אני עם אריק

ITAY ATA TOTAH

New member
אני עם אריק

הגיע הזמן שמישהו יאמר כאן את האמת , והראשון שעשה זאת הוא אריק משעלי. אז כל הכבוד לבנאדם. אף אחד לא העיז לדבר לא יפה על הומואים בטלויזיה ואריק משעלי הוא החלוץ בנושא. לא מספיק שהומואים ולסביות זה לא טיבעי, ולא רק זה שהערבים והפלשתינאים שונאי ישראל מביאים כמויות עצומות של ילדים לעולם, כדי לחסל את היהודים, אז אצל היהודים יש הומואים ולסביות שלא מולידים ילדים וגורמים לגועל נפש עם כל המועדונים שלהם- ואני לא בנאדם דתי פנאטי שכותב את זה אלא שצריך להבין שהומואים זה לא בסדר!

אן מרי17

New member
מהההה??? ../images/Emo46.gif

מי לעזאזל אתה שתשלול פה אוכלוסיה שלמה??? באיזו זכות אתה אומר שהם "לא בסדר"?!?! אתה כזה מושלם שאתה מרשה לעצמך להתחיל לבקר אורך חיים של אחרים??? תשאר במיטה שלך ותעזוב מיטות של אחרים!! ההערה הזאת ממש לא במקום וגם לא ההערות ה...אינפנטיליות של אריק. אני בטוחה שאם אתה מרשה לעצמך להפיץ את בורותך ברבים אתה לא מכיר את אורח החיים של הומואים ולסביות. ובקשר להערה הלא קשורה של הפלסתינאים: גם לנו יש "מייצרי תינוקות" קוראים להם האוכ' החרדית והם ממש לא מיעוט. אתה מתבקש לדעת בנושא מסויים טיפה (לא הרבה רק טיפה) לפני שאתה בא ומתחיל עם ההערות האלה!!

אגב "מייצרי תינוקות"

מעבר לזה שזה כינוי מאוד משונה לדעתי להורים, זה כבר לא לגמרי נכון שרק זוגות סטרייטים מביאים ילדים. כבר ישנן משפחות שבהן ההורים הם זוג לסביות או זוג הומואים, שהילדים שלהם הם או הילדים הביולוגים או מאימוץ. אני גם מאמין ואפילו משוכנע שזאת מגמה שתלך ותגדל עם השנים ויהיו יותר משפחות כאלה בארץ ובכלל. כך שאין בעיה בענין הזה... אגב, העובדה שלא התיחסתי לנקודות אחרות מההודעה הראשית ממש לא אומרת שאני מסכים איתן.

AnarchyInIsrael

New member
זה בצילום זה המאהב שלך? ../images/Emo34.gif

ועכשיו ברצינות: יש לי הרגשה שאתה סתם במצב רוח לעשות פרובוקמיות ולא מתכוון, ובהנחה שאתה באמת רציני יש לי כמה דברים אלייך: 1. אין לי בעיה שאתה לא אוהב הומוסקסואלים, יש כאלה הרבה, אבל להשוות אותם לאויבי ישראל? אתה נורמלי? תתבייש! 2. נכון הומוסקסואלים זה לא "טבעי" כי אלוהים באר אדם וחוה ולא אדם ואדם, אבל יש בעולם הרבה דברים לא "טבעיים" וחורגים מהנורמה, כמו גמדים, נכים, אנשים עם 21 אצבעות וכו. אז מה תעשה? תחרים את כולם? תשנא אותם? הומואים לא בוחרים להיות כאלה, זו נטיה גנטית, תכניס את זה לראש. 3. תתפלא, יש הומוסקסואלים ולסביות שמביאים לעולם ילדים ע"י תרומת זרע, ידיד ש"עוזר" להם (נותן להם זרע או ביצית) וגם מאמצים ילדים, וגם זו דרך להביא ילדים לעם ישראל. 4. מי אמר שכל תחלית האדם להוליד ילדים? יש אנשים שלא יכולים להוליד ילדים בגלל בעיות פריון חמורות, אז מה? תשנא אותם? לאדם אין זכות קיום אם אין לו ילדים? זה כל מה שיש לו להציע בעולם? ילדים משלו? בקיצור סייד לחוכמה שתיקה!

אני חשבתי

שאת בצד שלנו... אבל אז המשכתי לקרוא וקצת התפלצתי למראה עיני. הוא משווה אותנו לאויבי ישראל מצד אחד ואת מצד שני משווה אותנו לבעלי מום ואני לא בטוח מה יותר טוב...
עוד משהו, מאוד מעניין אותי לדעת מה היא בדיוק ההגדרה שלך ל"טבעי". הרי בסך הכל אנחנו נולדנו ככה, זה משהו בביולוגיה שלנו (עד כמה שאני יודע) ובכל מקרה זה לא משהו שאנחנו בחרנו.

טלושקה1

New member
איזה הומופוב! אלוהים ישמור!

רק שתדע שלפני שאתה כל כך "מגבה" את דעתו של אריק שתדע לך שזה הכל גימיק! זה הקטע שלו! בראיון הוא אמר בפירוש שאין לו בעיה עם הומואים ולסביות... אז תרגיע- ומיד! מי אתה חושב שאתה?! אני סטרייטית אבל יש לי חברים שהם גייז ובמה אתה יותר טוב מהם?! אני מצטערת להיות כל כך בוטה אבל אנשים כמוך מגעילים אותי... מה זה פה!? שואה?! מחלק אנשים לפי ההעדפה המינית שלהם?! זה נראה לך הוגן...? אני מצטערת שאני כל כך מתרגזת, פשוט אנשים כאלה הם שגורמים לעולם הזה להראות כמו שהוא נראה... אנשים צרי אופקים שחושבים שהם יודעים הכל ושהם יותר טובים מכולם... שוב אני מצטערת אם פגעתי במישהו בתגובה, פשוט הייתי חייבת להגיד מה שאני חושבת...

ITAY ATA TOTAH

New member
נו בטח שהוא יגיד שזה בצחוק...אם לא

אם הוא לא יגיד שזה בצחוק יעיפו אותו מהתוכנית כי הרי אסיור להגיד את מה שאתה חושב ומה שאנו חושבים שהומואים זה חרא זה לא אנושיי ואני ממש לא דתי אני שונא חרדים ואני חושב שצריך לסקול אותם כמו בתנ"ך אז תפסיקו להיות זונות ותבינו שצריך לרצוח אותם

gabriela r

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo14.gif../images/Emo168.gif../images/Emo34.gif../images/Emo103.gif

אלוהים ישמור מה עובר עלייך? מה רע בהומואים? מה רע בלסביות? מה רע בדו מיניים? הם לא עושים לך כלום רע הם חיים את החיים שלהם בלי להיות קשורים אלייך. עם מגעיל אותך המסיבות שלהם אל תראה או אל תלך למסיבות. יש לי חברים הומואים והם אנשים מתוקים ומדהימים ואפילו חברים יותר טובים מהסטרייטים ומי אתה שחושב שאתה יותר טוב מהם?

Ophel McNeil

New member
גם אנשים טיפשים זה לא בסדר. ../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

אתה לא רואה מישהו מלכלך עליך בטלוויזיה, נכון?

estush85

New member
ממש חוצפה! ../images/Emo34.gif

אני חושבת (או מקווה) שההערות של אריך הן ברוח של בדיחה וצחוק ולא באות במטרה לשפוט מיניות של אף אחד. אני חושבת שכל אחד צריך לעשות מה שנראה לו ולאף אחד אחר אין זכות להתערב לו במיטה. אלה אנשים שאתם לא מכירים בכלל מי אתם שתשפטו אותם? יום טוב

yo bitch

New member
אני חושבת ש...

צריך לקבץ את כל ההומואים שבעולם למקום סגור אחד, לחכות, לראות כמה זמן יקח להם עד שהם יתחילו להזדיין בתחת ולרדת אחד לשני, ואז להכניס כמה בריונים למקום הזה ושיתחילו לרוצץ להם ת'בשר עם מסרקות של ברזל (כמו שעשו לרבי עקיבא זצ''ל) ולשמוע את הצרחות של ההומואים האלה ולהגיד להם ( בעודם צווחים מלאי דם וחתיכות בשר ועור קרועות) שלסביות זה בסדר, הומואים זה לא!

white star

New member
יש לי הצעה אחרת

לקחת את כל הטינופות כמוך וכמו ה"חכם" שפתח את השירשור ופשוט לזרוק אותכם לפלשטין.אני גם אברך על מה שיעשו לכם. אפסים. מה קרה הקנאה אוכלת אותכם? אני הומו. אני גאה להיות הומו. יש לך בעיה עם זה? תחנקי איתה. ממש לא איכפת לי כי אני רואה איך את כל כך ירוקה מקנאה ובטח כל מי שסביבך לא סובל אותך או סתם מתעלם מזבל כמוך.

AnarchyInIsrael

New member
אני מתה על החתימה שלך ../images/Emo34.gif

חוץ מזה אני גם אוהבת הומוסקסואלים. אני דו בארון.

yo bitch

New member
עצור!!!! אתה HOMO!../images/Emo150.gif

בטח שאני מקנאה בך שאתה הומו- כל היום לקבל בתחת, אולי גם לתת לעוד הומו אם משחק המזל , לנשוך כריות זה תענוג, ללכך דשא זה כיף, להסתובב עם בוקסר הפוך, להפליץ קוטג'... אח, החיים הטובים...

yo bitch

New member
מצחיק!!!

HILLARIUOS תגידי, רוצה ללמוד גמרא? זה מעניין חבל''ז

למעלה