אני עצובה נורא

אני עצובה נורא ../images/Emo7.gif

כפי שכבר עידכנתי, אז התחלתי טיפול עם גונאל F לפני שבוע, והיום הייתי בבדיקות, והרופא שלי ראה באולטרסאונד שהרירית שוב לא מתפקדת ושוב חזרו להן ההידבקויות.... הייתי כל כך שמחה כשהתחלנו את הטיפול, ורציתי להחזיר עוברים טריים כדי שיהיה סיכוי טוב יותר, ועכשיו אני עושה טיפול בלי החזרה. ואני חייבת לעשות היסטרוסקופיה ניתוחית נוספת. אאאאאאווווווףףףףףף
אני לא יכולה להפסיק לבכות.
השבעתי את בעלי שאם ביום ההולדת ה-30 שלו (שזה שנה הבאה) לא יהיה לנו תינוק, אז אני רוצה לאמץ
דיי כבר
אין לי כוח
סאני העצובה.

מיכל ק-ש

New member
באמת אאאאאאאאוווווווווווףףףףףףף!!!!

אין לי משהו מיוחד להגיד לך כדי לעודד, רק רוצה לשלוח חיבוק ו-
וירטואליים, עד לאלו האמיתיים שאתן לך אצל נילה. תחזיקי מעמד! מיכל

yala85

New member
לסאני שלום

אני קראתי בעצב את מה שעובר עלייך, אבל אני יכולה לעודד אותך בזה שאני אגיד לך שהלוואי שהיה לי מצב של עוברים כמו שלך אפילו אחד קטן חמוד להחזרה. אני אף פעם לא זכיתי ללכת לטיפול של מוקפאים פעם הבאה יהיה טוב יותר.

אושרת@@

New member
אויש סאני מה יהיה???

ואוו אין לי מילים לנחמך,,, עומדת מול המקלדת ונדה, שום כלום!!! אני ממש לא טובה בזה,,,, sorry sorry sorry מקווה שלפחות היבול יהיה מוצלח
אושרת

עמית@

New member
אוי סאניקית ../images/Emo10.gif

איזה חרא. אוף! אין- זה כל כך כל כך מתסכל!!!!!!! אין לי מילים לגודל התסכול- אבל חייבים לנתח- חייבים לבדוק מה בדיוק הולך שם ולטפל בזה. אחרת אין סיכוי- זה לא מעודד שזה הכרח- אבל זה לפחות מרגיש הגון. מצטערת

אפרופו רירית.... מה קורה אצלך ../images/Emo35.gif

הצעתי לרופא שלי את מה שקראתי על ויאגרה, והוא נגד. מה שלך אומר? או מה הוא עושה עכשיו?

עמית@

New member
גם שלי נגד ../images/Emo5.gif

בעלי דווקא בעד.. סתם סתם
אני מקבלת עכשיו מדבקות אסטרוגן-כדי לנסות לראות אם דרך ספיגה אחרת (לא דרך הכבד כמו כדורים) תשפיע יותר טוב ימים יגידו (הפליגה עמית בקלישאות)

תוליק

New member
סאני חמודה ../images/Emo7.gif

כל כך הייתי רוצה לומר לך לא להתיאש! לא לוותר ולהמשיך "לחתור במלוא המרץ" (כמו שנועם אומרת". אני יודעת שכך צריך לעשות ואסור להרים ידיים. אבל זמן כזה הוא בדיוק הזמן שבו זה מה שרוצים לעשות, להכנס למיטה ולהגיד "נמאס לי!" אז תבכי חמודה, ותוציאי ה-כל. אבל אחרי כמה זמן (שעה יום,שבוע) תאזרי את כוחותייך ותחזרי לעיניינים, ותחזרי לאמונה שזה ילך - כי זה חייב!!! יש הרבה מכשולים בדרך אל האושר - אבל הוא חייב להגיע בסוף- ולו רק בגלל הרצון העז. תראי, אני יודעת שזה לא מנחם, ולוואי שהייתי לידך ופשוט מחזיקה לך את היד או מחבקת אותך, היית רואה בעניים שלי את ההשתתפות. אבל כיון שאני לא - והמילים שלי לא ממש מעבירות את המסר, אני סומכת עליך שאת בכוחותייך תחזיקי את עצמך- ותצליחי בסוף!! נ.ב אני מקווה שעד שנה הבאה כבר יהיה בסדר. תוליק

אני רוצה בהחלט חיבוק ענקי.

אם תבואי למפגש, אשמח לקבל אותו באופן אמיתי ולא וירטואלי.
תודה.

תוליק

New member
אין לי אומץ לבוא, סאני

אני מצטערת אבל תצטרכי לחכות עד שאהיה מוכנה לכך, אני שולחת לך אחד של תפוז לבנתיים

סאני מתוקה

מותר לך להיות עצובה אבל תשתדלי יחד עם זאת להיות אופטימית. אל תשכחי שכבר הצלחת להכנס להריון- ולכן סיכוייך טובים להכנס שוב להריון והפעם- את גם תחבקי בסופו תינוק. יש לי הרגשה מאוד טובה בקשר אלייך- באמת! אני מחזיקה אצבעות ששנת 2002 תהיה שנה נפלאה עבורך, השנה בה תהרי את ילדך האהוב. החודש הזה הלך- החודש הבא יהיה טוב.
גדול ממרחקים, שני

אולה *

New member
אוי, סאנוש שלי ../images/Emo4.gif

מצטערת. זה כ"כ מעצבן וכואב ולא פייר. מסכימה שדי כבר!!! תחזיקי מעמד. שלך, אולה.

טלי2

New member
סאני ../images/Emo20.gif

אין לי עזרה ממשית להציע, העצב והבכי נראים לי כל כך מובנים במצב הזה. קיווית כל כך לעלות כבר על דרך המלך, והנה נתקלת בעוד כמה מכשולים..... אני בכל זאת ממשיכה לקוות בשבילך שהרירית תחזור לעצמה ובינתיים שולחת לך חיבוק חם שאולי יתן מעט כוח.

עידית ד

New member
די די די די די דייייי כבר......

כל כך מעצבן כל כך מייאש אבל סאני יקרה אם הגעת עד כאן אז חייבים להמשיך במאבק הזה בדרך אל האושר. חייבים להאמין נשיקות עידית

יובל@

New member
סאני...

צר לי לשמוע על ההדבקויות שחזרו, זה באמת מעצבן ועצוב. תיבכי ילדה.. תיבכי... שולחת לך חיבוק גדול וחבילת טישויים לנגב לך ת´דמעות. יובל

סאני מתוקה שלי

אוף, אוף, אוף!!!! לא פייר!!!!! תבכי כמה שאת צריכה, תנגבי את הדמעות ו... אין ברירה, תמשיכי הלאה. דעי שאני אתך עם כל הלב, אם יש משהו שאני יכולה לעזור - רק תגידי. אני יודעת שסוף הסיפור שלך יהיה טוב, אבל למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן?!

למעלה