אני פה שאלה

אממ אני פשוט

בחיים לא שמעתי אלבומים שלהם..אולי חוץ מכמה שירים בודדים..שאני גם לא ממש זוכרת אותם..וסתם רציתי לראות מה הדעות שלכם פה בפורום..מה אתם מעדיפים גאנז או פלויד.. ותודה שענית

The Raver1

New member
pink floyd

בשביל מתחילים אני חושב שעדיף wish you were here או dark side of the moon

melancholy man

New member
תשובה כל כך פשוטה שלא תאמין

ולפניה אני רוצה להגיד שאין בכלל מה להשוות ובעוד לפ"פ יש יצירות מופת של ממש (לצד נפילות) ל G&R יש בשיאם אלבומי רוק בינוניים (לטעמי כמובן). אבל לשאלתך, יצירת תקליטיה מכובדת זה משהו שלוקח המון זמן (בשנים) אבל משימה שווה בהחלט, אז עכשיו יש לך כסף לאלבום אחד, לך לחנות, תבחר שניים שהכי נראים לך, תבקש מהמכור לשמוע ומה שהכי טוב בעינך תקנה, במילא הטעם שלך עוד ישתנה מאה פעמים ודיסקים (או אפילו תקליטים) זה לא חתונה קאתולית ועוד כמה חודשים יהיה לך כסף ותוכל לקנות משהו אחר. אגב, אפשר לשאול דווקא גאנז או פ"פ?

Jflyaway

New member
בני היל או סידהרתה

גאנז או פ"פ? בני היל או סידהרתה..... יש מקום וזמן לזה ולזה. בידור והרהור. אבל אם יש לך סכום כסף מוגבל, לדיסק אחד - מבחינתי האישית אין שאלה ואין דילמה...אלא ש PINK FLOYD יש 'כמה', כמעט להקות שונות - תלוי בתקופה. ואם היתי צריך אחד - זה היה PIPER IN THE GATES OF DAWN. מאידך - שמעתי לא מעט מאנשי הדור הצעיר שטענו ש 'קשה להם עם הסאונד' של התקליט הזה.

Abbe Faria

New member
אנשי הדור הצעיר האלה

הם פשוט צעירים וטפשים
בכל מקרה, גם אני, אם הייתי צריך להמליץ על אלבום אחד של הורודים, בלי היסוס - החלילן...

melancholy man

New member
למי שלא היה נער צעיר

ב 1967 (ולמרות שקשה להגדיר כאיש צעיר, עוד לא הייתי אדם ב 67...) אני חושש שה PIPER הוא אלבום הכרות קצת קשה עם פ"פ, סיד בארט, גם בפ"פ, לפני שהלך עמוק ממש לתוך השוליים עד שנעלם בהם לגמרי, היה אומן בילתי מתפשר וקשה להתחבב, אישית הייתי צריך אי אלו האזנות וכמה האזנות לדברים דומים קצת פחות קשים בשביל לחבב את החלילן. נהוג להליץ על אחד האלבומים שוברי הקופות של פ"פ בשביל להכיר את הלהקה (הדארק סייד, whish או the wall לא עלינו), אבל אני חושב שהדרך הטובה להכיר את פינק פלויד היא באמצעות אחד מהאלבומים בהם הם חיפשו את דרכם, כמו A Saucerful of Secrets, Atom hart או Meddle ואז להמשיך קדימה ל dark side והלאה ואחורה ל PIPER (ולקרירת הסולו של בארט) ומשאמרתי זאת ואחרי הרבה היסוס, ה Piper הוא אלבומם החביב עלי ביותר.

Abbe Faria

New member
לא חבל על הילד?

במקום להתחיל מדארק ופייפר, אתה שולח אותו להפלצות הבלתי פוסקות של אמא לב אטום ומדל? אם הריח לא יהרוג אותו, השיעמום כן... קשה לי להבין למה לפעמים אנחנו ממליצים לאנשים להתחיל עם אלבומים מתפשרים חסרי כל אופי, כי זה "קל להתחלה"... זה כמו לגרום למישהו לאהוב כדורגל ע"י כך שנותנים לו קלטת של גמר מונדיאל 94...

Jflyaway

New member
הצעת פשרה נהדרת

הנה הפשרה: "MORE" - יש בו משני העולמות של PP ומשום מה - לא מדברים עליו הרבה. תקליט יפהפה עם צד פולקי חזק, ולו רק בזכות GREEN IS THE COLOR ו CYMBALYNE....

melancholy man

New member
אטום הרט ומאדל מתפשר? קל?

זה הכל חוץ מזה, ולדעתי הם מהיותר טובים שהלהקה עשתה, הרבה יותר מכל מה שהם עשו אחרי הדרק סייד בכל מקרה. אני באמת לא בעד להתחיל עם משהו "קל" כי יותר קל לשמוע את זה, אני חושב שצריך להתחיל עם משהו מעניין וטוב ואז או שאתה מתאהב או שלא, אני גם לא חושב שצריך דווקא להתחיל עם הדבר הכי מורכב (מורכב זה לאו דווקא טוב וההיפך אבל מורכב זה כמעט תמיד יותר קשה להאזנה והבנה) דברים מורכבים מטבעם צריך זמן להתרגל אליהם ואוזן מתורגלת יותר. ובתור אחד שאאל"ט התחיל לראות כדורגל אחרי מונדיאל 94 לא הייתי זורק אבנים על בתי השכנים במקומך
...

Abbe Faria

New member
ניבלונגן...

אני בן 22, לא 12... המשחק הראשון שראיתי היה בסביבות שנת 88... מונדיאל 90 כבר ראיתי את כל המשחקים... לא יפה ולא מכובד לזלזל... ובקשר לאמא לב אטום ומדל, אני לא אחזור על זה, כי כל יושבי הפורום כבר יודעים את דעתי על שתי יצירות המופת האלה שמקומן בהיכל התהילה בין גלולות שינה וסרטי מקור בהולמארק...

melancholy man

New member
יותר גרוע...

מונדיאל 90 שנודע בקרב חובבי הספורט כתשובה של עולם הכדורגל לאלבום המייטב(?) של האיגלס והזוכה ללא עוררין בתחרות הדבר הכי משעמם שנרדמתי בו במשך חודש שלם, הוא לא משהו להתגאות בו, גם אם זה מסדר את המתמטיקה של הגיל שלך יותר טוב. ובקשר לאטום הרט ומאדל, טעם זה דבר אישי, אז אין לי הרבה מה להוסיף כאן.

Jflyaway

New member
בעניין PIPER

ללא קשר לדילמה של חבר(ת) הפורום... גירסת המונו של PIPER מרתקת, ושונה מאוד מגירסת הסטריאו. מישהו שמע?

Jflyaway

New member
שווה לשמוע...

הגרסה יצאה ב LIMITED EDITION בתקופה שיצאו הסינגלים ב DIGIPACK . היא "מצלצלת" אחרת, זה לא רק עניין של STEREO או MONO - לפחות חלק מהטייקים אחרים, והמיקס שונה לחלוטין.

Chocoholic

New member
וזה אומר שהסיכוי שלי

למצוא את זה בארץ יותר נמוך אפילו מהסיכוי שסיד בארט יחזור ללהקה... מעניין אם יש את זה ב Amazon.com

למעלה