אממ מה בקשר למטאור?
C chuchi46 New member 10/11/07 #23 שימו לב- גם עדי הצטרפה אלי למסיבה../images/Emo6.gif היא הביאה איתה גוגואים אז יש לנו עכשיו- 1.אורגן 2.ברק 3.גוגואים עוד מישהו רוצה להצטרף?
שימו לב- גם עדי הצטרפה אלי למסיבה../images/Emo6.gif היא הביאה איתה גוגואים אז יש לנו עכשיו- 1.אורגן 2.ברק 3.גוגואים עוד מישהו רוצה להצטרף?
A adi23e New member 10/11/07 #24 נראה לי ש..... אני יודעת איך מקבלים כניסת vip למסיבה.. אתן לכם לגלות לבד שבוע נפלא לכם! תהנו, תחייכו, תשמחו, נשמו אוויר
נראה לי ש..... אני יודעת איך מקבלים כניסת vip למסיבה.. אתן לכם לגלות לבד שבוע נפלא לכם! תהנו, תחייכו, תשמחו, נשמו אוויר
S smailie New member 11/11/07 #32 אשמח להגיע גם, אבל אני קצת לא מרגיש טוב פתאום. אז בטח לא כדאי שאדביק אותכם באיזשהו... וירוס?
C chuchi46 New member 11/11/07 #34 דווקא הוירוס שלך מתקבל בברכה ../images/Emo13.gif אתה מוזמן בחום, הוירוס שלך מתאים בדיוק
S smailie New member 11/11/07 #41 נראה שעליתי על החוקיוּת, לא? וגם רם, כך נראה. אז עכשיו אפנה את הבמה לאנשים אחרים.
C chuchi46 New member 11/11/07 #44 חח גם אני חושבת שעלית על החוקיות ../images/Emo13.gif אתה עדיין יכול להשתתף ולבוא למסיבה שלי, כדי שאחרים יבינו את החוקיות
חח גם אני חושבת שעלית על החוקיות ../images/Emo13.gif אתה עדיין יכול להשתתף ולבוא למסיבה שלי, כדי שאחרים יבינו את החוקיות
C chuchi46 New member 12/11/07 #57 חח כן ../images/Emo13.gif המון עלו כבר על החוקיות, וד"א קו המחשבה הראשון של רם גם הוא היה מגניב