אני עם אריק

dina didi

New member
בן אדם- תפתח ת'עיניים...

תשמע חמוד, זה שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך, זה בסדר. אבל אל תראה את הטיפשות שלך לכולנו טוב? מה לא בסדר בהומואים ולסביות? אני אישית לא כזאת אבל אני מכירה אנשים כאלה וחברה שלהם והם אחלה אנשים. אז תפסיק להיות לא מפותח ותתחיל להבין שלא כולם אותו הדבר, וזה בסדר גמור!!!

הומואים זה דבר יפה!!!

מה הבעיה עם הומואים ולסביות?? אני אישית חושבת שהומואים הם הבנים הכי מתחשבים, רגישים ומקסימים שיכולים להיות!! מה גם שזה סקסי בטירוף לראות אותם מתנשקים. ומי אתה שתגיד שזה לא בסדר?.. מה שכל אחד עושה במיטה הפרטית שלו זה לא עניינו של אף אחד!!!!!!.

אהוד_

New member
תגובה שלי...

טוב, אז האמת היא, שגם אתה וגם אריק משעלי חשבתם על סקס עם גבר, כן, כן זה קיים בכל אחד, על אחת כמה וכמה על אנשים שמדברים בכזו קיצוניות. צר לי לשמוע על אנשים כמוכם, שהם עלבון לחופש האדם ולאינטליגנציה. ולכל הסקפטים בינכם, תעשו חשבון נפש קטן, אני כבר עברתי ברחוב הזה מספיק פעמים, יותר מזה, אני אגיד לכם שחלק דיי גדול מהאקסים שלי הם סטרייטים.

o O Y O o

New member
ואהבת לרעך כמוך

אחלה חתימה, חבל שאתה לא מקיים אותה.

Skunk On Wheels

New member
?

מה הבעיה עם הומואים? וקודם כל יש הרבה דברים שלא טבעיים, ניקח את הדבר שהכי קרוב לקיום ההודעה שלך: האינטרנט, זה משהו שמצוי בטבע ומתרבה ומוליד ילדים? לא, אז אל תגיד שדברים לא טבעיין זה רע (כן ההערה הזאתי שלי קצת מטומטמת..). וגם אם הומואים ולסביות זה לא טבעי, מי אתה שתקבע שלא טבעי זה רע? הם בני אדם לכל דבר, מה ששונה בהם זה הנטיה המינית שלהם ואין בזה שום דבר רע! זה שהם לא מולידים ילדים זה דבר רע שבגללו צריך להוציא אותם מהחברה? גם ילדים בני 9 לא מביאים ילדים לעולם, ועקרים ועקרות (ככה כותבים?) לא יכולים להביא ילדים לעולם, ויש גם אנשים שמבחירה לא מביאים ילדים לעולם כי הם לא רוצים (וגם יש הומואים ולסביות שיש להם ילדים אז זה ממש לא תירוץ לשנוא אותם!!). לא מוצא חן בעיניך המועדונים לגייז ולסביות? אל תלך לשם, תלך למועדונים אחרים. ומצחיק שבחתימה שלך כתוב "ואהבת לרעך כמוך" ועוד אתה ככה מדבר, לפחות תהיה פחות צבוע!!!! ועוד משהו בחתימה שלך: "ישראל לעם ישראל" או משהו כזה, מזכיר לי בחור חביב משנות ה30 נדמה לי מגרמניה בשם אדולף.. רק ששם החליפו את ישראל בגרמניה. ונכון שאולי אתה לא דתי פנאטי, אבל אתה פנאטי. מה כבר הומואים ולסביות עשו לך רע?

למעלה