אני פוחדת ! תעזרו לי !

8 א ו ר

New member
אני פוחדת ! תעזרו לי !

לבעלי אלו הן נישואים שניים. אני מגדלים יחד את בנו מנישואיו הקודמים. במשך השנים היו כמה וכמה מקרים בהם חזר הבן מביקור אצל אימו כשבתוך התיק שלו , יחד עם חפציו האישיים, נמצאים גם פרטי לבוש של אימו. לפעמים אלו אפילו בגדים תחתונים , אפילו מלוכלכים. אף פעם לא ייחסתי לזאת חשיבות יתר מלבד זלזול ביכולתה להיות קצת יותר מסודרת ומכובדת... חייבת לציין שהיא נשארה לבד במהלך השנים מאז הגירושים, ותמיד ניסתה לגרום לסכסוכים ביני לבין בעלי, או בין הילד וביננו... המעניין שכל הדברים האלה קורים תמיד כשנגמרת לה מערכת יחסים או כשהיא מפוטרת מעוד מקום עבודה... היום- חזר הבן מביקור, כשבאמתחתו גופייה ותחתונים של אימו , סיפרתי זאת במקרה לחברתי והיא מיד הזדעזעה ושאלה אותי אם גרושתו של בעלי התעסקה או עוסקת במאגיה. ואני יודעת שהיא ואחיותיה נהגו להיפגש ולערוך טקסים מוזרים (עפ"י סיפוריו של בעלי). חברתי ביקשה ממני להיפטר במהירות מהפריטים הנ"ל ואפילו לשרוף אותם. ידוע לי אפילו שהיא ביקשה מהבן בעבר להעביר אליה תמונה שלי... אף פעם לא ידעתי מדוע.... אני בורה גמורה בכל מה שקשור למאגיה וכישוף ולכן אני רוצה לדעת האם אתם חושבים שאכן המקרים הללו שמשום-מה חוזרים על עצמם הם למעשה מכוונים? ומה מטרתם? כיצד עלי לנהוג? תודה על תשובתכם המהירה !

Elfon

New member
אולי...

מחוסר ניסיוני בכישופים אני לא בטוח בדבריי,אך כניראה הטילו עלייך כישוף,שאפשר לעשות אותו בעזרת חפץ פרטי שלך או תמונה שלך,כניראה מטרת הכישוף הוא לגרום לך נזק במשפחה או סכסוך בין המשפחה שלך כמו שציינת מקודם,מה את צריכה לעשות בנוגע לזה? כמו שאמרתי לך אין לי ידע בכישופים , אך תנסי להפטר מהם...

ljs

New member
לפי איך שאת מתארת,

לא נגרמו לך נזקים כלשהם מהכישופים לכאורה שהיא עשתה. אם כך, מה הבהלה הגדולה? במקרה שאת מוצאת כל מיני חפצים חשודים כמו אלו שתיארת, היפטרי מהם, אם את רוצה שירפי אותם, וחאלאס. בקצב הזה הבהלה שלך יכולה להזיק יותר מכמה טקסים (שספק גדול אם היא יודעת איך לעשות אותם בצורה יעילה) שאשה ממורמרת עורכת נגדך. ואגב, את יכולה להבהיר לה באיזושהי צורה, שאת לא המען למשלוח תחתונים מלוכלכים, ושאם היא צריכה, היא יכולה לשלוח אותם למכבסה. מקוה שעזרתי.

Shelly Rau

New member
הדבר היחדי שחשבתי...

כשקראתי על הבגדים התחתונים המלוכלכים, זה גילוי עריות
אבל זה רק הראש המאד מעוות שלי... תתעלמו ממני.

Shelly Rau

New member
הו תודה../images/Emo70.gif

חשבתי שכבר יסקלו אותי
טוב לדעת שיש אנשים עם הומור

8 א ו ר

New member
אין בעיה עם הומור.

עד היום אכן התייחסתי לדברים מאוד בקלות וללא שום חשש. אפילו בגיחוך. את הפריטים שהגיעו אתמול כבר זרקתי. אני רק רוצה לדעת אם יש דרך לגלות אם הנחמודת אכן עשתה איזשהו כישוף עלי או על מישהו מבני ביתי?

Shelly Rau

New member
כיוון שאני

לא מבעלי הידע בפורום, אני לא יכולה לעזור... מקווה שתבואי על תשובתך בקרוב

PurpleFilth

New member
כמו שכתבו לפני,

אם זה לא מפריע, אין לך סיבה לפחד. נשמע דוקא כאילו אין בעיות במשפחה. מה שכן, הייתי ממליצה לך להחזיר אליה את בגדים, בייחוד את הלבנים המלוכלכים, עדיף בפומבי ובצורה שתביך אותה נורא.

ebony

New member
האמת גם אני חשבתי על זה

קצת מוזר כל העיניין

ההגמון

New member
גם אני. ובכלל

אם לעשות ניתוח עינייני של העיניין... זה נראה לי קצת מעוות שלילד, זכר, יהיה גישה לתחתונים של אמא שלו. מעבר לזה, אם הוא "חוזר הביתה" אל אבא שלו ואישתו החדשה, זאת אומרת שהייתה אייזשהי בעיה בכך שהוא יגור אצל אמא שלו, כנהוג בחוק.

Shelly Rau

New member
ולכן אני מציעה

שאת השאלה שלה תציע לפורום בנושא הורות שיעצו לה מה לעשות. ילד בן 8 חוזר עם תחתונים של אימו בתיק? זה חולני.

8 א ו ר

New member
אתה צודק

הייתה בעיה שהוא יגור עם אמא שלו. היא אף פעם לא התפנתה לגדל אותו ולא את עצמה. החיים לא מיטיבים עימה והיא מסתובבת בהם די אבודה. לא קל לה, ולכן היא מנסה להפוך גם את חיינו שלנו בכל מיני דרכים ותחבולות.כנראה שזו גם שיטה... אנחנו מאוד מנסים להתעלם ולא לתת לה לחדור אל חיינו. לפעמים מצליחים ולפעמים לא....

gwizard

New member
איך את יודעת שזה שלה ?

אולי הבן שלך משתעשע קצת כאשר את לא מסתכלת ?

ebony

New member
אתה יודע לא חשבתי על זה

אבל עכשיו שאתה מעלה את זה
אולי זה בכלל של הבן שלה? אי אפשר לדעת אני חושבת שאולי היא צריכה לשוחח איתו

8 א ו ר

New member
תודה !

בפעמים הקודמות שזה קרה - כיבסתי ושלחתי חזרה. לא חשדתי בכלום. מאז- קרו מס' דברים במשפחה וגם אצלי, הילד (בן 8 ) קצת צעיר בכדי להתהולל ... חשבתי שתוכלו לעזור לי... תודה לכל יושביי הפורום , היה נעים במחיצתכם...

ההגמון

New member
הייתי שואל

אותה איך, לפי הגירסה שלה, הגיעו תחתונים (מלוכלכים) שלה אל בנה בן השמונה.

למעלה