אני על סף בכי..

night mistress

New member
אני על סף בכי..

אני צריכה לעבד נתונים ב SPSS ..אני יושבת על זה כבר יומיים עם תוכנה שאני לא מכירה ואני לא מצלחה לעשות כלום.. עצוב...

night mistress

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

סליחה על הבוטות.. אני לא מאמינה!!!!! כל מה שעשיתי בשעות האחרונות נתק.. אלוהים למה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתמוטטתתתתתת..

night mistress

New member
למה? למה?למה?למה???

הייתי היום ילדה טובה..בחיי.. למה????????? איך אני אשחזר את זה עכשיו..עבדתי על זה 3 שעות..ותוך שניה בגלל הטימטום שלי שלא שמרתי הכל נמחק לי.. מחשב @#$@@#.. איייייייייששששששש....אני עצבנית..עצובה..מיואשת...

רומריו11

New member
מה

הבעיה שנים שלוש לופים פנים ועוד כמה חיצונים זה כל הסיפור בד"כ בתוכנות האלו בנוסף השילוב של פקודות מקרו וC++ עושים את החיים הרבה יותר קלים למעשה זה כמו הבעיות של המכוניות הפלגים בקרבורטור פלוס מינוס

~דויד~

New member
ראש חודש תמוז, הוא לא קל

הפיקי לקחים - להבא שימרי כל כמה דקות את עבודתך. וזיכרי כי קשה לבנות וקל מאוד להרוס, כל דבר בחיים.

לסלי

New member
לא יודעת אם זה יעודד אותך אבל:

קרה לי בעבר מקרה דומה: עבדתי על פרוייקט גמר באדריכלות, וחברה שלי זרקה לעברי סרגל (כוונותיה היו טהורת לחלוטין!!!) וקרעה לי את הפרוייקט. הייתי באותו המצב שאת נתונה בו עכשיו (אין צורך לתאר את תחושת הבאסה הנוראית).... נאלצתי כמובן לעשות הכל מחדש , והאמת - יצא לי פרוייקט הרבה יותר יפה מקודמו!!!! הייתי הרבה יותר מרוצה ממנו..... עם הניסיון מגיעה ההצלחה כנראה. לכל דבר יש סיבה. וגם אם לא, אז אפשר להמציא אותה....

night mistress

New member
תודה על מילות העידוד..

עכשיו אנחנו יומיים אחרי..אני מרגישה הרבה יותר טוב.. וגם שיחזרתי את זה ובאמת זה נראה קצת יותר טוב.. אבל אני כרגיל טיפה מסתבכת.. שלכם באופטימיות.. אני

*אביבה*

New member
דויד, אתה מוכן להסביר את דבריך

על חודש תמוז? לא מבינה מה הקשר לכאן.

*אביבה*

New member
הגבתי. ../images/Emo13.gif

עכשיו תורך...
ונשמה... אל תשכח את הסוודר כשאתה יוצא לעבודה. אמרו שיהיה היום יותר קר מאתמול.... אחחחח, איפה הימים ההם? טוב, אני לא ממש מתגעגעת, בעצם, אולי כן, קצת....

~דויד~

New member
האנרגיה של חודש תמוז

היא של רגישות יתר. תמוז -> מזל סרטן -> מים -> רגש... זהו בערך. יש לי שאלה אליך, אביבה: למה אנחנו חוגגים את חג הפסח למשל?

*אביבה*

New member
אני מרגישה כמו בחידון התנ"ך

אבל אענה לך בכל זאת. כי שאלת. 1) לזכר יציאת מצריים 2) כי פסח על דלתותיהם... 3) חוגגים את היציאה מעבדות לחרות 4) את החרות קבלנו בתור עם, עכשיו אנחנו צריכים לתת לעצמינו את החופש.החופש של כל אחד מאיתנו לעצמו. וזה בעצם להרגיש טוב". דויד, יש לי עוד תשובות לשאלה הזאת והן פילוסופיות לגמרי. אגב, את הקבלה בנושא הזה אני גם מכירה ואם תרצה להוסיף עוד אז בכיף. עכשיו תורך, פרט נמק והסבר, אנרגיה של מזל סרטן... מים... רגש... לא בערך.בדיוק.

~דויד~

New member
לכל יום יש אנרגיה משלו

לכל חודש, לכל שבוע, לכל חג. חג פסח הוא לא לזכר יציאת מצריים. אלא פשוט בזמן הזה בשנה, יש אנרגיה שיכולה לעזור לנו לצאת מעבדות לחרות בתוכנו. קחי למשל פסל: הוא עובד בהתחלה על צד אחד, אחר כך על צד אחר , עד שבסוף יוצא פסל מופלא. כך גם אנחנו מקבלים כל מיני אנרגיות, ועם הזמן אנחנו נעשים מלוטשים יותר ויותר, מיום ליום, משנה לשנה, מגלגול לגלגול

למעלה