אני פההההההההההההה!

הרמוני

New member
אני פההההההההההההה!

הי חבר'ה, היום אני מחורפנת במיוחד!!!! לא הייתי כל היום בבית כי הייתי במשמרת במד"א (כן כן אני קמה כל שבת בשש בבוקר למד"א אני יודעת שאני מופרעת....) בכל אופן הסתלבטנו בשיעמום ושמענו גלגל"צ ופתאום היה wrong impression של נטלי אימברוליה (ככה קוראים לשיר?) חחחחחח ואתם יודעים מה זה הזכיר לי!!!! חחח היה כזה כיף. אה וגם יש לי שאלה, מישהו מג'אג משחק בשודדי הקאריבים?? אה וגם יש היום ג'אג יייייייש ועוד פרק חדש!!! תסלחו לי אני קצת היפראקטיבית היום ואני מוציאה את זה עליכם. חולהההה עליכם!

גם אני פה!!

ואני לא יודעת מה זה הזכיר לך אבל אני מכירה את השיר.... האירי את עייני!! :)

הרמוני

New member
בו רק נגיד

שיש איזה קליפ מסויים שמסתובב באינטרנט של קטעים ממש יפים של הארם + מאק וברקע יש את השיר הזה.

אה... הקליפים היפים שאתם מדברים

עליהם כל הזמן..... אוווווף אני כל כךל רוצה לראות אותם אבל המחשב שלי כל כך איטי שזה פשוט בלתי אפשרי.... אווווווווווווף אני מהזה מרגישה לא בלופ.. ממה שכולם מספרים הקליפים נשמעים מדהימים!!!! :((

הרמוני

New member
בסך הכל

זה רצף של קטעים מפרקים שרובם כבר שודרו בארץ אבל זה סתם נחמד, בכל אופן לגבי השאלה שלי על שודדי הקאריבים יש לך מושג?

הממ.. ראיתי שודדי הקאריביים..

סרט מצוין דרך אגב.. אבל לא זכור לי שם אפאחד שמשחק בג'אג... סורי :) למה את שואלת?

הרמוני

New member
גם אני ראיתי אבל מזמן

ואני לא זוכרת את כולם ומישהו אמר לי היום שמישהו מג'אג שם אבל הוא לא זוכר מי וניסיתי להיזכר ולא מצאתי, אולי זה לא נכון לוידעת... לא חשוב... מה נשמע?

תחחחח ... הכל טוב~~

מה איתך? עשית משהו מעניין בסופש<<?? אני מצטערת שאני מכניסה את זה כאן בלי קשר לכלום אבל אניי לא יכולה להפסיק לחשוב על הסצנה הזאת שהייתה לא מזמן בפרקים של 23:20 , אחד הפרקים האחרונים של העונה הרביעית.. כשמאק והארם מדברים באיזשהוא חדר ואז מאק אומרת "its getting dark in here" והארם פשוט בוהה בה במבט מאוהב בטירוף ואמר "is it?" אההההה היה לנו וויכוח כאן אם זה רגע שיפרי או לו.. נראה לי שגל אמרה שהוא סתם אומר את זה בגלל ניתוח העיניים שהוא עבר... לא יודעת.. בכל אופן אני לאמיכלה להפסיק לחשוב על הרגע המקסים הזה...

גם אני אל הבנתי למה התכוונת, אבל

אם ההופעה של השחקן אכן חשובה לך, תשווי בין רשימת השחקנים של ג'אג פה, לרשימת השחקנים בשודדי הים הקאריביים כאן. זו המון עבודה
.

הרמוני

New member
לא תאמינו אבל

אני הולכת לחפש! סתם משעמם לי, אני אחזור עוד מעט עם תשובה

הרמוני

New member
מצאתי מצאתי מצאתי מצאתי מצאתי

מצאתי מצאתי מצאתי מצאתי מצאתי מצאתי מצאתי!!!!!!!!!! TRAVOR GODDARD הלוא הוא..................ברמבי!!!!!! כן כן , הוא משחק שם איזו דמות בשם GRAPPLE נשבעת לכם שאם הייתי יודעת לשים תמונות בפורום הייתי מביאה איז תמונה אבל אני לא יודעת.... בכל אופן אני לא זוכרת אותו משם אבל עובדה! כנראה שהתפקיד שלו לא היה כזה גדול... אה ודרך אגב כתוב שם שהוא נולד באנגליה... אז הוא לא אוסטרלי? עבדו עלינו?

מוזר ולא הגיוני...

הרי השחקו ששיחק את בראמבי מת ממנת יתר ... לפםי דעתי כבר לפני שצילמו את הסרט... וחוצמזה ראיתי את הסרט לא מזמן ואני בטוחה שהייתי זוכרת אותו שם....

הרמוני

New member
זה מה שאני חשבתי

אבל האינטרנט לא משקר... אמרת לי להשוות את הרשימה? השוותי וזה מה יצא! כנראה הוא מת אחרי הצילומים של הקאריבים, אחרי הכל צילמו את זה לפני יותר משנתיים...

cjharm

New member
יכול להיות

כי יש רווח בין ההפקה לשידור..... הוא במקרה משחק רוח?!

הרמוני

New member
לוידעת..... אני לא זוכרת אותו

משם ב-כ-ל-ל, חיפשתי תמונה אבל אני לא כוכך טובה בזה אז לא מצאתי...

למעלה