אני עדיין פה

אני עדיין פה

אני עדיין פה, אני לא יודע לכמה זמן. היום ניסיתי להיתאבד, אבל נבהלתי מעצמי. עכשיו אני בסדר. אבל אני פוחד נורא. אני פוחד מעצמי וממה שקורה לי. אני פוחד מזה שאין לי שליטה על עצמי. שלכם ילד קטן ומפוחד

לורה..

New member
אתה לא לבד

קראתי את מה שכתבת,ועקבתי אחרי מה שעברת... בבקשה ממך,תוציא לך מהראש ת,מחשבות על התאבדות....זה לא יפתור כלום. אני לא יכולה לפרט כאן,אבל די יהיה בזאת שאומר לך שבגיל 15 עברתי גם אני משהו...,משהו שהשפיע עליי לאורך זמן...אבל ככל שהתבגרתי,על זה התגברתי...וזה אירוע שהשפיע עליי בהרבה מישורים. התגברתי באמצעות המשפחה,הבעל,והיום הילדים... בבקשה,כאחת שמאד מאד מזדהה עם כל מילה שנכתבה על ידך ,אנא,אל תחשוב על התאבדות,תחשוב על איך להתקדם הלאה..איך לצאת מתוך הבועה הזו שאותו אחד סגר עליך. תדע לך,ואולי זה יעודד,אני מקווה...אתה לא לבד. אתה כאן,מוקף בסביבה תומכת ומחבקת...כל פעם שתרצה לפרוק מעצמך תפרוק כאן,ולא ע``י מחשבות אובדניות. לא!!!! תזכור,שאפשר להתקדם הלאה וזה לוקח זמן,והרבה הרבה זמן,אבל זה אפשרי..והכל ע``י חשיבה שהיא שונה מהחשיבה שלך הנוכחית.. תעשה סוויצ` בראש,תנסה למחוק...איכשהו...תחשוב על החיים,כל החיים עוד לפניך. תזכור, אתה לא לבד, רבים ורבות עברו מקרים כאלו ואחרים הקשורים לטראומה מינית, תחשוב איך לצאת מתוך הבועה הזו, תחשוב הלאה, תמחק מהראש את המחשבות האובדניות. לורה

למעלה