אני רוצה להביא תפוז אני מתקבלת למסיבה ?
C chuchi46 New member 11/11/07 #40 ../images/Emo4.gif אנחנו לא כל כך צריכים משקפי שמש... את עדיין בחוץ
C chuchi46 New member 11/11/07 #45 לכל אלה שעוד לא הצליחו להיכנס למסיבה- שימו לב עד עכשיו יש לנו במסיבה: 1.אורגן 2.ברק 3.גוגואים 4.דלעת 5.הוריקן 6.וירוס 7.זוהר 8.חציל עוד מישהו מתכנן להצטרף?
לכל אלה שעוד לא הצליחו להיכנס למסיבה- שימו לב עד עכשיו יש לנו במסיבה: 1.אורגן 2.ברק 3.גוגואים 4.דלעת 5.הוריקן 6.וירוס 7.זוהר 8.חציל עוד מישהו מתכנן להצטרף?
C chuchi46 New member 11/11/07 #47 בדיוק מה שהייתי צריכה! מה שקצת גשם יכול לעשות... ברוכה הבאה למסיבה שלי
C count on me New member 11/11/07 #48 ישש=]]..באותה הזדמנות אני יביא איתי גם את ה - ים או את ידידי יאיר....את שניהם אני אוהבת
H hadarwin New member 11/11/07 #49 אוף נתקעתי עם כלב.. איזה באסה אנחנו יכולים לבוא שנינו?? חח עליתי מקודם אבל רציתי לראות באיזה אות ומה כולם הביאו
אוף נתקעתי עם כלב.. איזה באסה אנחנו יכולים לבוא שנינו?? חח עליתי מקודם אבל רציתי לראות באיזה אות ומה כולם הביאו
C chuchi46 New member 11/11/07 #51 שתיכן מוזמנות בברכה ../images/Emo13.gif אני חושבת שיש כאן פיצוח סידרתי!
C chuchi46 New member 11/11/07 #52 לחשוב לחשוב, לחשוב! כפי שאמר ידידי פו הדב פיניאטה לא נצרכת, לפחות לא כרגע, אז אני מצטערת... את בחוץ
C chuchi46 New member 12/11/07 #58 תאמיני או לא, אבל כרגע אנחנו לא צריכים אפילו חתיכת נזלת! וואו, אני לא מאמינה על עצמי שסירבתי להצעה הזאת
תאמיני או לא, אבל כרגע אנחנו לא צריכים אפילו חתיכת נזלת! וואו, אני לא מאמינה על עצמי שסירבתי להצעה הזאת
H hadarwin New member 12/11/07 #59 חחח אבל רגע מה יש לנו תרשמי לה.. היא בטוח תבין ! חח בהצלחה ! אני בטוח שתיכנסי אם תרצי אני יכול לתת לך משו שתוכלי לבוא איתו בינתיים חבר שלי מביא מזוזה.. הוא דתי .. זה מפריע?? וBTW אני בן
חחח אבל רגע מה יש לנו תרשמי לה.. היא בטוח תבין ! חח בהצלחה ! אני בטוח שתיכנסי אם תרצי אני יכול לתת לך משו שתוכלי לבוא איתו בינתיים חבר שלי מביא מזוזה.. הוא דתי .. זה מפריע?? וBTW אני בן
C chuchi46 New member 12/11/07 #60 מצטערת מצטערת מצטערת! השירשור הבא יהיה שירשור היכרות אני חושבת מזוזה זה מצויין חחח גם חברך מוזמן לבוא וד"א- אתה יכול לכתוב לה בעצמך את הרשימה
מצטערת מצטערת מצטערת! השירשור הבא יהיה שירשור היכרות אני חושבת מזוזה זה מצויין חחח גם חברך מוזמן לבוא וד"א- אתה יכול לכתוב לה בעצמך את הרשימה