אני פה , ואתם?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

ben 911

New member
אני שם ../images/Emo26.gif

החג הבא יחול בסיון.... 5 שבועות מפסח, חג השבועות, חג הקציר, יום הביכורים, חג מתן תורתנו וכו' וכו'. זה לא החג שהילדים נוהגים להטיז מים על כל עובר ושב? לומבינותם, הרי שמחת בית השואבה מתקיימת בליל סוכות. אז למה להטיז בשבועות? דוקא כשאנו רוויים גבינות, מוצרי חלב וכולסטרול?

חמישה שבועות?

מצטער להשבית שמחות,אבל שבועות חל בדיוק ביום החמישים מפסח,כלומר שבעה שבועות.ככתוב,"וספרתם לכם ממחרת הפסח,שבע שבתות תמימות תהיינה" ושמחת בית השואבה היא ביום האחרון של סוכות ולא בליל סוכות. בקיצור חזרה לבית הספר. שיטה לדעת מתי חל חג השבועות ובכלל מתי חלים החגים כולם. כל שצריך לזכור זה את היום בו חל יום א' של פסח. ואז הכל פשוט,השיטה נקראת את- בש כלומר, ביום א' של פסח יחול תשעה באב,א-ת ביום ב'של פסח יחול חג השבועות כלומר ב-ש ביום ג של פסח יחול ראש השנה כלומר,ג-ר ומכאן גם נגזר הימים בהם יחולו סוכות כיפור ושמחת תורה.

בא בודק ו......איזה יופי

באמת החזרת אותי לשיעורי התורה והמשנה
ספירת החגים מתחילה מתשעה באב? אחרי זה שבועות? אם הבנתי נכון..בכדי לדעת באיזה יום יחול החג.צריך לבדוק על פי 7 הימים של פסח?

תפוז על הפנים,זה בטוח

אי אפשר לקרוא את ההודעה השנייה שלך מגי.שלא לדבר שהאתר כבד כבד.

שייחפשו את החברים שלהם.

מה זה פה תנאים- \ לרכב על הנמר איך שלא תסתכלו על זה, מעשה האהבה הטנטרי מותנה בתנאי בסיסי אחד: על הגבר להפסיק לשפוך את זרעו. איך עושים את זה? מוותר על טנטורה,מעדיף לגמור וללכת.

magy

New member
לא יפה לגמור וללכת......

לא כדאי להשאר עוד קצת? סתם למען הנימוס................חחחחחחחחחחחחח

ברגע שהוא יחווה את זה דרך הטנטרה

הוא יפגוש סקס אחר לגמרי זה בא ממקום רוחני ועמוק יותר מאשר לשחחרר נוזלי גוף מרגע שחווים את זה דרך הטנטרה לסקס יש מקום אחר בחיים האנרגיות חזקות יותר ונותנות משמעות אחרת לקשר של גבר אישה מגי יקרה תודה על הקישור הנאה מעתיקה אותו אלי להוכיח לעוד גברים שכאילו שמפספסים את הריגוש שהטנטרה מביאה אותנו אליו

יופי של חגים יש לנו.

כבר מתכננת תפריט לארוחת החג ויש אורחים ...אז עבודה מצפה לי אבל בכייף.

למעלה