אני עצובה

לירננה

New member
אני עצובה

זה הלך טוב עד עכשו. זה זז מהר (אולי מהר מדי?) ופתאום זה נתקע. ואני עצובה, ולא יודעת מה יהיה בהמשך. ועדיין טוב לנו כשאנחנו יחד, אבל גם תחושה כזו שאנחנו לא מתקדמים, ושאנחנו לא מספיק נקשרים ומתקרבים. ואני לא יודעת מה הגורם. אם זה קושי שלנו להתקרב, או אולי זה פשוט לא מתאים. זה הרגיש כל כך טוב, זה הרגיש ממש זה. ועכשו פתאום זה מרגיש שאולי לא. פתאום התחלתי לדמיין שהוא יוצא מהחיים שלי וזה היה לי ממש עצוב וחסר וריק. ודיברנו על זה, אבל לא הגענו לשום דבר. השיחה הזו עירערה אותי עוד יותר, כבר כמעט חשבתי שאנחנו נפרדים. אבל אנחנו עדיין יחד, כי נראה שעדיין יש משהו. אבל... זה עצוב
לא יודעת מה לחשוב

חמודה ../images/Emo24.gif

בהתחלה תמיד יש את ההתלהבות הגדולה, אבל לאט לאט היא שוככת, וכן זה זה יכול בהחלט להפחיד- אותי זה מאוד הלחיץ שפתאום כבר לא להוטה להיות איתו 24/7 אלא 24/6
דיברתם על זה ועדיין אתם ביחד, כך שכנראה שכן יש משהו שמשאיר את הגחלת בינכם, תנסי אולי יותר להיפתח ואז אולי גם הוא ייפתח אלייך וזה יקרב בינכם- ביני לבין החבר היה במשך החודש הראשון מתוח כזה- היינו יחסית מאוד קרובים ויצאנו הרבה אבל היה מתח של כל החששות ואז נפתחנו והוא סיפר לי שבגדו בו ולכן יש לו מלא חששות והוא נפתח בפניי וקצת אחרי אני נפתחתי בפניו, ושוב נפתחתי יותר לאחרונה לפני כשבועיים וזה ממש תרם לקשר כי הוא מבין אותי יותר טוב, ואני מבינה אותו יותר טוב. יהיה בסדר יקירתי, את תראי

khamala

New member
why like dis?../images/Emo10.gif

לפי דעתי, אל תחשבו על זה, לא את ולא הוא - לאן בדיוק אתם צריכים להתקדם? לשום מקום! אתם פשוט צריכים להיות ביחד, ולא לחפש כל פעם ריגושים. יש לנו נטייה להסתכל על החיים כעל אופרת סבון, שכל הזמן צריך להתרחש משהו כדיי שנרגיש משהו. בואי נגיד שאם החיים שלך היו אופרת סבון, אז באיזשהו שלב לא היה לה רייטינג - ואז היינו צריכים להכניס איזו אקסית מהעבר לחבר שלך, שתעשה קצת בלגנים, או שאת תפגשי מישהו חדש במקום העבודה, שפתאום כאילו יבין אותך יותר, למרות שיהו לו פאקים אחרים, וכו'... אבל החיים הם לא נועדו רק כדיי לגרום לנו לגירויים וריגושים בכל רגע - ועיצה ככל שתחפשי אותם פחות, הם יגיעו יותר. פשוט לעומת הגירוי שהיה בהתחלה -משהו חדש, אז עכשיו הגירוי יורד, ואת כאילו מחפשת שוב לעלות אותו, אבל זו בדיוק הטעות! כי אז זה גם לא יספיק לך, ואז תרצי לעלות אותו יותר. אני יודעת שזה יהיה מאוד קשה לביצוע, אבל אם תנסי לחשוב על זה, תראי שזה נכון להרבה תחומים אחרים, ולא רק לתחום הרומנטי. הדור שלנו גדל עם שלט ביד, וכשלא נראה לנו משהו אנחנו פשוט רגילים ללחוץ על הכפתור, ולהעביר לדבר הבא - וזו הכי לא התמודדות עם מצבים אמיתיים בחיים שרק אפשר. בגלל זה אגב, אין לי טלוויזיה בבית - הבנתי את המחיר שלה... מצד שני, אל תקחי את הקשר שלך איתו כמובן מאליו, נראה שאתם אוהבים אחד את השני, שכן יש בכם את הריגוש -רק לא תמיד, תסתכלי על אנשים אחרים שאין להם את זה...תחשבי על כמה שרצית כל כך , לא לפני הרבה זמן, שיהיה לך את זה. פשוט תזרמי, אם זה באמת בסוף לא יהיה מתאים - אז תסיימו את הקשר. אולי תחשבי איך תרגישי אם זה יקרה, וה קצת יזעזע אותך מספיק כדיי לא לקחת את המצב כמובן מאליו. אולי תזמי אפילו התרחקות קלה - תהיי קצת עסוקה השבוע, או שתגידי לו דוגרי, שאולי תקחו הפקה של שבוע - אולי זה היה אינטנסיבי מדיי- זה זמן מספיק כדיי להעריך את מה שיש...

magenta73

New member
זה לא עצוב, זה החיים

אל תצפי שזה כל הזמן יהיה גיצים/פרפרים/כוכבים/ציפורים מצייצות/זיקוקי דינור וכו'... זאת לא אהבה. זה הוליווד. דווקא באהבה יש המון שקט... תני לזה את הזמן.

לירננה

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

תודה על הפרופורציות שאתם מנסים להכניס לי. אולי זה באמת כמו שאתם אומרים (למרות שהלב נשאר בספק ופחד) היום הרגשתי יותר טוב, ואחר כך שוב היתה לי נפילה. אני מפחדת שהוא לא מכיר אותי מספיק ושהוא לא באמת רוצה אותי אלא את מי שהוא חושב שאני. ואני לא כל כך יודעת מה לעשות עם זה כי אני לא יודעת איך להביא יותר את מי שאני. מה גם שאני מפחדת מזה. למשל הפלאפון שלי כמעט לא מצלצל כשאנחנו יחד (היום הוא גם אמר משהו על זה), שלו מצלצל הרבה יותר, אז ישר זה גורם לי להרגיש שאין לי חברים בכלל. וזה דפוק,כי זו ממילא בעיה שתמיד הרגשתי את זה. דוקא כשהיינו בתחילת הקשר בכלל לא הרגשתי את זה. אז הרגשתי מבחינה חברתית טוב מאוד, הרגשתי שיש לי עם מי לדבר,שיש לי חברים,שאוהבים אותי הרבה אנשים. ופתאום אני מרגישה שוב כמו פעם, כמו אחת עם בעיה חברתית, ושלא באמת מצליחה למצוא חברים טובים שנשארים.

behappy

New member
היי../images/Emo24.gif

הרבה פעמים מה שמישהו רואה בך היא תערובת של מה שהוא רוצה לראות ומה שאת באמת. וזה לא נורא, כל עוד זה לא גורם לאובר ציפיות או משהו כזה. איך להביא את עצמך?.. אני חושבת שע"י כך שתתני לעצמך מקום, תשתפי במה שעובר עלייך בחיים בכלל ובתחומים שונים, תספרי על עצמך, וכו'. ויכול להיות שהחיים החברתיים שלו יותר מפותחים משלך. זה לא באמת אומר משהו, ובטח לא אומר עלייך שיש לה בעיה חברתית או משהו כזה. יש תקופות "יבשות", וזה בסדר.. דווקא ממה שאני קוראת אותך מרגיש לי שאת בנאדם חברותי, שכן מסוגל לתת מעצמו ולקבל וליצור קשרים. מה הוא אמר על זה? משהו שממש הפריע?
לילה טוב:)

magenta73

New member
תראי, תשמעי

לוקח זמן להכיר אנשים, לעומק. אין מה לעשות. והוא כן רוצה אותך, את איך ומה שהוא תופס כמי שאת. הרי ברור לך שלכל אדם השקפה שונה, והוא מן הסתם רואה אותך אחרת מאיך שאת רואה את עצמך. עכשיו, אין אמת אבסולוטית. אם את חושבת שהאדם עצמו יודע בדיוק מי הוא, אני חושבת שאת טועה. הרבה פעמים אנשים אחרים רואים אותנו, או לפחות צדדים בנו, שאנחנו עיוורים אליהם, או לא מסוגלים לראות בגלל דפקות כאלו או אחרות, וזה עובד לטובה ולרעה. הרבה פעמים אדם מבחוץ רואה דברים שאת לא רוצה או לא מסוגלת לראות. ושוב - יכול להיות שהוא רואה אותך בתור הדבר הכי מדהים עלי אדמות, ואת כ"כ חסרת בטחון שאת לא מאמינה ולא חושבת את זה על עצמך ולא מאמינה שמשהו יוכל לראות אותך ככה. ויש לך עם מי לדבר. יש לך אותו. בן זוג עובד גם כחבר טוב. האמת, חשוב שהוא יהיה חבר טוב. בנוסף - אל תשווי בינך לבינו, אתם אנשים שונים. אז יכול להיות שלו יש יותר חברים, אבל לך יש יותר כישרונות או מה שלא יהיה. יכול להיות גם שהוא לא מתייחס לעניין החברים כמו שאת מתייחסת. אל תשווי.

לירננה

New member
../images/Emo13.gif לכולם

שוב תודה זה מרגיע אותי מה שאתם אומרים (מה שמראה שאני באמת לחוצה ולא יודעת מה אני מדברת,אם מספיק שמישהו יאמר לי מילה כדי לסובב אותי) הוא לא אמר על הפלאפון שום דבר שממש מפריע, סתם העיר הערה עובדתית. אולי האמירה שלו, אולי החשש שתכף אנחנו נפרדים ותחושת הריקנות שבאה בעקבות זה - אבל זה גרם לי להתקשר ולפגוש קצת חברות בסופשבוע הזה (דברים שעשיתי פחות לאחרונה בגלל שהרבה מהזמן הייתי איתו). וזה רומם לי קצת את המצב רוח, וגם גרם לי להרגיש יותר חברותית שוב. וגם באמת עשה לי טוב. והוא גם אמר משהו היום שגרם לי להבין שאולי גם לו יש איזה חוסר בטחון בתחום החברתי (ובעוד תחומים), גם אם נראה לי שהוא חברותי נורא ויש לו מלא חברים. וגם, גייסו אותו בינתיים. ורק זה גרם לי להרגיש פתאום שהוא יחסר לי, ושאני דואגת, ושאני כבר מתגעגעת. וחיבר אותי אליו מחדש באופן רגשי. מקווה שיהיה טוב בקרוב ושהוא,וכולם יחזרו בשלום

למעלה