אני עם אריק

white star

New member
כל מה שקשור לפועל ג.מ.ר אני יודע

רגע... תיקון... כל מה שקשור לבנים והפועל ג.מ.ר

yo bitch

New member
../images/Emo154.gifאיזה משולש?../images/Emo154.gif

משולש ברמודה? אני מתכוונת לטוס לשם לטיול בעתיד הרחוק רק ששמעתי שלא הרבה חוזרים משם...

אן מרי17

New member
לכלבה

אין לי מושג מאיפה צצת אבל כל ההודעות שלך שגובלות באיזה פיגור קשה ממש לא לעניין...ובדר"כ אני מתבאטת בצורה יפה אבל...מה הבעיה שלך?!?! לאיזה סיפוק את מגיעה בלכתוב כל מיני דברים מופרעים...ולאנשי הפורום: שמתם לב שכל המופרעים פשוט עטים על הפורום שלכם?! זה מוזר שכל הפריקזויידים מגיעים דווקא לכאן...קיצר. בשבילך, תפסיקי לשלוח לי הודעות גסות במסרים זה ממש לא לעניין ובכלל אני מציעה שתזחלי חזרה לאבן שמתחתיה זחלת או משהו....

yo bitch

New member
לאן מרי...

וואלה צדקת שאמרת שצריך להעיף את השרוטות מהפורום- אז אולי תעשי משהו בנידון ותעיפי את עצמך, וכלבה תקראי לאמא שלך שהשתרמטה עם 100 גברים וככה את נולדת, מה לעשות זאת האמת LIVE WITH IT. ונראה אם יש לך ת'ביצים להגיד לי שוב מה שאמרת פנים מול פנים.
אגב, אריק משעלי- מתה עליך

אן מרי17

New member
השרוטות של הפורום??

סליחה?! לי אין בעיה פה עם אף אחד חוץ מאיתך. כולם פה ממש סבבה. "אני הולכת לשחוט חתול. רוצים לבוא?!" מי באמת שרוטה?!?!? ההודעות שלך מגעילות בטירוף!! ואני לא חושבת שהן יימחקו אז המעט שאני יכולה להגיד זה שהן מגעילות ושבנתיים את מתבטאת כמו איזה ילדה בת 4 (ואולי את באמת כזאת) ואת יודעת מה? ממש לא אכפת לי לומר לך את זה פנים מול פנים אבל אני מקווה שאני בחיים לא אפגוש בן אדם עם צורת התבטאות כמו שלך. וזאת האמת. "LIVE WITH IT"!!

yo bitch

New member
אל תדאגי...

את תראי אותי מדגמנת אצל גאי פינס עוד 3 חודשים בערוץ 22

yo bitch

New member
../images/Emo6.gifאיזה כיף!../images/Emo6.gif

איזה תענוג לראות אותך מתפוצצת מקנאה תמשיכי לכתוב מותק אולי יהיה לך עתיד בתור מקת רחובות. ודבר 2: לא באתי אליך בטענות כי ממש לא מזיז לי שאת כותבת עליי דברים, ההפך אני מתמוגגת מאושר כל פעם מחדש.

אן מרי17

New member
ממש מתפוצצת...הדבר היחידי שיתפוצץ

זה האשליות שלך. שאני אקנא בך??? אני ממש לא מקנאה בך. *פוף* ניפצתי לך את הבועה??? חבל... וברמה של הדברים שאת כותבת באמת אין לך מה לבוא בטענות אל אחרים. וזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי אליך כי אני מרגישה שהתאים האפורים שלי פשוט נמחקים כשאני מדברת איתך.

yo bitch

New member
חהחהחחהחה!../images/Emo6.gif

קטעים איתך- למה את מכחישה את מה שאת באמת מרגישה כלפי? השלב ה1 ברוחניות זה להפסיק להתכחש לעצמך. תהיי אמיתית - כמוני!

yo bitch

New member
אל תדאגי...NO2

אל תדאגי -אן מרי- אני אמסור לך דש משידור.

אולי מספיק!!!

תרדי ממנה את לא קולטת שהיא לא ממש שמה עלייך.. לא שישי לי משהו נגדך כן אבל חלאס את רוצה כנסי לצ'אט תריבי איתה כמה שאת רוצה.. אבל למה בפורום..??? שלטי בעצמך

אן מרי17

New member
השרוטות של הפורום??

סליחה?! לי אין בעיה פה עם אף אחד חוץ מאיתך. כולם פה ממש סבבה. "אני הולכת לשחוט חתול. רוצים לבוא?!" מי באמת שרוטה?!?!? ההודעות שלך מגעילות בטירוף!! ואני לא חושבת שהן יימחקו אז המעט שאני יכולה להגיד זה שהן מגעילות ושבנתיים את מתבטאת כמו איזה ילדה בת 4 (ואולי את באמת כזאת) ואת יודעת מה? ממש לא אכפת לי לומר לך את זה פנים מול פנים אבל אני מקווה שאני בחיים לא אפגוש בן אדם עם צורת התבטאות כמו שלך. וזאת האמת. "LIVE WITH IT"!!

אן מרי17

New member
השרוטות של הפורום??

אן מרי17

New member
השרוטות של הפורום??

למעלה