אני על סף שיגעון!

פרצלה

New member
סיפור פה פשוט מאוד

יש ילד שלא התנתק מאמא ויש אמא שלא התנתקה מהן. וכשאני אומרת להתנתק אני לא אומרת לנטוש,הרי אני אמא לשני בנים. הוא עדיין רגשית לא פנוי למערכת יחסים עם אישה אחרת וזה די ברור. בקשר לתמיכה הכלכלית,אף פעם לא אבין הורה שחי על חשבון ילדו הצעיר,צר לי. בחור צעיר אמור להתחיל לפרנס את עצמו ולחסוך. אמא לבחור בן 22 צריכה לעבוד ולפרנס את עצמה נישמע רע מאוד ומה אחרי החתונה? האם הזוג הצעיר יצטרך להמשיך לפרנס את האם? האם גם את הורי הכלה? זוג צעיר יכול לחיות ככה?

klasica

New member
פרצלה אני חושבת כמוך שגרוע שהורים צריכים

להתמך על ידי ילדיהם ואני לא מאחלת לאף אחד שזה יקרה לו גם לא לעצמי. אבל האם היא חד-הורית גרושה, אין לי מושג וגם לך לא ונדמה לי שגם לשפתיים אין מושג מה היא יכולה ומה היא לא יכולה נדמה לי שיש שם בעיות ששפתיים צעירה מדי כדי להבין ולהכיל. וכן לפעמים גם צריך לתמוך באם או באב או בהורים אחרי החתונה לפעמים זה מתחלק עם אחים אחרים, לפעמים צריך לשאת בעול לבד. מה לעשות, החיים קשים, אף אחד לא מבטיח לאף אחד גן של שושנים.

פרצלה

New member
גם לנשים חד הוריות

יש פתרון והוא אומנם חדשני ולעיתים מעורר מחלוקת כי הוא מעט קשה לצאת לעבוד. עבודה 1 או 2 כל עבודה מכבדת את בעליה. חסרים פה פרטים. אם האם הינה קשישה חולה אז כן,יש לתמוך בה והבחורה צריכה לעשות שיקול האם היא רוצה לפרנס את משפחתה ואת משפחת בעלה כל חייה. כבר מהיום הראשון ולא כמו שקורה בדרך כלל אחרי הרבה שנים ההורים מזדקנים ואז מתחילים לתמוך בהם. אבל פה נראה לי שמדובר באישה בת 50 שפשוט רוצה קצת מותרות על חשבון הבן שלה. אם שפתיים תרצה היא תספק לנו פרטים שאולי ישפכו אור אמיתי על הכל

sugar lips16

New member
היא ממש לא בת 50

היא בת 40 והיא ממש לא חולה, ולא שום דבר היא כן עובדת אבל המשכורת שלה לא מספיקה לה לעבוד בעוד עבודה היא לא רוצה והוא לא מכריח אותה כי הוא מרחם עלייה.. ולגביי זה שאמא שלי התקשרה אל אמא שלו היה 2 ברירות אחריי מה שהיא עשתה לי או שאמא שלי תנסה להרגיע אותה, ולגרום לה להבין שהיא מתערבת והיא צריכה להפסיק או שכשהוא יחזור לארץ היא תתפרק עליו עם העצבים לגביי אמא שלי לא הצליחה להרגיע אותה, כי היא רק קיטרה לה בטלפון כמה אני לא בסדר. אני לא הייתי מוכנה לדבר עם האישה הזאת, כי אני אגיד את זה שוב- היא כבר הגיעה איתי למצב, שיותר ממה שאני שונאת אותה, יהיה לי נורא קשה עוד לשנוא עם אנשים משוגעים אני לא רוצה לדבר ואני לא חייבת לה דין וחשבון לגביי מה אני יעשה ומה אני לא יעשה היא רוצה לחשוב משהו רע עליי? שתחשוב, ותתפוצץ עם עצמה זה כבר לא בעיה שלי. אמא שלי רצתה בכל זאת לעשות סוג של "סולחה" זה שזה גם לא הלך לה, זה כבר עניין אחר...

sugar lips16

New member
את ממש טועה

קודם כל, כמו שאמרתי.. אם היה חסר לה כסף, היא לא הייתה מבזבזת כמויות ממנו. זה אחד. ואין בכלל מה להתווכח על זה, כי כשאין אז אין. אין כזה דבר "טוב אני יצא כל סופ"ש, ואני אקנה הכל לבת שלי, ואני ימלא את הבית בשטויות, ואקנה ואקנה, ומה לעשות שאני במינוס?? זה מה יש!" אין כזה דבר.. אם אין לך כסף ואת מעיזה לבקש מהבן שלך, שכמו שפרצלה אמרה, הוא צריך לדאוג לעצמו בגיל שלו, לפחות אל תהיי חזירה ותבזבזי על שטויות כדי שיהיה לך על מה לבכות. זה סתם תירוץ על מנת להשאיר אותו דבוק אלייה. וכן, הוא מתכנן לפרנס אותה כל עוד היא תצטרך, וכמו שאמרתי- היא ממש לא חושבת על האפשרות שהיא לא תצטרך. ואם היינו קצת יותר גדולים בגיל, לפחות הוא עם קריירה, היינו מתחתנים. הנושא כבר עלה בשיחות איתו, והוא אמר שהוא קודם רוצה קריירה. עוד כמה שנים שיהיה לו את זה, לכי תדעי מה יהיה אבל שוב- הוא מתכנן להמשיך לפרנס אותה.. נשמע לך אנושי עדיין? וסליחה, אני ממש לא אמרתי שמפריע לי שהוא תומך בה ומאזין לה.. רק אמרתי את זה, כדי שהנושא הכללי יובהר טוב יותר- היא דבוקה לו לתחת היא מקנאה בקשר שלי ושלו, מפריע לה כל דבר כשאני והוא רבים, היא לא טורחת לבדוק מי אשם, היא פונה אליי ומאשימה אותי. ונכון אני לא חייבת לה שום דבר, גם אם הייתי נשואה לו לא הייתי חייבת לה שום דבר אבל אני אגיד את זה עוד הפעם- האישה לא נורמלית בראש, וברגע שניסיתי להתנתק ממנה היא הפכה אותי למפלצת ודיברה אליי ממש מגעיל, והיא שונאת אותי למה? כי הפסקתי את ההתערבות שלה בקשר שלי איתו.

אוסה

New member
ראשית אני רוצה להבין

אם אין לכם קשר טלפוני / אינטרנט בזמן שהוא שם? אולי תשלחי לו מייל לאימייל שהוא לא קורא לפני שהוא בא ותכתבי לו את כל מה שאמא שלו עושה ואומרת לך - ככה אם היא תגיד לו משהו הוא יראה בארץ את כל מה שכתבת לפני שהיא מספרת לו......

sugar lips16

New member
חשבתי על זה

וכן אנחנו מדברים... אבל לדעתי לא מספיק פלאפון הוא לא לקח איתו בטלפון הוא היה מתקשר רק פעם בשבוע בימים האחרונים אני מתכתבת איתו באייסיקיו כי במקום שעכשיו הוא נמצא יש אינטרנט חופשי... חשבתי על לספר לו לפניי שהוא חוזר.. אבל גם חשבתי על המצב עצמו, וכמה חרא זה יעשה לו, והרי זה בדיוק מה שהיא חושבת שאני רוצה להרוס לו את הטיול ואת החיים... (ואני ממש לא) אז אני מעדיפה לחכות שיחזור, יתאקלם קצת לארץ, ואז אני רוצה לדבר על זה.. הבעיה היא, שהיא עלולה לסתור את עצמה, ולהפתיע אותי בכך שהיא תספר לו לפניי...

גארוטה

New member
יקירתי, את ילדה קטנה

בגיל ובעיקר בהתנהגות שלך ובסגנון הדיבור שלך ובדרך שאת מנתחת דברים. את מכניסה את עצמך במודע למקומות שאין לך מושג איך להתנהג בהם ומתפלא על התוצאות. כל זמן שאת רק חברה שלו, אין לך זכות לנהל ו/או להעביר ביקורת על איך המשפחה שלו מתנהלת, ולהעביר ביקורת על "הבזבזנות" של אמא שלו, זה לא עניינך, נ ק ו ד ה. את לא נשואה עם ילדים וצופה בבעלך מעביר חלק מהמשכורת לבזבוזים של אימו, ולכן בשלב הזה אין לך זכות להעביר ביקורת. מהנסיון שלי, וכמו שאני רואה "אותך" בסיפור, אין לך כרגע מערכת יחסים עם אף אחד (החבר בחו"ל מי יודע לכמה זמן), וגם לא נראה לפי מה שאת מספרת שהיחסים האלה יגיעו רחוק, כי שניכם ילדים קטנים שמשחקים אותה "ילדים גדולים" (בעיקר את) נכנסת לנעליים שגדולות לך בכמה מידות ואת מתפלא שאת לא יכולה ללכת וגם נופלת... תעזבי, תתבגרי, תפיקי לקחים ותיישמי אותם בזוגיות הבאה. בהצלחה.

almog45

New member
אמא"לההההה

את מפחידה.... מה לך ולאמא שלו מה לך ולשיחות נפש עם אמא שלו....תתפשי מרחק זה לא קירבה נורמלית

למעלה