה לא שונה אחד מן השני... חביב הקסם

dark angl

New member
מצטער שטעיתי

סורי .... מקווה שתסלחו אבל בטח לא הבנתם.... אנרגית החיים היא זאת שמשמשת לפעולות רגילות למינהן.... אך אנרגיה מאגית חייבת להיות לכישוף הילינג או אפילו חלום.... זה מה שהיה כתוב בספר אחד שקראתי.... the men ho make magik

את לא ברורה

ולטעות זה אנושי.. שאת אומרת אנרגיית החיים-את מתכוונת לאנרגיה של הגוף שלנו?כלומר... גלוקוז שהופך ל atp ובאלגנים של ביולוגיה? או אנרגיה שאנחנו לא יכולים לראות? -לא שמעתי על הספר..מישהו שמע? חביב הקסם

למעלה