אני פורשת

mishi 1

New member
אני פורשת ../images/Emo140.gif

רציתי להודות לכולם על החודשים האלה שעברו על כולנו יחד. מאוד נהנתי, ומאוד אהבתי את המקום ואת כולכם.
זה כבר לא אותו הדבר בשבילי ואני מעדיפה שמי שיעמוד בראש הפורום ישקיע במקום הזה את מה שמגיע לו. מי מחברי הפורום שרוצה ויש לו את היכולת להרים את המקום מוזמן לפנות עם בקשה לתפוז לניהול. כל טוב ותודה לכולם

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לmishi 1 על הקמת, טיפוח וניהול הפורום לאורך התקופה אחרונה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל.

LILIN1

New member
קרנית הייתם כאן צוות מדהים../images/Emo13.gif בסופו של דבר

כל הכבוד על ההשקעה והאהבה=] נתגעגע
מקווים שתשמרי על קשר

Doe7

New member
ניתה בהצלחה בהמשך ../images/Emo25.gif

מאחלת לך הרבה הצלחה בכל אשר תבחרי לעשות עכשיו. היית מנהלת נהדרת והיה כאן פורום מקסים ותוסס! קומאו ואריגאטו על הכל
גאמבאטה!

asia84

New member
קרנית בהצלחה ../images/Emo140.gif

אני מאחלת לך בהצלחה בכול ובהחלט הפורום היה מדהים אחד הפורומים שהייתי דלוקה אליו ואני מאחלת לך מכול הלב הצלחה בהכול וכמובן ניתגעגע ושובב הצלחה לך בהמשך דרכך

7han

New member
../images/Emo140.gifקרנית בהצלח ה בהמשך דרכך

היה כאן -פורום מעולה תשמרי על קשר

NewNJ

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

מקווה שתשובי ותבקרי ותכתבי
עשית כאן אחלה עבודה.

yaelsn

New member
נית../images/Emo25.gif

הייתה לנו פה תקופה נפלאה. חבל שזה היה צריך להסתיים ככה אבל אני מאחלת לך המון בהצלחה בלימודים ובכל מה שתבחרי לעשות בהמשך
נתגעגע אלייך:)

ForYourLove

New member
את פורשת רק מניהול ?

או פורשת לגמריי מהפורום / קומונה ? אמ. קרנית, את בחורה מדהימה. הרמת פורום וקומונה קבוצתית עם המון חיבה אחד כלפיי השני...דבר שכמעט לא ראיתי בפורומים אחרים. בהצלחה בהמשך.

Woogy

New member
שיהיה לך הצלחה בכל אשר תעשי

אני מאחל שיהיה לך יותר זמן לתחביב המשותף של קוריאה יפן וכו'.

dayana3

New member
קרנית ../images/Emo23.gif

אני מאחלת לך המון המון הצלחה בכל דרך שתבחרי,
היית מנהלת מדהימה והרמת פה אחלה פורום ותחסרי לנו מאוד, תבואי לבקר

../images/Emo140.gif ../images/Emo25.gif תודה גם לך ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

על ניהול הפורום הכי מדליק בעיר
אהבתי מאד להיות כאן והפורום הזה כבר חסר לי מאד. תמיד אוהב את כל האנשים המקסימים
שהתמידו וכתבו כאן יום יום
ולימדו אותי דברים חדשים בכל הקשור לאסייאתים, אותם למדתי לאהוב בשנה האחרונה. תודה על הקישורים, העדכונים, התמונות הידיעות המעניינות המשחקים והתחרויות, הסקרים, המפגשים (אחד פיספסתי) וכל השאר. קרנית, מאחלת לך המון בהצלחה בלימודים
ובעבודה
רונה

אליס241

New member
ניתה ../images/Emo140.gif

מאמי תודה על הכול:) ורציתי להגיד לך שכול סוף יש התחלה חדשה, אז אני מאחלת לך התחלה מדהימה ! ושכול מה שתבחרי לעשות יילך תמיד ברגל ימין. תודה על השנה בקומונה וגם בפורום אוהבת ותהיה בקשר:)

desire33

Well-known member
מצער מאוד, לא הבנתי למה רבתם, אבל...

חבל מאוד שכך זה נגמר... כאילו אין לי זכות להתערב, אבל בכל זאת היו רגעים כל כך יפים, הרבה הנאה וכיף, תודה לך אישית על הכול, על התמיכה, עזרה, תרגומים(פרוייקט מלכת השלג תמיד יזכרך לזכותך שככה משהו תמיד הרווחת בפנים אצלך). אין הרבה מה לומר מתודה, אז אריגטו קים בורא :]

למעלה