אני עדיין חיה!

דסדס

New member
אני עדיין חיה!

אחת לשבועיים או חודש תקבלו את התזכורת הזו! בשבוע האחרון היה לנו שבוע שטח... (אנחנו בקורס מחולקות ל3 מגמות נהג, תותחן וטען-כבוד) הנהגות עשו נהיגות ואנחנו (טענות) והתותחניות ירינו פגזים אמיתיים! היה מדהים! אין כמו הרגשה כשטוענים פגז שעולה בסביבות 10 אלף שקל (ניראה לי שיותר) הרתע מדהים... והצלחתי לצאת מזה בחיים פחות או יותר ולא בצורת פוסטר! אומנם קצת התייבשתי באותו יום (אחרי 4 סטים של טעינות בחום עם שכפ"ץ גם אתם הייתם מתיבשים) אבל היה שווה כל רגע! סך הכל הכל טוב! בקורס מעולה... ההורים שלי לא מפסיקים להתחנף אלי בשביל שאני אחזור הביתה הם אפילו מרשים לי לעשות מה שאני רוצה בחדר כולל לדבר בפלאפון או להביא לי כסף שאני אני אצא בשישי בלילה! זה מטורף! מסתבר שעשיתי עבודה טובה בלהפחיד אותם שאני לא חוזרת הביתה.... נדבר איתכם! אוהבת... דסדס

Le Fay

New member
אהלן... מה יש להם לעשות בך בבית?

קשה להם בלי הכביסות?:

דסדס

New member
כניראה....

כי הדברים היחידים שאני עושה בבית זה כביסות שינה ולבזבז כסף.... גם אני לא הייתי רוצה את עצמי....

Le Fay

New member
טוף נו. אולי הם קצת אוהבים לראות

אותך בסביבה. כמעט כמונו

rigoletto111

New member
ברכותי ../images/Emo24.gif

לא נתפס לך הגב מהפגזים הכבדים האלו? ואיך השמיעה? מה?

uri80

New member
סחתיין- גם אחי טען.../images/Emo45.gif

זה התפקיד הכי מעייף פיזית בטנק אז הרבה בהצלחה

דסדס

New member
נכון! הכי שווה להיות טען! למה? ככה!

בהתחשב בזה שלחשב חישובים לא מעניין אותי.... ואני חולה על נשקים.... טען זה המקצוע הכי מעניין! נתנו לי מאג! נתנו לי 0.5! הם לא שפויים!

לא הבנתי מה האיום

מעניין מה הם יתנו לך אם תאיימי שתירי עליהם פגז. טוב לשמוע שאת חיה דרך הצינורות המקובלים. אינפוזיה זה כנראה חלק מהעניין.

דסדס

New member
לא קיבלתי אינפוזיה

הצלחתי להמלט מזה.... הלחץ דם שלי היה מוזר אז במקום זה קיבלתי מנוחה במשך כמה בקרים בשביל שימדדו לי לחץ דם ראשוני! (אל תנסו להבין גם אני לא ממש מבינה) אבל כן אני חיה... ולא הפכתי לפוסטר טען... ולא הצתודדתי... ולא מתתי ב100 דרכים אפשריות אחרות!

דסדס

New member
אני לא יודעת אם עלי את מדברת...

התחלתי להיות מורעלת לתפקיד רק אחרי שקיבלתי אותו וידעתי שזה מה שאני יהיה.... לא זכור לי השם שלך (כמו הרבה דברים אחרים שאני לא זוכרת) אז אין לי מושג אם מדובר בי.

אני בן :)

ואפ אינני טועה דיברתי איתך לפני כן ואמרת שאת שזה מה שאת הולכת לעשות... קצין בדוכיפת... נ.ב. האדם שבטנק יתלקח...

דסדס

New member
דוגרי....

לא זוכרת! אבל סביר להניח שאם דיברת איתי אתה כבר אמור לדעת שהזיכרון שלי לא ממש עיקבי בלזכור אנשים.... אכן לך תצתודד! שריון כבוד! במקום שבו יעצרו הזחלים שם יקבע הגבול! האדם שבטנק ינצח! הכי שווה להיות טען (קשור למגמה שלי אבל בכל זאת...)!!! וכו' וכו' הרעל אכן היה שווה! אני נהנת מרוב הרגעים... והרעל לא יורד... אולי רק עולה!

ש חף

New member
../images/Emo5.gif

בשבילך - האישה שבטנק תנצח!!! <בא לי להקיא מההתלהבות שלך מצה"ל בעעעעע>

דסדס

New member
שחףףףףףףףףףף

התגעגעתי לגועל שלך מהרעל שלי! תגידי לי... איך הסתדרת עם מפקדים של קמ"ד?! כל המפקדים שלנו מורעלים בטירוף! (בעיקר על מגח- סוברו עם תותח.... איכס!) בטח שהאישה שבטנק תנצח! בעיקר עם אחוזי פגיעה גבוהים פי כמה משל הבנים! דרך אגב... גם למשה"ד וגם לרס"פ קוראים חגי לפי מה שהבנתי מבנות...

סנטימנט

New member
הפגז הכי יקר למיטב זכרוני עולה 5000

שקלים חדשים טבין ותקילין. מעיך, אם אני זוכר נכון. אם כי אף פעם לא הבנתי את זה - נראה לי שעולה הרבה יותר לייצר חץ/חוצצן. הרבה יותר מורכב.

למעלה