אני פה שאלה

גאנז&רוזאז או פינק פלויד!?

אני רוצה לקנות דיסק..אבל אין לי מספיק ל-2... מה יותר כדאי לקנות?!ואיזה אלבום!? תודה מראש...

rotemangie

New member
מישהו יודע?.

יש לי שיר של לז זפלין ופינק פלויד בהופעה, שרים stairway to heavan משהו יודע ממתי ההופעה?...ואם צריך להיות עוד שירים שהם שרו ביחד?...ואיזו הופעה?.. תודה....ושנה טובה לכולם

Wonder goat

New member
תהיה יותר ספציפית

איזה אלבומים, אבל התשובה הראשונה של הפורום תהיה פינק פלויד, אצלי זה דווקא תלוי באלבום. גאנז זה בעיקר להיטים

ThE RhythM

New member
בעצם אם אני כבר פה

אז כל שלושת אלבומי האולפן של הנדריקס (Are You Experienced, Axis: Bold as Love וElecrtic Ladyland) בקשר לפייג'...לדזפלין 1,2,3,4 האוסז אוף דה הולי ופיסיקל גרפיטי בתור התחלה
בקשר למאלמסטין אין לי מושג

Abbe Faria

New member
מאלמסטין, לא מילמסטיין

הייתי ממליץ דבר ראשון על הראשון שנקרא Rising Force (ככה נקראת הלהקה שלו אגב), כולל את שתי היצירות הכי מפורסמות שלו (Dark Star, Far Beyond The Sun) ובלי קשר, כל קטע שבו זאת יצירת אמנות. אם אתה רוצה משהו יותר "כבד" אני ממליץ בחום על Odissey... בכל מקרה, מה שאני הכי אוהב לשמוע של אינגווי זאת ההופעה החיה שנקראת "Double Live", הופעה חיה מברזיל נראה לי, פשוט נהדרת...

melancholy man

New member
לא, לגריטפול דד היה גיטריסט

עם נשמה (אתה יודע חי... זה כמו שוודי רק בדיוק ההיפך)

Abbe Faria

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל מי מהשניים יותר חי (ויותר עם נשמה) נכון לעכשיו? שוב, בלי לפגוע בגאונות לא של זה ולא של זה... (שבאמת באמת אני לא מעדיף אף אחד מה2 על פני השני)

למעלה