אני על הקרשים

לי מ ו ר

New member
אני על הקרשים

ביום שני הבטא, בינתיים אני עם כאבי מכשפה מתגברים. מנסה לחשוב שזה עדין לא אומר כלום. מנסה לחשוב את כל המחשבות החיוביות, אבל הן מתחילות להתפוגג, מחכה כבר לסיים את כל הסבב הזה, ולנסות להחזיר את עצמי למצב טוב יותר. כל הכוחות אבדו.

chompi1

New member
לימור, ../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מה לומר, רק לתת
לעידוד. תחזיקי מעמד, רק עוד קצת וביום שני, כשתקבלי חיובי תראי איך כל הכוחות שלך חוזרים... בנתיים, מחזיקה לך אצבעות חזק

פּוֹנְג

New member
תסתכלי על החתימה שלך

אותי היא מעודדת בכל פעם מחדש תסתכלי ותאמיני שחייב להיות טוב.

sigal78

New member
לימורי,

את יודעת טוב יותר ממני, כמה בנות בפורום הנכסף החלו עם סימני המכשפה והיום מצפות או חובקות
. וכפי שקודמתי אמרה ויפה - תסתכלי על החתימה שלך ואל תשכחי - להיות אופטימית עד אין קץ!!!!! מחזיקה לך אצבעות
באהבה
סיגל

ישראלה2

New member
../images/Emo45.gifמחזיקה אצבעות

הימים הכי קשים ככל שמתקרבים זה מוכר וידוע-חזקי ואמצי. עוד קצת מחשבות חיוביות. והכאבים - הם לא אומרים כלום, זה הפחד שמשתלט עלינו בימים כאלה. בהצלחה

נועם@בת

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל האצבעות שלי

ועוד 36 של ה
ים. כאבי מכשפה אף פעם לא הפריעו להריות מוצלח להתפתח
. אז אני מתפללת בשבילכם להכי טוב שיש.
נועם

קינמוני

New member
לימור- את הרי יודעת שסימני מחזור

יכולים להתפרש לשני הכיוונים כך שאל תתיאשי עדיין. שום דבר עוד לא אבוד. מבטיחה לך שאני מחזיקה לך אצבעות וממש מקווה לבשורה משמחת ממך ביום שני עד אז-תשמרי על אופטימיות או לפחות תשתדלי

לי מ ו ר

New member
תודה בנות ../images/Emo24.gif

מנסה לחשוב הכי אופטימי, ומנסה לשכנע את עצמי לא להתפתות לעשות את הבדיקה היום. תודה על האצבעות והמילים החמות

petit choux

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif חזק

קשה לי לקורא את המילים שלך כי את תמיד כזאת אופטימית ותמיד יודעת מה להגיד ובזמן הנכון אז תרימי את הראש ותסתכלי קדימה עם האופטימיות שכל כך מאפיינת אותך בהצלחה מתוקה

a17

New member
היי היי ../images/Emo42.gif עם היתה אליפות העולם

בהתאוששות מנפילות, אכזבות וכיו"ב... היינו אנו בנות הפוריות בכל העולם זוכות במקום הראשון... אנחנו אלופות ב"כנגד כל הסיכויים" ואנחנו יודעות שנצליח עם לא היום אז בחודש הבא. מותר לך להרים ידיים ולהתייאש ליום יומיים שלושה, אפילו לשבוע...לנוח קצת מהאופטימיות כי היא ממילא חוזרת אחרי כמה ימים ובמשנה מרץ (האופטימיות), כי עם לא היינו אופטימיות היינו פה בעסק הזה? אני מחזיקה לך אצבעות ויודעת שתצליחי

a t i

New member
היו פה הרבה הריונות שהתחילו בסימני

מחזור. עד שלא הוכח אחרת, הסבב הזה עומד להסתיים בהריון. אני אהיה אופטימית עבורך ואחזיק
חזק

לבנה123

New member
../images/Emo24.gif לימור

רק רציתי להגיד שאני מחזיקה אצבעות, ושבחודש שבו התברר שהתשובה חיובית, היו לי תחושות מכשפה חזקות ביותר (כאבי הבטן האיומים הרלוונטיים, המצב רוח, אפילו 2 חצ'קונים חצופים, ובכלל כל מה שצריך). אז אני מבטיחה את כל הניחומים האפשריים כשיהיה את מה להספיד, אבל לדעתי את עוד לא שם.

לאופטימית עד אין קץ

את יודעת שאין שום דבר מוחלט עד הבטא. אני אופטימית, סימני מכשפה הרבה פעמים הוסבו לסימני בטא חיובית גבוהה. אנחנו איתך, מחזיקים אצבעות, ומייחלים לכך, שתבשרי לנו שהאופטימיות הזו השתלמה ביג טיים. חיבוק ענקי לעבור את היום וחצי המבאסים האלה.

תחזיקי מעמד עוד קצת

אני לא יודעת מה להוסיף, רק שתהיי חזקה ותמתיני עוד קצת לפני שאת מתחפרת לך בשלילי כי אולי הוא עוד יפתיע ולהיות הדאון תמיד יש זמן... תחזיקי מעמד

neta2

New member
לימורי.. כאבי מכשפה היו לרבות

בפורומים הנחשקים בסופו של דבר איתות לגבי בטא גבוהה. אי אפשר עוד לדעת. אני מתפללת ומייחלת לרגע שתבשרי לנו על בטא יפה ו2 פסים. מאמינה בך!!! נשיקות וחיבוק אחד גדול

רציתי לשלוח לך מסר והנה אני רואה פה

מה כתבת שולחת לך המון אנרגיות חיוביות ושכאבי המכשפה יהיו רק הכאבים של הרחם המתרחב שלך למשך 9 חודשים עגולים ובריאים, אמן מחזיקה אצבעות חזק חזק ומצפה מחר לאחר שאחזור מזיידמן לשמוע בשורות טובות הבנת???? בהצלחה

למעלה