אני עף מפה

אני עף מפה

אני לא סובל את זה שכמה כורדים וצהובים מעבירים פה חוות דעת על האוהדים שלנו ועל הקבוצה . אין לי כח לריב פה עם כורדית על מי שמקלל ומרביץ יותר ואןי לי כח לריב עם נדב שהוא ילדון מטומטם שפותח אלפי משתמשים ומנסה לשות עליי רושם . על האש עד שהמצב לא ישתנה אני לא חוזר , אני מקווה שהפורום לא יהפוך להיות צהוב , בכל זאת זה פורום של אוהדי הפועל ת"א.

על האש

New member
אתה לא הולך לאפ' מקום

אמרתי לך התעלמות,היא התרופה הטובה ביותר להתגרויות. ברגע שאתה מתעלם מהם,הם רואים שזה לא מפריע לך מפסיקים ונעלמים. ברגע שזה יעבור את גבולות הטעם הטוב,אני מבטיח לטפל בזה. פעם היה משהו שלא קיימתי. בקיצור אתה לא הולך לאפ' מקום נרי,אבל אם החלטת שכן חבל.. אני עדיין מקווה שתשאר.

כן אחי אבל

אני לא עומד בזה פשוט . יש פה קרציות מעצבנות . ועוד כמה ילדונים , אני חושב שיש פורום לאוהדי מכבי ת"א ... שיוציאו את הזבל שלהם שם לא פה , כמו נדב האורגינל וחבריו הדימיוניים שהוא פותח כל שניה , אחר כך גם מנסה לאיים עליי במסרים אישיים עם עוד אחד מהחברים המצחיקים שלו שלא עושים עליי רושם . בכל מקרה אני יהיה פה הרבה פחות , אני מעדיף את פורום שער 5 ואולטראס הפועל , מדברים על הפועל נטו , בלי שטויות של אוהדים אחרים שמתווכחים איתך איזה קללה יותר פוגעת וכ'ו . אני חושב שיש פה יותר אוהדי מכבי מאוהדי הפועל

שלזי1

New member
פורום האולטראס זה פורום ילדונים

הרמה שם כל כך נמוכה אגב" איך קרואים לך שם?

על האש

New member
חבל אחי

מקווה שתשנה את דעתך. אבל ההחלטה היא כולה שלך,אתה רצוי כאן בכל זמן שרק תחפוץ בכך.

נראה לי זה המנהל שלכם

ממציא את כל היוזרים האלה בשביל לעשות פה עניין שום דבר לא קורה פה

דנה 6

New member
אם זה מה שנראה לי..

אז הוא בית"רי.. כי לפי מיטב ידיעתי נמני כבר לא במכבי.. תראה מה הוא לובש: נינמני נמני בבית"ר..

דנה 6

New member
לא זכור לי ששאלתי אותך

איפה אני רצויה. אז שב בשקט ותפסיק לנבוח.

חאלס כבר

די להציק מה זה נותן לך? אני כאחד שהציק להם יודע שזה לא נותן לי כלום... אז רבתי עם הראפר מהמושב ועם בולבול ומה זה נתן לי? לכי תעודדי את הקבוצה שלך ותפתחי פורום בית"ר ותכתבי שם במקום להציק

כנל אתה נדב

אתה לא רצוי פה ושלזי אכן הפורום של הפאולטראס פורום ילדונים בכלל כמה שמתנגדים לשירים , זה אמור להיות פורום אולטראס . בכל מקרה הכינוי שלי זה סטלנרי.

שלזי1

New member
אתה מאוד טיפש

מגוון דעות בפורום ואנשים שלא רוצים שירים מסויימים הם לא הבעיה בפורום (בל מקרה פה זה לא המקום לדון בזה) ועכשיו שאני יודע מי אתה אתה אחד הילדונים היותר רציניים שם

למעלה