אוקי... אני במצב רוח כנוע אז יאללה!
M MidNight Flame New member 16/4/03 #82 ותמונה חדשה שלי ../images/Emo13.gif למי שלא מזהה אני מצד שמאל (עם הפחות שיער חחחח)
M MidNight Flame New member 16/4/03 #83 והתמונה מהכרטיס האישי שלי... צולם ע"י חבר משועמם ( ביום חול )
י ילדונת היחידה New member 16/4/03 #85 מיייקייי יא כוסוןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif <גדי אל תתעצבן,אנחנו ידידים חח >
נ נטוסים אינם מתים New member 16/4/03 #91 ../images/Emo11.gif אז מה אם אתה שווה אני לא הולכת להשפיל את עצמי ולהתעלף כאן תהיה בריא איך אתה נראה יאמייי
../images/Emo11.gif אז מה אם אתה שווה אני לא הולכת להשפיל את עצמי ולהתעלף כאן תהיה בריא איך אתה נראה יאמייי
T The Flash New member 16/4/03 #102 מה??!??!?!?!?!??!?!? מישה!?!??!!?!? מי אתה ואיך אתה מכיר את חברי לכיתה מישה שרלינג???!?!?!?
M MidNight Flame New member 16/4/03 #105 לא יכול להיות!!! חחח אני מכיר גם את דני, רומן, לוי, ששון, יגאל, דימה, (גם את מאור אבל פאדיחות) ובעצם את כל הכיתה שלך...
לא יכול להיות!!! חחח אני מכיר גם את דני, רומן, לוי, ששון, יגאל, דימה, (גם את מאור אבל פאדיחות) ובעצם את כל הכיתה שלך...
M MidNight Flame New member 17/4/03 #120 לשימצה הא? לפחות אני ידוע... לעומת זאת אני מכיר את כל הכיתה שלך ואין לי שמץ של מושג מי אתה.
A amircx New member 16/4/03 #98 תמונה שלי לגלריה טוב ראיתי שכולם מכניסים פה תמונה אז הנה שלי (כן אני יודע שאני נראה קטן יחסית לגיל אבל אני בן 18... מה לעשות לא אכלתי הרבה שהייתי קטן ) נ.ב התמונה קצת לא עדכנית (צולמה לפני 3-4 חודשים)*
תמונה שלי לגלריה טוב ראיתי שכולם מכניסים פה תמונה אז הנה שלי (כן אני יודע שאני נראה קטן יחסית לגיל אבל אני בן 18... מה לעשות לא אכלתי הרבה שהייתי קטן ) נ.ב התמונה קצת לא עדכנית (צולמה לפני 3-4 חודשים)*