אני עושה סקר

אני עושה סקר

כדי לעצבן את עצמי...
בכמה הופעות הייתם עד עכשיו? וכדי שאני לא ארגיש ממש, אבל ממש גרוע, בבקשה תגידו לי שאני לא היחידה שעוד ראתה את החמוד הזה?

starsgirl

New member
אני לא הייתי פה הרבה זמן...

אבל לא הייתה פה מנהלת אחרת??! "דליה מכפר עין הוד" או משהו?!! -עדי-

Dor K

New member
היא עדיין...

המחשב שלה מקולקל, ותוך כמה ימים היא תחזור.

Dor K

New member
רק רום נעלם

כאילו בלעה אותו האדמה. כולם פה

טעות......./images/Emo88.gif

אני מניחה שלא זוכרים אותי פה..... אני כל פעם באה ונעלמת.. אז לחדשים.. ולוותיקים של הפורום הזה.. אני הדר.. זאת שכל הזמן באה ונעלמת,באה ונעלמת אני זאת שהוכתרה בתור הדודה מאפגניסטן (יה רייט) ולא מביאה מתנות לאף אחד(רום? מישהו? ביקשתם מתנות? חכו לחגים...) וזהו... עכשיו באמת אפשר להגיד שכולם פה..

Dor K

New member
הייתי כולה ב5 הופעות

מה, אני אצטרך למשכן את הבית, אם אני אתחיל ללכת קבוע להופעות...

shoogy

New member
אני ממש

לא רוצה לעצבן אותך אבל השאלה שלך גרמה לי לספור את כל הכרטיסים מההופעות שהייתי בהן והגעתי ל-27 הופעות (לא כולל את ההופעה הבאה באילת ובקיסריה). האמת שבכל הכסף שהכל עלה לי יכולתי לקנות איזה בית קטן

shoogy

New member
בעצם שכחתי

יש לי כרטיס להופעה בצוותא (שורה 3 למתעניינים) שפשוט איחרתי להופעה אז לא נכנסתי. פאדיחה.

../images/Emo2.gif אני המומה מעצמי!

ספרתי!!! 37 הופעות, לא כולל מוצקין ור"ג החודש. כלומר, 39. זה נראה כל כך מעט!!!!
אוף

אהבתיה

New member
כל כך מעט?!?! ../images/Emo12.gif

מעט????? זה הרבה מאוד!!!!!!!!! רוני, אני החלטתי סופית להעניק לך את תעודת השלמׂכוהולית הכי הכי הכי משוגעת!!!

../images/Emo6.gif ../images/Emo12.gif

שנתחיל בחישובים ? 37 הופעות, לעומת 18 שנים ...? רוני´לה לא מפספסת אף רגע, אל תדאג, זאת רק תחילת הדרך
רוני, את באמת מאכזבת ... 37 ? זהו ..?
מתי את באה אלי ? נלך לעשות קצת שופינג

יפה...

אחרי 37 מפגשים, היא כבר יודעת עליו, יותר ממה שהוא יודע על עצמו. מי שקורא פה, יכול לחשוב שלפחות גרת איתו שנתיים באותה דירה. יש לך את זה.

למעלה