אני פורש מהפורום

../images/Emo128.gifטרול. כל תגובה תימחק../images/Emo128.gif

השארתי את השרשור על "פרישתו" של האפקידו מהפורום, כי באמת היה משעשע, אבל ברגע שהוא חזר - המדיניות הקבועה חוזרת לתוקף.

../images/Emo128.gifטרול. כל תגובה תימחק../images/Emo128.gif

השארתי את השרשור על "פרישתו" של האפקידו מהפורום, כי באמת היה משעשע, אבל ברגע שהוא חזר - המדיניות הקבועה חוזרת לתוקף.

../images/Emo128.gifכל תגובה בפורום לטרול תימחק../images/Emo128.gif

מי שרוצה לענות לו, מוזמן לעשות זאת במסרים.

אני אתחיל

אני משתמש בהד אנד שולדרס שהוא שמפו גברי יפה ויעיל. גם האריזה טובה ומראה את זה. זה מאושר על ידי התאחדות הולה טודו העולמית. זה לא כמו לחימה משולבת שמשתמשים בטח בפאנטן כי הם נקבות וחלשים והכו.

תודה לכל מי שעושה לי עבודה מיותרת.

יש לי בקשה אישית מכם: כשאתם רוצים להגיב על הודעה שלו, במקום לעשות זאת בפורום - עשו זאת במסר אישי אליו.

lironmarko

New member
הפקידו עושה צחוקים וזה משעשע

לא מבין למה מבטלים אותו .... הוא בסה"כ אוהב להשוויץ בשיטה שהוכיחה את עצמה לא חייבים להתייחס אליו מי שלא מעוניין ...אבל מה שכן הוא מאמין רק בשיטות יעילות..וחלק מהשירשורים הכי יעילים התחילו משטות או מדעה שהפקידו כתב...(רק מזכיר) ד"א לכולם ערב הקרבות שאני מופיע בו ישודר ביום שבת הזה ברבע ל-12 זפון התזכורת בשבילך

../images/Emo31.gifשטויות. השיטה שלו זה שמפו? ../images/Emo3.gif

לירון וכולם, אני עונה על זה פעם אחרונה, אחר-כך מוחק בלי להזהיר ובלי להסביר: האפקידו הוא טרול. לא מענין אותו במה אנחנו מתאמנים, לא מענין אותו מה אנחנו כותבים, לא מענין אותו מה אנחנו עונים לו - מענין אותו לעשות כאן רעש ובאלאגאן. הבאלאגאן הזה פוגע בפורום, כי הוא ממלא אותו בשטויות. בגלל שרשורי-שטויות כמו שההודעות שלו יצרו, אנשים רציניים עזבו את הפורום וכולנו מפסידים מזה. (ראה הערה למטה) הדרך היחידה להתמודד עם טרול (וכדאי מאוד לקרוא את הקישור הזה עד הסוף!) היא לא לענות לו. לא להתווכח, לא לעשות ממנו צחוק, לא לנסות להסביר למה הוא לא מזיק - פשוט לא לענות לו בפורום. אני שוב מבקש, אל תעשו לי עבודה מיותרת. כל תגובה אליו בפורום תימחק. מי שרוצה לדבר איתו יכול לעשות את זה במסרים. הערה על שרשורי
: אנחנו פורום קהילה, ולכן מאשרים הרבה שרשורי אוף-טופיק. מה שהאפקידו עושה זה לא
"רגיל" משתי סיבות: 1. הוא מציף את הפורום 2. אין לו שום דבר להגיד באף נושא אחר. כל מה שמענין אותו זה להפריע לפורום, ואין שום סיבה לעזור לו. (קרא עד הסוף!) כל תגובה אליו, עוזרת לו ומפריעה לנו. פעם אחרונה, אני מבקש להפסיק להגיב להודעות שלו. תודה.

אוי נפגעתי

גם אני בן אדם איכפת לי מכולם אהה אני לא עושה בלאגן אבא אומר שאני גדול ועוד מעט אני אוכל לרכב על אונים ולחצות את הכביש לבד לסבתא.

עכשיו אני באמת פורש

כי שמתי לב כמה קצת אנשים יש בפורום. אני לא רוצה שאנשים יעלמו ושהפורום יהרס. פורום וושו נהרס כבר על ידי אנשים קטנים .

למעלה