אני על סף שיגעון!

sugar lips16

New member
אני על סף שיגעון!

שלום לכם, אני קוראת כאן לפעמים, ומגיבה מידיי פעם והפעם יש לי בעיה משלי אני אומנם לא נשואה, אני בת 19 וחצי חבר שלי עוד מעט בן 22 אנחנו כבר שנה ושלוש ביחד אמא שלו מטריפה לי את המוח... הוא כרגע נמצא בחו"ל, הוא טס לחודשיים.. שלא נדבר על זה שגם ככה המצב בניינו לא משהו, היא הוסיפה לנו עוד בעיות בהתחלה אני והיא היינו ממש "חברות טובות" והוא התעצבן מזה מאוד, אפילו אמר לה פעם "את תראי שיום אחד אני והיא נפרד רק בגללך, תפסיקי לדבר איתה" ואני רבתי איתו על זה, והכרחתי אותו להתנצל, כי הרגשתי ממש לא נעים אפילו בשמו התנצלתי.. הכלבה הארורה (סורי, אבל אני ממש ממש פגועה ועצבנית עלייה) הולכת לסכסך בניינו משהו מטורף ההורים שלו גרושים, אבא שלו גם ככה לא מת עליי כי אני שמנה והוא אמר לחבר שלי "מגיע לך יותר טוב מזה" אבל נניח, עזבו לרגע.. עכשיו אמא שלו התחילה איתי.. מהרגע שהוא טס, היא שיגע לי את השכל היא כל היום רק התקשרה אליי ושלחה לי מליון הודעות כל הזמן חפרה לי במוח "נו מה איתו? מה החלטת? נו את רגועה? לאן את יוצאת? עם מי? מתי? תזהרי לא לבגוד, אל תעצבני אותו, תפרגני לו, את לא מפרגנת לו" חפרה והרגה אותי. אני שתקתי, ספגתי.. כיבדתי אותה בתור אמא שלו לפני חודש הייתה אי הבנה בניינו, שבה אני באמת עברתי את כל הגבול , מרוב חירפונים ובלבולים (שהיא הכניסה לי כל מיניי דברים לראש, כמו זה שדוד שלו אמר לו לקחת איתו קונדומים וכאלה), אז מרוב החירפונים, דיברתי עליו לא יפה ליד איזה מישהי שהיא מכירה היא נפגעה ממני שלחתי לה זר פרחים הביתה, התנצלתי, אפילו התחלתי לבכות אחר"כ היא דיברה איתי, אמרה לי שאני שולטת עליו שאני קובעת לו מה לעשות בחיים, אמרה לי "איפה תמצאי בחור כמוהו??" אני נפגעתי, ומאותו רגע כעסתי עלייה בטירוף לא רציתי לשמוע ממנה יותר כלום, כי לא הגיע לי המילים האלה היא המשיכה להציק לי ולהטריד אותי, אני הייתי קרה אלייה, היא אפילו לא ניסתה להבין למה! היא הייתה שולחת לי הודעות "אני מרגישה שאת כועסת עליי, אבל בכל אופן..." והיא הייתה ממשיכה לדבר רק על עצמה ורק על הקשר ביניי ובינו, רק נדחפת בניינו מאותו יום אני לא רציתי להכניס אותה ביניי ובינו יותר, אני הבנתי שהיא באמת עושה רק רע, ושתניח לנו. לפני כמה שבועות היא ביקשה ממני לעשות לה טובה, לקחת משהו ממישהו ולתת לה הסכמתי, לקחתי. לא יצא לי להיפגש איתה, שלא נדבר על זה שהמשהו הזה ממש עלוב, שזה כבר מצחיק, היא טימטמה אותי בגלל זה ! כל יום שאלה אותי מה עם זה, ואפילו כשהייתי חולה היא שלחה לי הודעה "אז אני מניחה שלא תגיעי היום לת"א להיפגש איתי ולתת לי את זה" את הכל אני לקחתי לעצמי, שמרתי במקום חבוי בבטן, וסתמתי.. לא דיברתי אלייה אפילו מילה אחת לא במקום!!! תשמעו היא אישה משוגעת, אין ספק אבל תבינו שאחריי הכל זאת אמא שלו איך אני אמורה עכשיו להסביר לו את כל מה שהיה אחריי שהוא לא היה כאן? ואם היא תדבר איתו לפניי? ואם הוא יגן עלייה ולא עליי? הרי היא ממש לא בסדר, היא חושבת שהיא יכולה לקבוע לו ולהחליט לו, והיא ממש מתערבת בניינו.. ואני לא יכולה יותר... אני רק חייבת לציין שהוא בחור שנורא קשור לאמא שלו, הוא גם נורא תומך בה ואני חושבת שהיא נשענת עליו יותר מידיי , מכל בחינה. היה יותר מידיי בזמן הזה ביניי ובינה, היא פגעה בי אתמול במיוחד, היא דיברה אליי ממש מגעיל אפילו אמרה לי בפרצוף שהיא מקווה שאני והוא נפרד. איך מסבירים לו עכשיו את המצב? אחריי שהוא השאיר את שניינו כאן, והיינו חברות והכל היה טוב בניינו... איך?? אני ממש נואשת לעצות.... :( מקווה שתוכלו לעזור לי

קירה71

New member
מה שאת צריכה לעשות זה לערב במיידי את ההורים

שלך שידברו איתה שתעזוב אותך במנוחה.

מה קשור ההורים שלה ?

מה זה פה גנון ? שתגיד לה בפנים שתרד ממנה או שתדבר עם החבר שלה שאמא שלו מטרידה אותה. זה הכל. היא בת 19 לא 12 . אם הוא תינוק אז הוא יצדיק את אמא שלו, אם הוא גבר הוא יעמוד לצד האשה שהוא אוהב. לערב את ההורים שלה יעשה רק בלאגן.

sugar lips16

New member
זה נכון...

אבל לא חסר גברים שמצדדים את האמא.. ומזה אני פוחדת... במצב כזה שהוא יצדד אותה ולא אותי, אין ספק שאין לי מה לעשות איתו. אבל מה הסיכויים שהוא יצדד אותי? כולם אומרים לי, כולל אמא שלי, שהוא ילד שקשור אלייה (דגש על המילה ילד) זה כ"כ מעצבן, כי גם ככה יש בניינו בעיות.. וכל הזמן הזה ציפיתי שאם נפרד זה יהיה בגללו או בגללי או בגלל שניינו ממש לא בגלל אחרים.. אבל לפי המצב, זה מה שיהיה :/

אוסה

New member
קירה ....מה הקשר בלערב את ההורים שלה?

אנחנו מדברים על אנשים בוגרים ולא ילדים בני 7

נומלה

New member
גבולות עושים שכנים טובים

יקירתי מרוב להקשיב לכל מה שהאשה אומרת התחלת להתבלבל. זו אמא של החבר שלך. נכנסים הביתה שלום שלום והולכים לחדר. מה המעורבות הגדולה הזאת? ובשום מקרה אבל בשום מקרה לא לקלל. שמנה או רזה, נימוס אלמטרי דורש : בלי קללות. וגם בלי התנצלויות וענינים . נימוס קריר וזהו. וגם בלי בקשות וטובות הדדיות. פשוט תתנתקי. אם את מגיעה והיא מציקה, מיד קמים ועוזבים (שניכם). בקיצור סנני אותה מהטלפון שלך. אל תקראי ואל תעני. כל מה שהיא רוצה להגיד שתגיד לבן שלה. את אפילו לא בת משפחה. דברי ישירות אל החבר שלך (אל תתלונני על אמא שלו). מקסימום תגידי לו (יפה) שיתקשר לאמא לפעמים כי היא דואגת לו.

sugar lips16

New member
צודקת

אבל על זה הייתי צריכה לחשוב לפניי שהיא כבר נכנסה לורידים והעורקים של הקשר שלי איתו... אני בתמימות, באמת חשבתי שאין בזה כל רע...

שלב ראשון להרגע

כי אם עדיין תהיי נסערת לא תגיעי לפתרון הגיוני. הצעתי לך. וכעת שהוא בחו"ל קחי צעד אחד אחורנית. שום קשר איתה. לא ביקורים ולא טלפונים. סינון מסיבי של השיחות שלה וגם בשיחות שבהם את משיבה לה ,דברי באופן קורקטי. כשיחזור מציעה לך להגיע לביתם מעט (לפחות בהתחלה) ,להיות מאוד קורקטית ולא מעורבת כלל בנעשה בביתם. גשי ישר לחדרו. לא להתארח לארוחות וכל זאת כדי לצנן את היחסים. אם אימו תנסה להבעיר להבות ,אל תקחי חלק בכך. בהמשך, תלוי בה. בכל מקרה מכיוון שראית עם מי יש לך עסק זכרי הוא חברך והיא אימו. היא לא חברתך. נכון שנורא כייף להיות חברה טובה של האמא של החבר אך לא בכל מחיר. לגבי ההתערבות שלה ביניכם. כאן חברך צריך לדבר איתה. אסור לה להתערב, וכל מה שיש לה לומר שתאמר לו. את כותבת שהוא תומך בה . במה ? אל תהיי נואשת. גם אם תפרדו יש המון דגים בים מכל מיני גדלים ומכל מיני זנים.

sugar lips16

New member
אמממ

הוא תומך בה כספית ריגשית, היא אשכרה יושבת ובוכה לו על כמה במינוס היא, כשכל סופ"ש היא יודעת לבזבז על עצמה מליוניי שקלים על יציאות שהיא חייבת לצאת אלייהם (אפילו כשהיא חולה) לבת שלה היא קונה אין ספור דברים.. והכל , כולל הכל נופל עליו כי כשמגיעה סוף חודש עם החשבונות מהבנקים, העצבים יוצאים עליו "למה אתה לא עוזר לי יותר?" "ומתי המצב שלי יסתדר?" "ואני לא יכולה ככה" והיא מתחילה לבכות, ולהיות ריגשי והוא מאחר לפגישות איתי כי הוא יושב איתה ומרגיע אותה לוקח את זה ללב, אשכרה מאמין לכל הבולשיט שהיא מוציאה מהפה, ואם היא צריכה כסף דחוף? יש את הכספומט- החבר שלי, שכמובן רץ לתת לה כסף. כשלה כואב, כואב לו גם.. הוא נורא מעריך ומרחם עלייה והאמת? שהכל היה מוצדק, עד עכשיו.. כשראיתי איזה חולנית היא שהיא חושבת שהיא צריכה להכנס לנו בקשר.. אפילו כשאמא שלי דיברה איתה, אמא שלי אמרה לה "אבל למה את נכנסת לעניינים שלהם? זה לא עניינך" והיא המשיכה "לאאא.. אבל הבת שלך ככה וככה" שתלך מליון כפרות עליי החולת נפש הזאת.. וכשאני ניסיתי באמת להתעלם ממנה, ולענות בקרירות והכל היא התפרצה עליי, כמו אתמול, אחריי שנפגשתי עם החברה שלה לתת לה את מה שהיא ביקשה ממני לקחת ממישהו... קולטת עד לאן החוצפה שלה הגיעה? אני הודעתי לאמא שלי והודעתי גם לחבר שלי, אומנם לא הסברתי לו מה קרה, אבל הודעתי לו גם שאני יותר לא סותמת את הפה שלי יציאה הכי קטנה לכיוון שלי ואני מתחילה לירוק אש ובצדק.. בגלל שסתמתי לה, היא יצאה עליי ככה אתמול גמני יכולה להיות מגעילה וארסית אם זה מה שהיא רוצה, היא מוזמנת לקבל... השאלה שלי הייתה בעצם זה איך לגרום לו להבין את המצב איך להסביר לו מה קרה, כי בסיפור כללי זה נשמע כמו אי הבנה גדולה ועליי זה לא מקובל מבחינתי אם לא תהיה התנצלות, היא סיימה כל קשר אליי ואם הוא יצדד את הצד שלה ולא את שלי, גם הקריירה שלו איתי נגמרה..

איך אמא שלך מגיעה לסיפור ?

א. הוא הבן שלה וזכותו לתמוך בה כמה שנראה לו. אל תשכחי שאתם לא נשואים ולדעתי אין לך זכות להתערב במידת העזרה שלו בה. גם לגבי התמיכה הרגשית. אני דווקא רואה בו משהו חיובי. היא אמא שלו, את זוכרת ? גם אם יש לה בעיות כלשהן (אולי אינך מודעת להן עדיין) יפה שתומך בה. אם תסיטי אותו יתכן ותשיגי תוצאה הפוכה. ולמה אמך מתערבת ? כיצד בכלל נוצר הקשר בין אמך לאימו? האם אתם עומדים להנשא ? האם אתם יוצאים זמן רב ? כדאי ורצוי שלאמך לא תהיה שום נגיעה לעניין ( לטובת שתיכן) . האם את נפגשת איתה שהוא בחו"ל ? אולי את רוצה שיחה איתה לבירור עניינים ביניכם ? אם כן ,השיחה צריכה להיות ברוח טובה ולא קרבית מבחינתך (אלא אם כן את רוצה להטיח בה ולנתק קשרים). אל תצפי להתנצלויות. כי אם היא הייתה כותבת כאן, היא הייתה מצפה גם להתנצלות ממך כי כל צד חושב שהוא הכי צודק. אז מזה כדאי לרדת.

sugar lips16

New member
...........

כן אנחנו יוצאים זמן רב.. המשפחות שלנו כבר מכירות.. ולא אנחנו לא עומדים להינשא.. אמא שלי דיברה עם אמא שלו בגלל כל מה שהיה אתמול, והיא ראתה כמה נפגעתי, אז היא הרימה אלייה טלפון. היא דיברה אלייה ברוגע, ודיברה אלייה יפה זה לא היה על מנת לתקוף אפחד המשפחה שלי לא משוגעת כמו שלו. ושוב, אם לא תהיה התנצלות את הקריירה איתי היא סיימה כי אני התנצלתי כשאני התנהגתי לו בסדר.. ולא אמרתי שלא יתמוך בה, להפך אולי לא קראת נכון. פשוט אמרתי שיש גבול, ואם הוא יעבור אותו אז חבל מאוד...

יש לי שאלה...

כתבת : "בהתחלה אני והיא היינו ממש "חברות טובות" והוא התעצבן מזה מאוד, אפילו אמר לה פעם "את תראי שיום אחד אני והיא נפרד רק בגללך, תפסיקי לדבר איתה" ואני רבתי איתו על זה, והכרחתי אותו להתנצל, כי הרגשתי ממש לא נעים אפילו בשמו התנצלתי.." עצבן את חברך שהייתם בקשר טוב ? או שהוא מודע לבעיה ? ולמה התערבת בניהם ? אני חושבת שזו הייתה טעות להתערב ...

sugar lips16

New member
כן עצבן אותו

מצד אחד הוא אמר שזה מפריע לו, בלי להסביר יותר מידיי מצד שני אמר שהוא מקנא ומצד שלישי הוא זרק לה את היציאה הזאת של "את תראי שיום אחד נפרד רק בגללך"

klasica

New member
מה קרה לך? הילד כולו בן 22 והיא בת 19 מה זה

נשוי לאמו ועל איזה משוואה את מדברת בכלל? בגיל 22 מותר לו עוד להיות קשור לאמא , ואם הוא עדיין חי אצל אמא אז כן הוא צריך לתמוך באמו ובמשפחתו כספית ורגשית אם יש ביכולתו . הגברת עדיין לא אשתו ועדיין לא תפסה בעלות עליו, ועדיין לא עניינה כמה "מליוני שקלים אמו מבזבזת על עצמה או נותנת לאחותו" קצת חוצפה להכנס לכיס של אמא של חבר . רצוי מאד שהחברה תתרחק קצת מהקירבה לאמא של החבר. ונראה לי ששני ילדים שההורים שלהם מתערבים ביחסיהם גם אמא שלה וגם אמא שלו. וחברה יקרה , מוטב לך שלא תריבי עם אמו. לא נראים לך יחסיו של חברך עם אמו, את לא צריכה להשתגע, את לא צריכה להתערב, את רק החברה, שאינך יודעת אפילו אם תתחתנו, לא טוב לך ולא נעים לך, את צעירה עדיין והעולם וגבריו פרוש לרגליך, צאי לחפש מישהו אחר, עם אמא שלא תשגע אותך. כל כך פשוט.

sugar lips16

New member
כן מאוד פשוט

נורא קל לדבר, אני יודעת איך זה. ואמא שלי ממש לא מתערבת בקשר. ממש ממש לא! וסליחה? בגיל 22 מותר לו להתנהג כמו ילד בן 15? אוקיי, שיהיה עלייך מקובל דבר כזה, ממש לא עליי.. ולי את אומרת להתרחק? הרי כל הדיון פה זה על זה שהיא נכנסת לי לעורקים ואני בכלל לא מתאמצת להיות איתה בקשר.. על מה את מדברת אני לא יודעת, אני רק יודעת שזה לא קשור בכלל..

klasica

New member
תראי, את בעצמך טוענת שהקשר ביניכם הוא ממש לא

משהו, אז למה לסבול? במיוחד שההתנהגות שלו לא מקובלת עלייך. אני חוזרת ואומרת, כל זמן שהוא מתגורר בבית עם אמא, ולמרות שלדעתך היא מוציאה ממנו "מליונים" והוא מרגיש שהוא צריך לתמוך בה, לך אין מה להתערב שם ואין לך שום רשות להביע דיעה על כך. מחר תחליטי שאת לא רוצה להיות חברה שלו או שהוא יחליט שהוא לא רוצה להיות יותר חבר שלך, אבל אמא שלו עדיין תהיה שם. ואף אחד לא נכנס לעורקים אם לא נותנים לו. את עדיין לא אשתו, את רק החברה שלו, כך שאין לך שום מחוייבות לאמא שלו. ואם לא תרצי שהיא תכנס לך לעורקים היא לא תכנס. העובדה שאמא שלך התקשרה לאמא שלו אומרת דרשני . מה הקטע הזה בכלל? גם את כמו החבר שלך מתנהגת כמו בת 15 בחורה בוגרת לא נותנת לאמא שלה להתקשר לאמא שלו.

פרצלה

New member
הבחור נשוי לאימו

נפשית,וגם אם תתרגזי זה לא ישנה את זה. ילד יכול להיות קשור לאימו וזה יפה,אבל זה לא המקרה,נקודה.

klasica

New member
זה בדיוק המקרה. את השפתיים מעצבן

שהוא תומך בה, שהוא מאזין לה שהוא תומך בה כלכלית מה זה צריך להיות? . יקירתי היא רק החברה שלו, עדיין לא אשתו ומחוייבותו אליה עדיין בערבון מוגבל בהחלט. מחר הוא יחליט שהיא לא תהיה יותר החברה שלו, או שהיא תחליט שהיא לא חברה שלו יותר, אבל אמא שלו עדיין תהיה שם, וצעיר בן 22 עדיין לא נשוי לא לאמו ולא לחברתו. את משליכה את הסיפור על חמות וכלה. וזה באמת לא הסיפור כאן.

למעלה