יו שער ארוך שולט בלי לרדת
T The Flash New member 15/4/03 #12 האמת... זה החצר האחורית של חבר אחד(היא שימשה להרבה דברים...בינם היא הייתה גם הסט של גן עדן)
ג גבינת האהבה New member 15/4/03 #18 אממ ואוו לחברים שלך יש פרדס בגינה וגם מימשתם שם פנטזיית גן עדן? מטריף!
T The Flash New member 15/4/03 #21 אמממ לא הבנת נכון לחבר אחד שלי יש גינת פרדס באמת מאחורי הבית אבל פשוט צילמנו שם סרט בראשית שזה שמש כגן עדן
אמממ לא הבנת נכון לחבר אחד שלי יש גינת פרדס באמת מאחורי הבית אבל פשוט צילמנו שם סרט בראשית שזה שמש כגן עדן
T The Flash New member 15/4/03 #10 עוד אחד... אוף יש לי תמונה של התחפושת בפורים אבל היא גדולה מידי...
D De-Panther New member 15/4/03 #4 עוד שרשור תמונות!! ותזהרו../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif זה הולך להיות מאוד לא נעים ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
עוד שרשור תמונות!! ותזהרו../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif זה הולך להיות מאוד לא נעים ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
ג גבינת האהבה New member 15/4/03 #5 באמת בא לי לראות קצת אנשים אבל תראו לי משהו ששווה לראות באמת.. אין פה מישהו שהוא בלסר/לווי שיק? נ.ב. החתימה החדשה שלי כולה בצחוק אין לי עיניים ירוקות וגם לא שיער בלונדיני
באמת בא לי לראות קצת אנשים אבל תראו לי משהו ששווה לראות באמת.. אין פה מישהו שהוא בלסר/לווי שיק? נ.ב. החתימה החדשה שלי כולה בצחוק אין לי עיניים ירוקות וגם לא שיער בלונדיני
ג גבינת האהבה New member 15/4/03 #9 תגידו זה חוקי להיות כל כך סקסית חמה וכל כך כ*ו*ס*י*ת של החיים בגיל 15 ?!?! הילדה הזאת מדהימה!!!!!!!!!!
תגידו זה חוקי להיות כל כך סקסית חמה וכל כך כ*ו*ס*י*ת של החיים בגיל 15 ?!?! הילדה הזאת מדהימה!!!!!!!!!!
S ShAkaTArShA New member 15/4/03 #14 היא בת 16 ד"א... וכן היא ממש כוסית אבל השניה יותר כלה יש לה ראסטות כמו שלי היום והורדתי ( ) ...