אהה אני מכירה אותך, נראה לי
B Bitch47Percents New member 17/4/03 #106 גמני גמני גמני!!!! האמת, אני קוראת סמויה... ולא תיכננתי לכתוב כאן, סתם כי אין לי מה... אבל ראיתי שירשור תמונות, ואני נורא אוהבת תמונת שלי (ואת עצמי בכלל...) אז אני שמה תמונות, ומצטרפת גם... אז שלום, אני דפנה(מילרע) בת 15 ושמונה חודשים מחולון...
גמני גמני גמני!!!! האמת, אני קוראת סמויה... ולא תיכננתי לכתוב כאן, סתם כי אין לי מה... אבל ראיתי שירשור תמונות, ואני נורא אוהבת תמונת שלי (ואת עצמי בכלל...) אז אני שמה תמונות, ומצטרפת גם... אז שלום, אני דפנה(מילרע) בת 15 ושמונה חודשים מחולון...
E EverMan New member 17/4/03 #126 אני רק מזכיר לכם את החוקים בנוגע לפרסום תמונות ... 1.אסור עירום. 2.נדרש חיוך. 3.צריך גם תמונה של כל הגוף. 4.מי שלא שם תמונה - אין לו זכות להעביר ביקורת ! (חוץ ממני , אני מיוחד)
אני רק מזכיר לכם את החוקים בנוגע לפרסום תמונות ... 1.אסור עירום. 2.נדרש חיוך. 3.צריך גם תמונה של כל הגוף. 4.מי שלא שם תמונה - אין לו זכות להעביר ביקורת ! (חוץ ממני , אני מיוחד)
א איה ולאקי לאקי ואיה New member 18/4/03 #132 אתה רע!../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo161.gif מאוד רע! אמרת שגם לשוקי מותר להיות בגלריה.. ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
אתה רע!../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo161.gif מאוד רע! אמרת שגם לשוקי מותר להיות בגלריה.. ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
D De-Panther New member 18/4/03 #134 |אנטיאייסיטי|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
א איה ולאקי לאקי ואיה New member 18/4/03 #135 ?../images/Emo3.gif../images/Emo161.gif ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
א אנשובי New member 18/4/03 #139 אורן זאת לא איה פשוט איה ולאקי פתחו משתמש ביחד הודעה של איה ניגמרת ב והודעה של לאקי נגמרת ב
ה הרס עצמי New member 18/4/03 #133 אני לא שמתי תמונה עם חיוך ושל כל הגוף (וגם לא תמצאו תמונה שלי מחייך. זה כמו כושית בלונדינית: זה לא קיים!)
אני לא שמתי תמונה עם חיוך ושל כל הגוף (וגם לא תמצאו תמונה שלי מחייך. זה כמו כושית בלונדינית: זה לא קיים!)