אני עוזב את הפורום!

yossi29129

New member
אני עוזב את הפורום!

לאחר חצי שנההספיק לי...שלא תבינו לא נכון את תחילת ההודעה....יש לנו אחלה של פורום או לפחות היה אחלה של פורום,ניסיתי להרים פה תחרות "מסדר זיהוי" והבאתי דיווחים ממשחקים לפורום אבל זה לא עוזר,הרמה של הפורום מאוד נמוכה וחבל...יש לי טענות רבות כלפי הרבה כותבים פה אבל אני חייב לציין את המנהלים הקודמים של הפורום הם היו פשוט מצוינים וניסו לשדרג את הפורום בכול דרך אפשרית בניגוד לאחרים,בכול אופן משהו אחד מאחד את כולנו וזה אהבה שלנו להפועל !אז שיהיה לכולנו בהצלהח אוהב אותכם!

יוסי היקר../images/Emo58.gif

אף אחד כאן לא מחזיק אותך בכח. אבל רציתי שתדע.זה לא עניין רמה זאת או אחרת. למשל אני אישית כותבת אחרי משחק.גם בנצחונות ולצערי גם בכשלונות.לפי ההרגשה באותו הרגע.זה הבית שלי. לפעמים אני נכנסת לאולטראס או לאדום עולה. רוצה את כל הפרטים הקטנים.כשאוהבים קבוצה לא עושים חשבונות. אם אתה רוצה לעזוב. תעזוב .לפי ההרגשה שלך. שיהיו לך חיים טובים ומאושרים.

yossi29129

New member
יופי לא סתם מחקת את ההודעה אה?

עדייי עם את חושבת שאני עוזב את הפורום בגלל ילדה מסכנה וחסרת חיים כמוך אז את טועה מותקקק!עם הייתי רוצה להיכנס בך הייתי נכנס בך ובלי כול הזיוני שכל והשטויות שלך אז תרגעי

yossi29129

New member
אבל כמ ושעדי אמרה בנושא"למנהלים

הקודמים אין זין וזמן לנהל את הפורום" אז לא סתם הוא נראה ככה

just adiki

New member
דרך אגב, לא שנאי שוב רוצה להכנס לנושא הזה אבל

לא אמרתי את המשפט הזה... רק שתדעו חח.

מה אתה, ילד קטן?

גם אם היא מחקה לך את ההודעה, זה התפקיד שלה. אפשר לחשוב. אתה אשכרה נעלב מזה ולוקח את זה עד כדי כך ללב? תרגיע. מזמן לא ראיתי מנהל שככה משקיע בפורום שלו, בכל "תפוז" כמעט. ומגיע לה כל התודות שבעולם, כי אף-אחד אחר לא היה עושה את התפקיד טוב יותר. ואני אומרת לך את זה בתור מנהלת 2 פורומים בתפוז. אל תחפש לעשות פוזות, אותנו זה לא מרשים.

yossi29129

New member
כי פשוט את באמת בהמה כמו שרשום בכ

בכינוי זה אומר הכול לא הולך לריב עם אף אחד ולא נכנס לפה יותר אז חבל על המאמץ שאתם משקיעים בשליחת הודעה

the red dragon

New member
הייתי חייב להגיב..

מה ענבר עשתה לך? אתה סתם יורד עליה בלי להכיר אותה ודרך אגב אין על עדי! זאת המנהלת הכי טובה שראיתי מכל הפורומים שהייתי בהם

yossi29129

New member
תודה מאמי חיים טובים גם לך

ואין ספק שהפורום היה מצליח יותר עם את היית בראש המערכת שלו

sivi24

New member
דרושים

שלום, דרושים לאתר ספורט גדול כתבים, מנהלים ועוד... מוכשרים בלבד בעלי יחסי אנוש גבוהים שחיים ספורט ואוהבים את המקצוע פרטים במייל: [email protected]

yossi29129

New member
הודעה לעדי

שמעו חברים וחברות פורום יקר!אני חייב להגיד משהו פה וזה התנצלות אחת גדולה למישהי שהיתה ידידה טובה שלי קוראים לה עדי והיא המנהלת פוקום שלכם,פגשתי אותה בעבר והיא נערה מקסימה וחייכנית אני מת עליה ועשיתי טעות שרבתי איתה ועירבבתי את זה עם הפורום מגיע לה התנצלות אחת גדולה ושהיא תידע משה ואחד וכולכם תדעו אני מת על הבחרוה עדייי אני מצטער על הכול.. "ביום הזה תישא תפילה תידע שיש מי ששומע ביום הזה הניצחון בעצם זה שלא נכנעתה על תאבד אותה תשמור אליה מה יהיה מחר איש לא יודע"

just adiki

New member
זה בסדר,

רק להבא, תשאיר את הריבים ואת הסולחות מחוץ לפורום. תודה עדי.

ירדן717

New member
חפרןןןן

לא היה לי כוח לקרוא את כל השרשורים אתה רוצה לדבר על הפועל דבר לא אז צא..........כל נושא אחר אין טעם לעלות אותו למי אכפת איך מנוהל הפורום אני מרוצה ואין מה לשנות

למעלה