Hasselblad
New member
אני פההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז כן חזרתי! אחרי 10 ימים בפורטוגל! אז קודם כל התגעגעתי המון
, ואתמול אחרי שהגעתי בשתיים וחצי בלילה הביתה עוד ישבתי לקרוא בפורום את כללללללללל מה שהפסדתי, ובעקבות זה כמה דברים: נשמונת - ראשונה ולא סתם! מ-ז-ל ט-ו-ב ! ! ! יווו איזה כיף לך! אני גאה בך ומאושרת בשבילך!!!!
יונתן - כל מה שיש לי להגיד זה יששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אתה בברה! כיף כיף כיף! אם אתה צריך כל סוג של עזרה אתה יודע איפה למצוא אותי נכון?
הדגש|לוטן מזל טוב על הרמה! וגם על שלל הדרופים
דקלה פארטי ברמות הגבוהות זה הכי כיף שיש!! כל הכבוד על כל הרמות גם של ה BM וגם של הסיגנוס אהההה וגם על הגורים
לינה ואווווו מה זה כולם טסים ברמות!!! מזל טוב על הרמות!! רותם תתחדשי על הקשת ועל הזהלם
נווה מזל טוב על השחקן החדש! אפנה מקום בבאדי ואוסיף אותך נירמזל טוב! נחמד לראות שאתה מזיז את התחת העצל שלך לפעמים
יעליות טוב שחזרתן
טל מילים יהיו מיותרות פה
F5 משפחה יקרה נווו אתם יודעים! אוהבת אותכם התגעגעתי המון! ולכל מי ששכחתי (הפעם יש לי תרוץ ממש ממש ממש טוב לסיבה.....) מזל טוב אושר חיוכים ואהבה... אוקי ועכשיו למשהו שלא קשור למייפל, אז חוץ מזה שפורטוגל היתה מהממת היה דהים, הרבה ים, שמש, נופים מדהימים, אנשים מקסימים, אוכל מעולה באמת שהיה תענוג, חוץ מזה... שבתור בת למשפחת שנפ.... הייתי חייבת... איך לומר.... הייתי חייבת שיהיה לי מה לספר.... בקיצור הייתי חייבת למצוא דרך להפצע
... תאמת אני לא זוכרת כלום, אבל הסיפור הוא שאני וחבר שלי היינו בדרך לחדר במלון ועלינו במדרגות ואיכשהו נפלנו במדרגות, אני נפלתי על הראש...... בקיצור בלי הרבה פרטים... אמבולנס, בית חולים, תפרים.... אני כמו שאמרתי לא זוכרת כלום ממש כלום, רק זוכרת שהתעוררתי בבית חולים
. בדרך החוצה אחרי ששיחררו אותי עברתי בשירותים וראיתי את המראה ורק אז ראיתי פעם ראשונה איך אני נראת.... הממממ תראו לבד.
אז כן חזרתי! אחרי 10 ימים בפורטוגל! אז קודם כל התגעגעתי המון