פילוסוף רוחני33
Well-known member
אני עושה עבודת קודש! אני משפר את העולם. יש לי שליחות. אני נלחם בעולם. העולם מכוער וטיפש, וצריך לשפר אותו. אני יותר מעניין ורוחני ואתן לעולם חוכמה, אהבה ורוחניות.
תפקידם של בני האדם, של כל בני האדם (ובמיוחד היהודים) הוא לשפר ולתקן את העולם. לא בגלל שהוא "מכוער וטיפש", אלא בגלל שהוא נברא באופן כזה שלבן האדם יהיה חלק ותפקיד בתיקונו.אני עושה עבודת קודש! אני משפר את העולם. יש לי שליחות. אני נלחם בעולם. העולם מכוער וטיפש, וצריך לשפר אותו. אני יותר מעניין ורוחני ואתן לעולם חוכמה, אהבה ורוחניות.
אכן, אין לי משהו נגד העולם אבל אני חושב שרוב האנשים טובים אבל חומרניים וטיפשים. טוב הוא צורך קיומי, חוכמה ורוח הן מעלות שקשה להגיע אליהן. צריך לתת לעולם עוד רוח ויופי, אהבה וחוכמה. חשוב לזכור שצריך להילחם בעזרת שמחה ואהבה ולא בעזרת תוקפנות. אני נלחם בעולם כבר הרבה שנים. שיהיה לך טוב בגלל המחמאה בסוף.תפקידם של בני האדם, של כל בני האדם (ובמיוחד היהודים) הוא לשפר ולתקן את העולם. לא בגלל שהוא "מכוער וטיפש", אלא בגלל שהוא נברא באופן כזה שלבן האדם יהיה חלק ותפקיד בתיקונו.
אשרי כל אלו שפועלים לשם כך במודע.
לא אוהב ולא מתלהב מהתנשאות. גם לא חושב שהיא בהכרח נכונה, אבל מפאת כבודך לא נכנס אליו. סבור שהיא פוגעת בך יותר ממסייעת, אבל מתוך ידיעה מוחלטת שלא אשנה את דעתך בעניין, כאמור, לא רואה טעם מיוחד להיכנס לנדבך הזה של דבריךאכן, אין לי משהו נגד העולם אבל אני חושב שרוב האנשים טובים אבל חומרניים וטיפשים. טוב הוא צורך קיומי, חוכמה ורוח הן מעלות שקשה להגיע אליהן. צריך לתת לעולם עוד רוח ויופי, אהבה וחוכמה. חשוב לזכור שצריך להילחם בעזרת שמחה ואהבה ולא בעזרת תוקפנות. אני נלחם בעולם כבר הרבה שנים. שיהיה לך טוב בגלל המחמאה בסוף.
אני שמח שהחמאת לי, וחושב שזה יפה. שיהיה לך טוב בזכות המחמאה שנתת לי.לא אוהב ולא מתלהב מהתנשאות. גם לא חושב שהיא בהכרח נכונה, אבל מפאת כבודך לא נכנס אליו. סבור שהיא פוגעת בך יותר ממסייעת, אבל מתוך ידיעה מוחלטת שלא אשנה את דעתך בעניין, כאמור, לא רואה טעם מיוחד להיכנס לנדבך הזה של דבריך.
כך או אחרת כאמור, אשריך על כך שאתה פועל לתקן את העולם בדרכך וכהבנתך. הלוואי וכולם היו מקפידים לנהוג כך.
שיהיה לך טוב בלי כל קשר למחמאות שנתת או לא נתת לי.אני שמח שהחמאת לי, וחושב שזה יפה. שיהיה לך טוב בזכות המחמאה שנתת לי.
תודה, גם לך. ושיהיה לך עוד יותר טוב בזכות המחמאה היפה שנתת לי.שיהיה לך טוב בלי כל קשר למחמאות שנתת או לא נתת לי.
מי שעושה לטובת האחר, לא מפיץ את מעשיו.אני עושה עבודת קודש! אני משפר את העולם. יש לי שליחות. אני נלחם בעולם. העולם מכוער וטיפש, וצריך לשפר אותו. אני יותר מעניין ורוחני ואתן לעולם חוכמה, אהבה ורוחניות.
למה לא? חשוב לעשות לטובת האחר, וצריך להיות שמח שעושים למען אחרים ואף לשתף בזה.מי שעושה לטובת האחר, לא מפיץ את מעשיו..
או, כמו שהתלוננת לאחרונה, הוא מרביץ לךאנשים למדו שצריך להיות יותר רוחניים ואסרטיביים. למשל יותר אוהבים מאשר קודם שאני שואל על התחביבים כי אלה הדברים החשובים לאדם, ואני מאחל לא טוב לאדם במקום לריב ולקלל אז הוא מניח לי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.