אני פותח שירשור חדש...

חבמ

New member
בקאם 17

קראתי את מה שכתבתה אני לא מסכים אתך זה גם תלוי באיזה סביבה אתה חי למשל קיבוצניקים חיים בלי לשמור נגיעה וזה לא יהיה נכון להגיד אליהם שמנגיעה זה מדרדר ל... דרך אגב איפה אתה שנה הבאה ,ודרך הבטן יש לך דש משמוליק ומרצון

mayakol

New member
אז אולי נעבור כולנו לקיבוץ?!

ההכללות האלה נראות לי מוגזמות... מה גם שידוע שבקיבוצים קורים דברים שהשתיקה יפה להם, ושמכוסים מתחת לפני השטח ע"מ שלא יתגלו ויוציאו שם רע לקיבוץ.

beckham17

New member
מההה?!

מתי ראית אותם?!?! מסור להם ד"ש חמה בחזרה!!! לעניין- אני הבאתי את הסיפור, במטרה להראות סביבה של דתיים ואפילו דתיים חזקים. וזה כן נכון להגיד את זה. יצר הרע, מטבעו, לא מגיע לסיפוק. תיגע, הוא יגרום לך לרצות לחבק... תחבק, הוא יגרום לך לרצות לנשק... וכו'. אין אדם שחסין בפני היצר הזה... אבל התחושות של האנשים "נשחקים" ככל שהם פוגעים יותר בצניעות ובהלכותיה!

נצל"ש ../images/Emo7.gif

אני יוצאת עכשיו לרופא שיניים.... אמאלהההההההההההההההההההההההההההההה!!!! והכל בגלל הגשר המפגר הזה שעשה לי חורים! בעעע.... בהצלךחה לי...

חזרתי בשלום..

לא כאב ולא כלום, ויש לי עוד 3 חורים
בגלל הגשר... ותודה לכולם! ואריאל, אתה צודק, סליחה...

beckham17

New member
שימו לב שזה שוב קורה...

מתחילים פה דיון רציני, ותוך שניה הוא הופך לדיון על רופאי שיניים...

r3fl3ct10n

New member
תרשה לי לחלוק!!

גם בקיבוצים יש רופאי שיניים וגם לקיבוצניקים יש חורים ושות'..

טוף,אז ככה

מי אמר שהקיבוצניקים הם האידיאל? שע"פ אנחנו צריכים לחיות? ואז? הם מתקלחים וישנים ביחד אז מה? אז גם החברה הדתית צריכה להיות ככה? מי אמר? תענה לי על כל זה ואז נדבר..

coolit

New member
בלי קשר לקיבוץ,

אצל חילוניים נשיקה על הלחי היא לא משהו שיתגלגל בקלות ל"...". ואולי בזה הם יותר טובים ממנו?

lali37

New member
אבל נשיקה על הלחי זה אסור../images/Emo70.gif

אז מה זה משנה לאן מדרדרים ומי יותר טוב?!

lali37

New member
נכון../images/Emo70.gif גם את זה לא צריך לעשות../images/Emo70.gif

אוריר

New member
מאיפה הקביעה הזאת לגבי קיבוצניקים?

אני לא חושב שקיבוצניקים שונים מאיתנו (היצר שלהם לא חלש יותר, לדוגמא) לכן אני חושב שהקביעה הזאת לא נכונה... אבל זו רק דעתי.

למעלה