אני על סף בכי..

*אביבה*

New member
ואיך?

איך זה מתקשר לכאן? התשובה שלך היתה חצי ואולי רבע תשובה. משהו כזה-תש... אני גם תוהה לגבי המושגים שאתה משתמש בהם. אתה לא חייב לענות אני אשאל בכל זאת. מה זה מלוטשים יותר? יש מד לטש? המונחים שאתה משתמש בהם הם לא ברורים. והפסל ...לא תמיד מופלא למרות שאנחנו עובדים עליו מכל מיני כיוונים. איזה אנרגיות אנחנו מקבלים? הרי הן נמצאות כל הזמן. בקיצור, הכל מאוד לא ברור ומה זה קשור לכאן?

~דויד~

New member
התשובה שלי היתה תשובה

לא חצי ולא רבע ולא שום דבר. יש מי שלא יתיחס אליה, ומי שיסתקרן להבין מה הייתה כוונת המשורר, ומי שיבחר להגיב בצורה אחרת. וחוצמזה, נכון שהיא לא ברורה, אז מה?

~דויד~

New member
טוב, הבנתי את השאלה שלך

אז ככה: בזמן האחרון עולים וצצים להם רגשות אשם, שיפוט וביקורת. והתוצאה, היא שנתתי תשובה לא ברורה, מהסיבה הזאת. כלומר, אם אני מרגיש אשם, אנשים ישפטו ויבקרו אותי האם זה יותר ברור?

*אביבה*

New member
דויד

תמיד תזכור שאני איתך ולא נגדך. תמיד. אפרופו גלגול נשמות... הרגשות שעולים הם אצלך? או בהקשר של חודש תמוז? ואם אתה מרגיש אשם, זה לא בהכרך שישפטו אותך. יכול גם לקרות ההיפך, יתמכו בך.

~דויד~

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני חושב שהאנרגיה של חודש תמוז הביאה לרגישות היתר שלי

*אביבה*

New member
נו, אז תתאר לך

מה זה להוולד בחודש הזה... כן זה כמו שאמרת. הרבה מים...רגישות...

אז....

זאת אומרת שהאנרגיה של החודש אשמה במה שקורה לי בתקופה האחרונה? לפחות בקצת???? ´געגעת.....

רומריו11

New member
וולה אתה לא צודק

בכלל ולך יפיפה אני אומר: לא נורא מה שלא הורג מכשל אנחנו לא אנשים לוזרים אנחנו אנשים שמתמודדים עם קשיים למעשה אני בטוח שכבר התגברת בסופו של דבר כל הטלטלות האלו בחיים הם לטובה כי גורמים לך להבין דברים יותר טוב

למעלה