אני עדיין חיה!

דסדס

New member
מעיך הרבה פחות משוכלל באמת

מהחיצים למינהם או מחלול או פגזים אחרים.... אם מעיך אכן עולה בסביבות 5000 שקלים זה מאשר את מחשבתי שהפגזים שירינו עולים בסביבות ה10000 שקלים חדשים....

סנטימנט

New member
חץ 6 יותר זול ממעיך, באחריות ../images/Emo13.gif

מה, עדיין משתמשים ב-6? כבר בתקופתי התחילו להכניס את ה-7 וה-10... אני מבין שאת מדריכת שש-בש?

דסדס

New member
סבבה...

אמרתי... אני ממש לא זוכרת כמה עולים פגזים.... מספרים זה לא הצד החזק שלי (וגם שמות לא... בעצם זיכרון זה לא הצד החזק שלי....) בכיף! ששב בש... מגחים.... למה לא.... תזלזל....

רוצה לצאת חוצצן ../images/Emo163.gif

כן, כמו שקסדה עולה 733 ש"ח ו"עדי" 34.000 ש"ח ומשקפת (ירושה ממשה דיין
) 2800 ש"ח ומצפן (ירושת משה רבינו, לא ממש מדייק) 600 ש"ח והדבר הזה 3 מיליון ש"ח. נו טוב, הדבר הזה אולי כן...
מי רוצה סיבוב?
המסר העיקרי הוא שצהל קצת מנפח את המחירים אבל זה בסדר, וש... רציתי לאחל שבוע טוב ולא בשרשר חדש...! שבוע טוב
[החץ ושאר הקטגוריה הם פשוטים בסך הכל אם כי הם בנויים בדיוק רב. זה חץ מתכתי(סגסוגות) שהופך לאנרגיה טהורה ומכאן כוחו.(הוא עושה חור ומשפריץ את פלדת הטנק מותכת, לא מתפוצץ.) הוא צריך רק האצה טובה. המעיך והנפיצים למיניהם מורכבים משכבות רסס + חומר נפץ. הזרחן מזרחן (סליחה, עשן...
) הפלאשט מחנ"ה + המסמרים ויש עוד כמה..., ליינרים וכל מיני ]

דסדס

New member
חחחחחחחחחח

שיעור תחמושת.... זה בסדר.... כבר עברתי את השיעור הזה (יותר מפעם אחת).... כבר נבחנתי עליו.... וכן... אני יודעת את החומר....! פלשט ורקפת הם הכי מגניבים.... כל מי שאיתי בקמ"ד כבר רוצה פלשטונים לשרוך שיהיה לנו (אם אתה מכיר את הנוהג....) שבוע מעולה שיהיה לך! פורים שמח!

מוטלה1

New member
איזה קטע...

כי אני גם כן לומד להיות נשק. למדתי כבר על ה20 מ"מ ועל נוקמני (3000 כדור בדקה) ובעתיד גם על 76 מ"מ. רק שההבדל הגדול ביני לבינך, שאני ממש שונא את התפקיד וחוטף בחילה מדברים רצחניים כ"כ, ואחרי ששיגעתי לכל הקצינים את השכל כולל האלוף משנה, מפקד הבה"ד, כנראה שאעבור קורס.

דסדס

New member
מה נשק?!

אני לא לומדת להיות נשקית.... מדריכת שריון יותר מעניין..... בהצלחה בלעבור תפקיד.... קח הכל בסבבה!

מוטלה1

New member
דווקא נשק נשמע לי יותר מעניין

זלא הכוונה לנשק שיש בנשקיות בבסיסים, אלא לאחראי על התותחים בספינה, שזה אומר הרבה לנקות אותם ולתפעל אותם וקצת לירות בהם, רק שהקצת הזה ממש לא מתחשק לי... וכפי שאומר המפקד שלנו: אם המחברים של אמנת ז'נווה היו יודעים על הנשק בו אנו משתמשים, הם היו משתינים במכנסיים.

דסדס

New member
חחחח טעות שלי

נשמע ממש מגניב..... אבל בינתיים הרעילו אותי בטירוף לטנקים! ויש תותח לא רע גם בטנקים... וגם אותו צריך לנקות "כיף כיף כיף"! אמנת ז'נווה מזכיר לי שאומרים "עשן נפיץ" במקום זרחן.... וכל מיני שטויות כאלו....

rigoletto111

New member
|מקנה נורא בדסדס ומוכן להתחלף|

הייתי נותן הרבה בשביל להיות במקומך לשבועיים. אבל לא יותר. ולייזר: למען בריאותך הנפשית - אל תקרא את ההודעה הקודמת של דסדס אם קראת - אל תנסה להבין. אם הבנת - TOO BAD לשם ייחוד קודשה בריך הוא לקיים מצוות מחה תמחה את זכר עמלק בפגזי זרחן...

טוב שיש מי שעושה ת'עבודה

ובהתלהבות אך טוב שתזכרי, ש"הידים ידי עשיו". מדובר בכורח ולא באידיליה. בהצלחה דסדס

סנטימנט

New member
גועל נפש צה"לי? ../images/Emo123.gif

הנה, במיוחד בשבילך, תמונה של עוד בית שהרסו כוחות הטרור הישראלי באמצעות פגז טנק. (אה, כמעט שכחתי: הבית שימש כמפקדת שו"פים בבית סחור, ממנו ירו מידי יום על הנוסעים בכביש הר-חומה - גוש עציון. אבל זה רק פרט שולי.)

זה לא עבודה שלהם! ../images/Emo31.gif

זה עבודה שלנו!
(הקריסה פנימית וחיצונית ואין סימני שריפה בעירה או התפוצצות) (טוב טוב, למה לריב? יש מקום לכו---לם, השני מפגז והראשון מD9)

ב נ י ק ו

New member
מה יותר יפה?

לדעתי האוטובוס המפויח עם הגופות מסביב יותר מגעיל מאשר הבית ההרוס מהטנק הצהל"י ואל תשכחו לספר שהבית ההרוס זה של המחבל שהרס וריסק משפחות שלמים כמה ימים לפני שבאו להרוס את ביתו. השאלה רק למה המחבל לא הרס את משפחתו ושחט את ילדיו ואשתו והוריו לפני שיצא לשחוט באזרחים ובילדים תמימים........ ל....... תשובות

דסדס

New member
בטח!

*(ההודעה הבאה לא מיועדת לקריאה של לייזר!)* כן.... לא הייתי רוצה להרוס בית של אנשים... אבל ניראה לי מגניב להרוס דברים! אוהבת לראות נזקים!

דסדס

New member
להזיל ריר.....

גם אני רוצה לעשות כזה! גם אני!! רק שתבין... בנהיגות שנהגו אצלינו עשו פריסת זחל, לא הייתי בשטח כשתקנו אותה אבל ראיתי שאריות משם.... מדהים! הם הצליחו לקרוע את החבל ברזל שמשמש לתקן את הפריסה.... הם עיקמו מוט מברזל ששוקל 20 קילו ויצרו צורת S איתו.... היה מדהים!!!

למעלה