אכן. ואני מבקש, אולי לא כולם פה כלכך אוהבים את הדמות, אבל לפחות לשחקן תנו כבוד. אמנם המוות שלו היה שטות שלו, אבל עדיין יש מקום לחלוק לו את הכבוד הראוי לו.
יופי שזה לא התפקיד הכי קטן בכל הסרט בערך... הסתכלתי בתסריט- אתם יכולים לראות את זה כאן... אם אתם זוכרים את הסצנה הזאת.. לא נראה לי בכלל שיש לו עוד שורות חוצמזה....
כרגע... אוקיי- האתר של גן הוורדים- איזה כיף!!!!! אני עכשיו נתקעתי שם איזה 5 שעות!!! וגולת הכותרת- עקב העובדה שאני לא יכולה לראות סרטונים על המחשב שלי, הלכתי על הדבר הטוב הבא וקראתי את התסריט של LL... ויש לי רק דבר אחד להגיד לכם- רווח ספויילר
| || | || || || || || | | | || | || || | אני חייבת לראות את הפרק הזה!!!!!!!!!!!! פשוט חייבת!!! איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט פרק שיפרי אחד גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהיןם מדהים מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר... אתם לא מבינים.. זה עושה לי טוב רק לדעת שפרק כזה קיים.. העולם נראה יפה יותר... ) איזה כיף... רק חבל שצריך לחכות עוד 15 ימי שבת עד שנזכה לראות אותו.... אויש אבל זה שווה את הציפייה.. איזה יופי...
פשוט אין מילים בפי.... ואני משערת שלראות את זה יהיה אפילו יותר מדהים.. אני בטח ייבכה כל הפרק רצוף, בלי הפסקות... אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי... זה כל כך מדהים... ))))))) * מחפשת פסיכולוכגים בדפי זהבאני לא יפסיק לחשוב על זה עד שאני יראה את הפרק... וסביר להניח שגם אחרי... go DJE הבמאי של הפרק הכי יפה בעולם !! הממ... גל הפרק הזה מחזיר את האמון שלי בתסריטאים!!!!- או לפחות מוכיח לי שכשהם ממש ממש רוצים- הם יכולים! )
למציאת האתר... הוא נמצא בדף הלינקים בפורום!! ממש מתחת לאף שלנו כל הזמן הזה.... ) כל השיפרים שכאן שעדיין לא ביקרו בו- זה פשוט חובה לגמרי!!!!!! ) פשוט אתר מדהייייייייייים אבל זהירות מספוילרים~~ האתר פשוט מפוצץ בהם~ ) אני אישית אוהבת מאוד.. אבל יש אנשים שמעדיפים את גורם ההפתעה כשרואים את התכנית... בלי לדעת מראש מה הולך לקרות.. where is the fun in that ha?? ) למרות שאני חייבת לציין שבדוסון קריק למשל קצת הצטערתי על זה כשהורדתי את התסריט מהאינטרנט... כי זה נמשע יותר טוב על הדף מאשר שזה היה נראה... אבל זה לא קשור... גלשתי לרגע... קיצר תיכנסו לאתר! דחוף! עכשיו! ** חוזרת אליו גם ברגעים אלו ממש..**
אני יכולה להגיד לך שזה ה-פרק הכי טוב שראיתי!!!! אבל לצערי אין שום סיבה להחזרת האמון בתסריקקים כי לדעתי DJE ׁ(המלך) הוא האחראי לתסריט של הפרק וגם לבימוי... נקודת אור אחת היא שאם נתנו לו אפשרות לעשות פרק כזה זה אולי כדי שיהיה בסיס להמשך שיפרי של הסדרה.. מי יודע?
כל כך מהר...לא לפני עונה 9...גרררר עכשיו אני שונאת אותם אפילו יותר-
* ** *** **** ***** ****** ******* ******** ********* ******** ******* ****** ***** **** *** ** * א-י-ך ה-ם י-כ-ל-ו ל-ע-ש-ו-ת א-ת ז-ה ל-א-ד-מ-י-ר-ל?!!!! הוא היה כוכך מאושר עם מרדית' איך לעזאזל הם יכלו לפגוע בו ככה?!!! לפחות הארם ומאק פסדר עכשיו...ולפי מה שהבנתי הייתה להם שופעם תקשורת כזאת בלי מילים שהייתה אממ...בקשר אליהם...חח או ככה מפרשים את זה השיפרים...הקטע עם M/W עדיין לא ברור...פג אומר שזה נראה כאילו היא כן יוצאת איתו, OMF אומר שזה נראה כאילו היא לא, פג קרא את התגובה של OMF ואמר שהוא לא לגמרי בטוח שהיא יוצאת איתו...לוידעת מוזר אבל SW אהבה את הפרק אז הוא טוב...אוףף אני רוצה כבר לראות... אבל איך הם יכולים לעשות את זה לאדימרל!? אוףףףף זה כוכך לא פייר בשבילו!! הוא היה שמח! ומי לייק אדמירל שמח....גרר מי הייט תסריטאים...דיי אר מיןןןןןן *ואל תחשבו על זה ככה...זה באנגלית!* * ** *** **** ***** ****** ******* ******** ********* ******** ******* ****** ***** **** *** ** * וחוצמזה שאם הם היו שווים את האמון שלך הם לא היו הורגים את אבא של video princess גרר