אני עצובה נורא

hagk

New member
סאני../images/Emo24.gif

סאני קראתי את ההודעה וליבי נחמץ מה עוד יכול להשתבש עבורך זה פשוט לא פייר. אבל אסור לך בשום פנים ואופן להרים ידיים ואני יודעת שזה קל להגיד גם לי היה ביום חמישי משבר שלאחריו התרוממתי חזרה ולא יצליחו לשבור אותי גם את חייבת וכל עזרה שתצטרכי אני לצידך חגית

libat2

New member
היי מתוקה,

אני נורא נורא מצטערת לקרוא על הרירית המעצבנת,אבל עד כמה שזכור לי הרירית כבר הגיעה ל 6.5 מ"מ, נכון? אם כך, מה זה אומר שהרירית לא מתפקדת, האם העובי ירד? האם זריקות לא הצליחו לגרום לרירית להתעבות, מה העובי שלה עכשיו? ואיך הגיעו למסקנה שיש עדיין הדבקויות, הרי אצלי את יודעת שגם אחרי ההסטרוסקופיה השניה הרירית לא צומחת כמו שצריך למרות שאין הדבקויות וזאת כתוצאה מהפגיעה מאוד אגרסיבית ברירית ללא קשר להדבקויות, רופא שלי כרגע לא רוצה להתחיל עם ויאגרה כי לטענתו לא היה להם נסיון מאוד חיובי ומוצלח עם הנרות הללו, גם אני אמורה להתחיל בסוף החודש גונל אף, בבקשה חמודה, אל תתייאשי, זה מאוד מאוד קשה ומעצבן אבל זה עדיין לא מצב שצריך להרים ידיים, ואני מבינה ומזדהה איתך כל כך ומאמינה בכל ליבי שכל הסבל והסיוט בקרוב מאוד יהיה מאחורייך!!! תחזיקי בבקשה מעמד, ואם תרצי משהו תמיד בשבילך!!!! נשיקות חמות

סאני, ../images/Emo24.gif

מה להגיד, שצריך לעשות היסטרו´ ואין ברירה? שתבכי, כי זה עוזר ולא צריך להפסיק? שבסוף יהיה בסדר? את הרי יודעת את כל זה בעצמך, וזה לא מה שיעזור כרגע. אז רק דבר אחד- הכוחות שלך עוד יחזרו. הם שם, גם אם קשה ועצוב עכשיו. וזה יקרה יותר מהר ממה שאת חושבת. ועד אז, חיבוק ממני.

עצובה יחד איתך ../images/Emo7.gif

לא כל-כך יודעת מה להגיד לא רוצה לכתוב לך שבסוף יהיה בסדר כי אני יודעת שזה נורא מעצבן (אבל אני בטוחה שבסוף יהיה טוב...כי פשוט חייב להיות סוף לכל הסבל הזה). גם אני כל הזמן אמרתי שאם עד יום ההולדת ה- 30 של בעלי לא יהיה לנו תינוק אני רוצה לאמץ, אבל עכשיו (לבעלי יש יום הולדת 30 בעוד 5 ימים) החלטתי שאני דוחה את זה עד יום ההולדת ה- 30 שלי (בעוד קצת פחות משנתיים) וממשיכה בטיפולים בכוחות מחודשים. אז שיהיה המון בהצלחה במה שתחליטו... ממשיכה להחזיק לכם אצבעות להמשך הדרך ושולחת לך קצת עידוד וירטואלי

יעל@

New member
סאני חמודה

סאני אוף זה כל כך מעצבן מה שאנחנו עוברות, מבינה כל כך את ההרגשה, כל פעם שנראה שמשהו חדש מתחיל יש קצת תקלות. אני מקווה שניתן יהיה להתגבר על המכשולים שבדרך, והוכחת כבר שאפשר, אני מקווה שתכנסי להריון במהרה, לגבי האימוץ גם אני חושבת על זה הרבה בתקופה האחרונה. שולחת לך חיבוק גדול, יעל

love joy

New member
סאני אהובה,

סאנשיין, עצוב לשמוע שהשמש לא מחייכת אליך בזמן האחרון , אבל בואי נאמין שזה רק זמני, ועוד קצת החורף יעבור ותגיע שמש חמימה ומקסימה על מנת לחמם אותך ואת העוברים הקטנים. דווקא כל כך שמחתי ששמעתי שאת מתחילה עם הגונל (ואפילו עניתי לך אבל המחשב שלי סרב לקבל את זה!!!) אז עצוב לשמוע שעדיין יש עיקובים. אוהבת ומחבקת חזק חזק (מקווה שזה עוזר לפחות וירטואלית) LOVE JOY

innes

New member
../images/Emo24.gif סאני, איתך מכל הלב. ../images/Emo23.gif

אל תדאגי ילדה, בסוף זה יצליח. פתאום יום אחד הכל מסתדר, (מנסיון אני אומרת לך את זה...) הכל יהיה לך רק טוב בשנה החדשה, אינס

רומי^^

New member
יפֶה שלי ../images/Emo68.gif - ../images/Emo24.gifגדול גדול

אל תהיה
יותר מדיי. אוהב אותךָ הרבה הרבה. אני אנסה ל-
אלייך הערב.

חברה שלי אהובה

כל כך קיוויתי שהחודש הזה יהיה החודש שלך, אבל כנראה שלגוף תוכניות משלו.. אני יודעת שההיסטרוסקופיה זה לא תענוג גדול, אבל בכל אופן אני חושבת שכרגע זה צעד מתבקש אוהבת מחבקת שולחת נשיקות רוצה שיהיה לך רק טוב והכי טוב, אם אפשר זוהרה

אויש, סאני,

מייאשת, פשוט מייאשת הרירית שלך. כל מה שאני מנסה להגיד נשמע לי תפל וחסר משמעות, אז בינתיים רק שולחת חיבוק ענק (בינתיים רק וירטואלי) והרבה הרבה תקווה שבמקום כלשהו מישהו ישמע את תחינתך והסבל הזה ייגמר.
מרב

נועם@בת

New member
אווווף סאנשיין ../images/Emo59.gif

הנה שוב באו עננים וכיסו לך את אור השמש. מזל שהרופא עלה על זה כבר עכשיו, ולא החזיר על ריק עוברים. סאני חמודה שלי- שולחת לך המון כוח, חום ואור להעביר את החודש הזה עד ההריון. שבנתיים תגדלי זקיקים לתפארת, ויהיו לכם עוברים מושלמים. תהיי עצובה רק עד מחר, כי הביציות שלך זקוקות לשמחה
נועם

דינדה

New member
עצובה יחד איתך../images/Emo7.gif

סאני. חושבת עליךך ומקוה בשבילך רק לטוב, טוב ועוד קצת טוב ! האושר עוד יגיע. דינדה.

יפעתי&

New member
סאני מתוקה ../images/Emo23.gif

שולחת לך
של חיבוקים זה כל כך מתסכל... אוףףףףףףףףףף טוב שגילו את זה בזמן והלוואי שאחרי ההיסטרוסקופיה שתהיה זה יצליח
זה חייב להצליח
אני מרגישה את זה ב
מחבקת אותך המון יקירה שיהיה רק טוב

כשאת עצובה ../images/Emo7.gif

כולנו מתעצבים איתך כשאת שמחה
כולנו שמחים איתך רוצה שתשמחי - נורא רוצה ורוצה לשמוח איתך כבר. הרבה אהבה

הגר1

New member
סאני המצליחה ../images/Emo20.gif

סאני היקרה . את שעודדת אותי ושדרת חוזק. זוכרת???? את עצובה וזה מובן אני רוצה לשלוח לך חיבוק ענק ולאחל לך בהצלחה ....תהיי חזקה

הרמוניה

New member
סאנשיין מעונן.....

נורא מצטערת על כל מסכת הייסורים שאת צריכה לעבור.... די מספיק כבר! שולחת חיבוק וירטואלי ענק הרמוניה (אגב לא היית רוצה להתיעץ עם עוד מישהו בענין ההידבקויות? אולי בכל זאת שווה לשמוע את גולדנברג בענין?) אני

סאני המצליחה

מקווה שלא תבחני את שבועתו של בעלך לא כי מתנגד לאימוץ ממש לא אני פשוט מקווה שההצלחה תגיע לפני חיבוק עידוד ונשיקת הצלחה ליאור

salpter

New member
../images/Emo24.gif חזק אולי הדביק לך אותך

בזמן האחרון כל המטופלות סביבי נכנסות להריון, אז שולחת
ביי דפנה

ינסון

New member
אוווווף

סאני יקרה, אוף באמת, אוף בצדק, אוף למה? ובטוח יהיה בסדר!!!!! עוד קצת סבלנות, אני מכירה בחורה שההידבקויות חזרו להן בלי סוף..היא חוותה אכזבות ובסוף..... היום יש לה תאומים ושלישי שנולד בלי טיפולים בכלל. תחייכי, היום זה יום חדש... שוקו מומלץ!

למעלה