אני על הקרשים

לי מ ו ר

New member
אפשר לשחרר אצבעות

אם יש משהו עקבי בחיים שלי, אז זה כנראה הבטא השלילית. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בינתיים מתכננת חופשה של חודשיים שלמים מהטיפולים (יש
), כנראה ש-2004 צריכה להיות שנת הפריון שלי. תודה לכולכן, על האצבעות, ועל האופטימיות שהחזרתם לי. הולכת לאכול, ולנוח.

ליזט2

New member
ווואיי שיט אווווווף מצטערת לשמוע

כבר חשבתי שאם כל האצבעות והאנרגיות החיוביות שהפרחנו אלייך מכל ה-
יניבו תוצאות חיוביות אווווווף קשה אני יודעת תהיה חזקה תאגרי כוחות ותנוחי לך בהפסקה שאת חייבת לעצמך מתוקה
ותחזרי אלינו חיובית אופטימית ופוריה לשנה החדשה ....... תתעודדי...... ותדעי שאוהבים אותך מאוד
ועוד המון המון המון

../images/Emo14.gif אני כל כך מצטערת

אין לי מה לומר, חוץ מלשלוח חיבוק ענקי ענקי ענקי. ולהגיד לך שלבחורה מיוחדת כמוך, מגיע סוף שמח לסיפור הזה.

neta2

New member
אוי לא../images/Emo10.gif אוףףףף../images/Emo14.gif

מצטערת לשמוע יקירתי, בהחלט מגיע לך כבר בטא חיובית והריון שמח. די כבר לשליליים האלו. אני מצדיעה לך על כמות האופטימיות שבך, את מדהימה. מאחלת לך שבחודשיים הפסקה - תפתיעי את כולנו

צוקה1

New member
לימור מצטערת על השלילי זה רעיון

מצויין:תנוחי,תהני, תאספי כוח וזאת תהיה השנה הכי הכי שלך. מחבקת ושולחת לך המון אופטימיות ואנרגיות חיוביות-צוקה

גוליגל

New member
אוייייייי

אני כל כך מצטערת. קיוויתי שהאופטימית עד אין קץ תקבל סופסוף חיזוק. המון חיבוקים. תנוחי טוב.

רועיבת

New member
מצטערת לשמוע

מאחלת לך התאוששות מהירה, חודשיים מדהימים, ואלי איזה נס קטן (ספונטני?! ככה סתם, בשביל האופטימיות).

לי מ ו ר

New member
תודה בנות ../images/Emo24.gif

בינתיים הכנתי עוגיות שוקולד צ'יפס לבן, ויצאנו להליכה לשיפור הכושר. פסונטני ממש קשה להאמין, הביציות שלי עקשניות יותר ממני, אבל חופשה מהורמונים מתמרים ומחטים נשמעת לי מושלמת

../images/Emo14.gif למה לא שמעת שם למעלה לתפילתי

לימור את ההודעה שמעתי ב-
לפורום רק עכשיו אני נכנסת לזמן יחסית מועט. כשפתחתי את הפלאפון כדי להתקשר לאיש (רק כשאני מחייגת אפשר לדעת שיש לי הודעה) ושמעתי את הסימן שיש הודעה, את לא מתארת לעצמך את דפיקות הלב שהיו לי באותו רגע אם מישהו היה לידי היה כמעט ושומע... כן! ידעתי שזאת את! בדיוק כרגע בזמן שאני כותבת, אני מרגישה את אותן דפיקות לב, רק שעכשיו אני כבר יודעת
ובאותו רגע עוד היתה לי תקווה...באמת שהאמנתי...ואז שאלתי (בלב כמובן) למה???? הרגשתי את הצביטה בלב (וגם בגרון) אני כותבת לך כרגע במקום להתקשר... אני רוצה לתת לך זמן לעצמך.. למרות שאני רואה שאת כבר אוספת את שברייך (
) מצד אחד רוצה לתת לך את ליבי והאוזן, אבל מצד שני לא בטוחה שעדיין את רוצה לדבר.... כי אני מכירה את הסיטואציה (כן, מי לא מכירה אותה כאן בפורום) פתאום רוצים לדבר ובאותה הזדמנות לבכות ולא לומר כלום... אני אתקשר אלייך מחר (אלא אם כן...) חושבת שאני אמורה לתת לך עוד זמן... בינתיים מחבקת אותך חזק חזק!!!!!

יעל301

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ../images/Emo7.gif

זה לא פיירררררררררררר כל כך חיכיתי להודעה שלך שתבשר לנו שהנה אנחנו יכולות לקרוא לך אמא אוףףףףףףףףףףף ועוד אוףףףףףףףףףףףףף מקווה שאת בסדר ומחזיקה מעמד שולחת לך
חזק חזק ויהיה בסדר את תראי

ישראלה2

New member
אוף לימורי אני ממש מצטערת ../images/Emo10.gif

שולחת לך המון חיבוקים ומתפללת שהכול עניין של זמן.

לי מ ו ר

New member
../images/Emo6.gifנזכרתי

החודש בין כל הדברים שהיו, גם הסתבר לי שאחד הילדים בגן שלי עם מחלת הנשיקה. בהיסטריה הלכתי לעשות בדיקות cmv אפשטיין בר ולפי משרד הבריאות הייתי צריכה לעשות גם אבעבועות רוח. אז ה-cmv והאפשטיין בר יצאו שלילים, טוב מי כמוני טובה בשלילים. אבל לפחות פעם אחת ראיתי חיובי בבדיקת דם, אמנם באבעבועות רוח, אבל מה אכפת.

חגית6

New member
לימור ../images/Emo24.gif

כיף לראות אותך מחייכת
גם אם זה בציניות
צר לי על השלילי
אזרי כוחות וחזרי לעבודה, אנו נהיה כאן להחזיק

ישראלה2

New member
זה יגיע את תראי../images/Emo24.gif

החיובי יגיע גם במקום שהוא צריך להיות ואת תצאי בידיים מלאות. אם תסתכלי מסביבנו מתישהו כולם יוצאות בידיים מלאות והשמות מתחלפים פה בפורום. זה לוקח קצת זמן-אני נשואה כבר 5 שנים -ואני נאחזת בתקווה שזה צריך לקרות לכולנו.ועוד עם הטכנולוגיה של היום אסור לנו להתייאש למרות הקושי. אנחנו נחזק אחת את השנייה ונמשיך לצעוד קדימה.

אוףףףףףףףףףףףףף עצוב לי ../images/Emo7.gif

למה אין לך משהו משמח לספר לי????????? אבל שמחה שאת אופטימית וקיבלת את זה כמו גדולה תהני מהחופשה ואכן 2004 תהיה שנת הפריון שלך ושלי!!! בהצלחה חיבוק ענק
שלחתי לך מסר

למעלה