אני על הקרשים

רועיבת

New member
יום שני זה כבר

מחר. כל יום שעובר, והיא לא מגיעה - מעלה את הסיכויים לחדשות טובות... מאחלת לך שבעוד שבוע תוכלי לעודד את ה"נשברת" הבאה ב"הינה, גם אני חשבתי שהמכשפה מגיעה, ובמקום זה הבטא יותר מהכפילה". מחזיקה לך אצבעות

sher72

New member
לימור אל תתיאשי עדיין הכל פתוח ואני

מחזיקה לך אצבעות חזק חזק לבטא חיובית

talib3

New member
היי לימור

קומי עכשיו מהקרשים,זה לא טוב לגב. עכשיו לשאוף ורוד, לנשוף שחור, מחשבות חיוביות מפחידות את המכשפה
מחזיקה לך אצבעות
ושתעשי
על כאבי מכשפה והרגשה רעה.

baby4u

New member
עידוד

את בדיקת ההריון שגילתה את הבת המדהימה שלי עשיתי אחרי שבוע של כאבי מחזור - בלי מחזור - היה חיובי חזק. בהצלחה

ליזט2

New member
אז תיזכרי שהבטחת לנו אופטימיות

עד אין קץ
אז הבטחות מקיימים
וחוץ מזה עוד מוקדם להסיק מסקנות מוטעות שמעת קדימה תתאוששי ותעסקי לא משנה במה העיקר שהזמן יעבור עד מחר ההמתנה היה קשה אבל מה שכולנו עוברות קשה יותר תראי שהכל יסתדר בסוף ושכולנו ניהיה יום אחד מאושרות אז שהיה המשך יום טוב לך

גיליה

New member
לימורי../images/Emo140.gif

מקווה שהפעם זה יצליח ושתחושות הבטן יצליחו לתעתע בך. מבינה ורוצה ממש כמוך לקבל כבר תשובה חיובית אמיתית, מחזיקה לך אצבעות להצלחה גדולה ומפתיעה מחר. נא להשאר אופטימית עד אין קץ

keren05

New member
לימור../images/Emo28.gif

ללימור האופטימית עד אין קץ. זה הזמן להיות אופטימית ומלאת תקווה. שולחת לך חיבוקים כדי שלא תיפלי. בתקווה לחדשות טובות קרן

גוליגל

New member
מחזיקה לך אצבעות המון

עוד קצת סבלנות ... והלוואי שתקבלי
על סימני מכשפה.

תמר27

New member
מקווה בשבילך, עם כל - ../images/Emo23.gif

אני מחכה ומתוחה, אני כ"כ רוצה שתעשי לנו קצת נחת...
אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן שזה יצליח !!!

יעליק27

New member
מוסיפה גם את האצבעות שלי../images/Emo45.gif

מקווה מכל ה
שתחזרי אלינו מחר עם
ענק ותבשרי על התוצאה החיובית הגבוהה
אין כמו אופטימיות רק היא תעזור לנו לא להשתגע
המוני
ים ואת יודעת שהזמן יעבור לפחות זה בטוח

לי מ ו ר

New member
האופטימיות התחילה להזדחל

לאט לאט פנימה. מנסה לחשוב רק על דברים חיוביים. החתולה שלי לא עוזבת אותי, בד"כ זה קורה כמה ימים אחרי הכוריגון. בד"כ שאני עם פנינים , ומגיע השלילי, המכשפה מגיעה כמה שעות אחרי הפסקת התמיכה. היום אני עם גסטון, הפנינים נלקחו אתמול בערב, והיום עד הגסטון הכל היה כמו שצריך. באף סבב לא הרגשתי את המכשפה כמו עכשיו, הפעם זה התכווצויות רחם המקפלות אותי, כאבי גב המגבילים בתנועה... בקיצור מנסה לראות את כל החיובי שאפשאר, ועם כל התמיכה שלכן, זה ממש לא קשה. תודה לכן בנות מדהימות עוד 20 שעות לתוצאת הבטא.

עמית@

New member
לימור, גם אני מצטרפת לתקווה.

חתולים ידועים ש"מגלי מתכות" רציניים בקשר לשינויים הורמונלים, הלוואי..

לימורי מתוקה...../images/Emo57.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

חשבתי עלייך אתמול כמעט בכל היום בגלל מה שאמרת לי על כאבי מכשפה.. ולא הפסקתי להתפלל ולבקש (מקווה ששמעת אותי שם למעלה כל פעם כשביקשתי והתחננתי) ולקוות שבאמת כמו שכבר כתבו לך, אלה יהיו כאבי ההריון
.. רוצה לשלוח לך המון אנרגיות חיוביות
!!!! מקווה שכל ההודעות האלה יעזרו!!! לא מפסיקה להחזיק לך את ה-
(וגם של כל הקרובים) שולחת לך
ים ולא מפסיקה לחשוב ולהתפלל..... אמן אמן אמן....

יעל301

New member
לימורי ../images/Emo24.gif

שולחת לך
ענק ענק מלא אופטימיות מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ויהיה בסדר אל תדאגי מצטערת שהגבתי מאוחר אז שוב
ענק ומלא אופטימיות

פליאה 4

New member
ללימור שתמיד מעודדת בזמן הנכון

במינון הנכון אני שולחת לך עידוד אחד גדול ו

פליאה 4

New member
קפץ לי בטעות המשך

אני שולחת לך עידוד גדול ו
ענקי ומחזיקה לך אצבעות תבשרי לנו בקולי קולות שאת בהריון אמן כן יהי רצון

צוקה1

New member
לימור אני שמחה שבנתיים את מרגישה

מעודדת יותר .זהו, ככה טוב! מחזיקה אצבעות הכי חזק שאפשר ומחר,אמן, נאחל לך מזל טוב ענקי ונתחנף אליך קצת שתפזרי עלינו קצת אבקה. בהצלחה חמודה-צוקה

d2b2

New member
מצטרפת להחזקת האצבעות וגם אני

מטפסת על הקירות ומאוד מבינה לליבך ... בהצלחה לכולנו !!!

למעלה