אני פורש מהפורום

אני פורש מהפורום

זהו סיימתי את שליחותי פה ואת כל מה שהיה לי להגיד ולשוחח עליו. אני משאיר לכם מאחור את הידע של ולה טודו ולא צריך אותי יותר כדובר לא רישמי של השיטה. ולה טודו זה חזק ביותר.

דוד, כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

אני חייב לומר שהדרך בה התייחסת לטרול הנוכחי היתה מעוררת הערכה - בלי התלהמות, ללא אגרסיביות אך באפקטיביות מעוררת השראה, הצלחת לסרס אותו לגמרי. אם תרצה, זו היתה לדעתי הדגמה נאה של אמנות לחימה בסיטואציה יומיומית, לא לחימתית. כיוון שראיתי שמספר אנשים כבר הגיבו על ההודעה, אף אני מנצל את ההזדמנות הזאת כדי לכתוב לך דברים אלה, מתוך תקווה שהודעת הפרידה שלו אכן היתה פרפור גסיסה אחרון ולא נסיון מתחכם (שהצליח - ונקווה שחד-פעמית) לגרור תגובות השונות מהתגובה "
לא להאכיל טרול!
", אותה נאלץ לבלוע הנ"ל כתרופה מרה (הכוונה כמובן לתרופה לתחלואים שהוא הביא על הפורום). מותר לי להניח שאם הוא יחזור בו מ"פרישתו", ולחלופין ינסה למצות אותה עד תום בדמות הודעות פרידה חוזרות ונשנות, יש במלאי עוד די והותר מהתרופה... עבורו ושכמותו. והארץ שקטה ארבעים שנה (מישהו אמר מטריקס 3?)

Tonjin

New member
אותי הוא דווקא הצחיק.....

ואני לא בטוח שאת האנרגייה המיותרת שהוצאה על וולה-טודו לא היה עדיף לה שתהיה מכוונת למקומות אחרים, אפילו כאן בפורום (לדעתי האישית כמובן, אני לא מתכוון לשפוט או לבקר את דוד)

צחוק יפה לבריאות ../images/Emo13.gif

ואני די משוכנע שזה המתקרא וולה-טודו אינו טיפוס רע ומרושע. עם זאת, נדמה לי שלא מעט אנשים הרגישו שהפורום הפך למחראה - היה מישהו שאף השתמש בביטוי זה ממש - לא מעט הודות למצחיקנים מסוגו. לגופו של עניין, וכמובן שמדובר בדעתי האישית בלבד, ההתייחסות של דוד היתה קצרה ועניינית - ללא חסימות, ללא הסברים מלומדים שהם לחמו של הטרול, אלא שימוש פשוט בהעתקה והדבקה של הודעת "כאן בוצע סיכול ממוקד, נא להישאר מחוץ לתחום", שנענתה בדממה הולמת. כך שלא נראה לי שהוצאה כאן אנרגיה רבה, ובוודאי לא מיותרת - שהרי במבחן התוצאה הסופית, המטרה (לגרום לטרולים לנפנף את עצמם מכאן) הושגה.

Tonjin

New member
ואני די משוכנע שלמרות ההצהרה שלך

וולה-טודו הם טיפוס אחר לחלוטין ממה שאתה חושב שהוא... זאת ועוד - אני למדתי כמה דברים מהשהות הקצרה שלנו איתנו, קשה לומר זאת על כמה משתתפים אחרים שאף אחד לא יצא בשום סוג של מסע צלב נגדם (ובצדק, אגב...)

Teo Toriatt

New member
בדיוק להפך

למרות שאני מסכים עם הגישה של להרחיקו מהפורום מה שהוכיח לנו מר כפרי הוא בדיוק להפך: שימוש בכוח גדול יותר (מנהל פורום שמוחק הודעות) מנצח. שימוש בטכניקות של "שימוש בכוח היריב כנגדו (הוכחה שדבריו לא הגיוניים) לא עובד. שימוש בטכניקות התעלמות - לא עובד. אם משהו הוכך זה שבשורה תחתונה בחיים האמיתיים לפעמים גם קצת שימוש בכוח עדיף. (למען הסר ספק אני לא תומך בולה טודו ולא חושב ששיטות הדוגלות בכוח טובות יותר מאחרות)

למען הסר ספק

אילו משתתפי הפורום היו מתייחסים להוראות מנהלי הפורום ומתעלמים מהטרול, לא היה שום צורך במחיקת הודעות או בהפעלת כוח כלשהי.

Teo Toriatt

New member
ובזה הוכחת ששימוש בכוח כנגד

כל הפורום גם מנצח - כלומר כוח עדיף שיטה אחרת נוסתה ונכשלה בוו-שו אני כן תומך בלמחוק הודעות מיותרות ושאין מקומן בפורום (כמובן עד גבול מסויים ) ואין לי בעיה עם מחיקת הודעותיו של הטרול הספציפי הזה אבל דוד, אתה לא חושב שהוכחת את טענותיו ? שימוש בכוח כדי לנצח היתה האסטרטגיה שניצחה אחרי שהשיטות האחרות נכשלו. לי זה גורם לתהות על "שימוש באומנויות לחימה בחיי היומיום"

amir_aikido

New member
האמנם זה שימוש בכוח ?

חסימת משתמש היא שיטה של שימוש בכוח מחיקת הודעות של הטרול היא שיטה של שימוש בכוח התנצחות אין סופית גם היא דורשת הרבה השקעת אנרגיה, אם כי לפעמים היא גם חיובית למטרות הפורום. דווקא השיטה של דויד, של הפניית תשומת הלב של המשתתפים שההודעה היא של טרול ואיננה ראויה להתיחסות נראית לי שימוש בכוח מינימלי. מסוג הכוח שיש לכל משתתף בפורום ולא רק למנהל. אמיר

Teo Toriatt

New member
הייתי מסכים

אם רק להודעה לא הייה מצטרף האיום של "כל הודעה תמחק" (או משהו בסגנון)

Tonjin

New member
או אלמלא 'לחימה משולבת' לא ניסה

לעשות אותו הדבר בלי למחוק הודעות קודם....

למעלה