אני פוחדת ! תעזרו לי !

Shelly Rau

New member
../images/Emo6.gif

מצחיק שאת קוראת לחברי הפורום מכשפות. אויש, לכי וזהו. מחרחרת מלחמות.

RainBird

New member
רק בגלל המחמאה: הפיתרון. כל חפץ שיש חשד שהוא מכושף יש לזרוק למים זורמים והלחש ישבר. אם את מפחדת שהוטל עליך לחש ספציפי (למרות שלא ראיתי סימנים לכך) תרחצי במקור מים טבעי וכל האנרגיות השליליות תתפוגגנה להן.

Shelly Rau

New member
האם אתה מתכוון

"תרחצי במקור מים טבעי וכל האנרגיות השליליות תתפוגגנה להן." משמע, הטביעי עצמך במים, עצרי נשמתך וכל האנרגיות השליליות תתפוגגנה? סתם.. סתם... דרך טבעית להתמודד עם ארס כמו שזו מפזרת בפורום. אפשר לחסום אותה?

RainBird

New member
לא. היא רשאית לא להסכים ולהתדיין נגד דרכינו, אבל היא השתמשה בשפה נאותה, ולא עברה על חוקי הפורום. לעומת זאת, את די קרובה לכך יקירתי... איחולי מוות, בבקשה להשאיר למסרים אישיים ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif

Shelly Rau

New member
הכל בהומור ../images/Emo13.gif

בניגוד אליה... מצטערת. שימוש בשפה נאותה כדי "לקלל" ולשלח ארס בחברי הפורום המלומדים ממנה זה עדיין לקלל ולשלח ארס

8 א ו ר

New member
וואלל'ה !!! סוף כל סוף !!!

תודה רבה על תשובה אחת לעניין !!! אוףףףףףףףףףף כמה צריך להזיע פה כדי לקבל התייחסות עניינית............ באמת. אני האחרונה שיש לה בעיה עם הומור... וזה כבר לפורומים אחרים........... אבל בחיאת ! תהיו קצת יותר מסבירי פנים ! אני בטוחה שיש אנשים שמגיעים הנה עם בעיות ושאלות הרות גורל ומצפים מכם לפחות למעט סימפאטיה. נכון שאין לי את ההשכלה שיש לכם בתחום הנ"ל - לכן פניתי אליכם (כאילו דאאא????????) ואני בטוחה שכמה מכם פנו אלי כדי לקבל ייעוץ בתחום בו אני עוסקת. להבדיל מכם - תמיד ניסיתי לעזור.... בכל אופן- תודה רבה ל rainbird על הרצון לעזור. ותודה לכולכם שבכל זאת איפשרתם לי "לטעום" מעולמכם .(וכן.. גם מארסכם....) מקווה שניפגש בסיטואציות אחרות. תבורכו !

MetalSinagouge

New member
עדיין לא הבנתי..

אני דווקא תמיד הסתכלתי על Fולק מאג'יק, ברובו, כמשהו פסיכוסומטי ושטחי. נראה יותר מדי פשוט. הנה משהו שלמדתי מFullmetal Alchemist, ודווקא ישראלים צריכים לדעת את השיעור הבסיסי הזה: mankind cannot gain anything without first giving something in return. To obtain, something of equal value must be lost. That is Alchemy's First Law of Equivalent Exchange. In those days, we really believed that to be the world's one, and only, truth." זה די מדהים איך בד"כ אנשים באים אחרי שנים של אתאיזם\תאיזם "מסורתי" ומצפים לפתור את כל בעיותיהם. ואני חשבתי שאני תמים.

RainBird

New member
אתה מודע לכך |ספויילר| שבסוף הסידרה מוכיחים להם אחרת כן? את ההפך לחלוטין?

MetalSinagouge

New member
לא ../images/Emo13.gif

אבל תמיד הייתי שוכח ספויילרים כשהתעמקתי בסדרות TV\ספרים. גם הציטוט ההוא, "בימים ההם". הגעתי לרמה שאפילו מנגה אין לי כוח לקרוא. אני בפרק 6, Gluttony די מגניב. וגם LUST!

RainBird

New member
לאסט- וואי וואי... הפרק הכי טוב של הסידרה זה פרק שבוא היא מככבת. לטעמי.

למעלה